خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

پلاسما با اینکه از LCD قدیمی تر هست ، ولی تو کنتراست و رنگ بندی هنوز هم از LCD سره . ولی همونطور که دوستمون گفتن یه سری معایب داره مثل همین Burn و یا عمر کوتاه تر نسبت به LCD .
ولی اگه تکنولوژی OLED پابلیک بشه ، دیگه همه اینا باید برن کنار چون کنتراست های فضایی داره .
مثلا اولین مدلی که سونی معرفی کرد کنتراست
1:1000000 :eek: داشت .
اتفاقا Plasma عمر پنلش 100,000 ساعته در صورتی که LCD عمر پنلش 60,000 ساعته :

http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/2008/03/11/pn50a450p1dxza/PN50A450_spec.pdf

نسبت به قبلی ها چیزه خاصی نداره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:eek:
به نظر شما کنتراست 50,000:1 , Ultra Clear Panel , DNIe Pro , Wide Color Enhancer 2 , Response Time 4ms Entertainment Mode , HDMI x 4 و ...... چیزی نیستند؟؟!!!:confused:

دوست عزیز من نمیدونم شما طبق چه چیزی نظر میدید
من طبق دیده هایه خودم نظر میدم
اینایی که شما نوشتی همه درست هستن منم دیدم
ولی تا عملا تجربه نکنی متوجه منظور من نمیشی
من هم R71 داشتم و الان هم از M81 استفاده میکنم
در کل این سریه 6 عالی هستش ولی اگر بخوای درصدی
حساب کنی نسبت به M81 بینه 15 تا 20 % تفاوت کرده
(مثلا M81 سه تا HDMI داره این 4 تا)
در کل نظره من پلاسما هست و طبق گفته یکی از دوستان
ترجیحا هم پایونیر چون تصویرش واقعا زیباست;)

اقا شاید جاش اینجا نباشه ولی :
ما یک سامسونگ گرفتیم یlcd کنتراستش 8000:1 هستش و سه تا ورودی hdmi داره البته 40 اینچ تلویزیون ولی اگه اون موقع(سال پیش)اطلاعاتم بیشتر بود عمرا سراغ ال سی دی نمیرفتم و پلاسما میگرفتم( حیف پول )
بگذریم اقا ما هر کاری میکنیم اون کیفیتی که تو مغازه پخش میکرد رو نمیده یعنی تو مغازه نگاهر میکردیم اصلا انگار تو تلویزیون بودی از مغازه داره هم پرسیدم گفت ما دی وی دی میزاریم منم تا حالا هر چی دی وی دی بوده امتحان کردیم اصلا کیفیتش به اون نمیرسه کسی میدونه جریان چیه

ما یک سامسونگ گرفتیم یlcd کنتراستش 8000:1 هستش و سه تا ورودی hdmi داره البته 40 اینچ تلویزیون ولی اگه اون موقع(سال پیش)اطلاعاتم بیشتر بود عمرا سراغ ال سی دی نمیرفتم و پلاسما میگرفتم( حیف پول )
بگذریم اقا ما هر کاری میکنیم اون کیفیتی که تو مغازه پخش میکرد رو نمیده یعنی تو مغازه نگاهر میکردیم اصلا انگار تو تلویزیون بودی از مغازه داره هم پرسیدم گفت ما دی وی دی میزاریم منم تا حالا هر چی دی وی دی بوده امتحان کردیم اصلا کیفیتش به اون نمیرسه کسی میدونه جریان چیه

اون دی وی دی که اونجا استفاده میکنن با اینی که شما میزارید فرق میکنه !! اون دیسک های ارژینال شرکتی هست که کیفیت بسیار بالایی داره اصلا هم نمیشه از روش رایت کنی !

دوسته عزیز شما احتمالا LA 40 R81 دارید
اول باید دید از چه DVD player ای استفاده میکنید؟
دوم هم نوع DVD خیلی مهمه
سوم اینکه تنضیمات TV هم مهمه
آیا اون DVD player شما با HDMI وصل شده؟ یا کامپوننت ؟ یا نه با AV معمولی؟
شما از چه کنسولی استفاده میکنید و تصویره اون چطوره؟
اگر مدله LCD شما همون R81 باشه با اینکه Full HD نیست ولی تصویرش عالیه

اونی که توی اون مغازه ها میزارن DVD High Quality هست . در کل LCD برای HD ساخته شده ، وقتی DVD میزاری توش چون Upscale میشه اون تصویر واقعی رو نمیده ، شما یه PS3 بهش وصل کن و با یه فیلم BD امتحان کن اونوقت میفهمی کیفیت تصویر یعنی چی . LCD رزولوشن Native داره و بهترین حالت تصویر رو رو این رزولوشن میده .

ammar iraqi gamer

سلام عزیزان بااین همه صحبت ها ومحبت های شما عزیزان:love:چرا سونی براویا از سامسونگ بالاتره؟؟؟میگن که سامسونگ بعد ازمدتی کیفیتش بد میشه!! اخه قیمت سونی تقریبا یک برابر سامسونگ چرا؟؟

سلام عزیزان بااین همه صحبت ها ومحبت های شما عزیزان:love:چرا سونی براویا از سامسونگ بالاتره؟؟؟میگن که سامسونگ بعد ازمدتی کیفیتش بد میشه!! اخه قیمت سونی تقریبا یک برابر سامسونگ چرا؟؟
چون به گفته خود فروشنده های نمایندگی های سونی و سامسونگ پنل براویای سونی رو سامسونگ میزنه و سونی 1 درصدی رو به سامسونگ میده... این دلیل گرونتر بودنشه نسبت به سامسونگ....
تلویزیون های LCD سامسونگ کیفیتشون رو بعد 2 سال از دست میدن... ولی نه به شکلی که بندازیش دور;)
__________________________________________________________________________________________________________________
تبلیغات منفی نمیکنم ولی در یک نمایشگاه بودم که 2 تا تلویزیون سامسونگ و براویا در کنار هم 46 اینچ بودند... (در غرفه سامسوگ) به تلویزیون براویا یه چیزی زده بودن که اینگار به تصویر نویز میداد. کلا سامسونگ کارش درست نیست. آدمی که میخاد پول تلویزیون بده یه مقداری میذاره روش یه تلویزیون درست میخره.....

آخرین ویرایش:
چون به گفته خود فروشنده های نمایندگی های سونی و سامسونگ پنل براویای سونی رو سامسونگ میزنه و سونی 1 درصدی رو به سامسونگ میده... این دلیل گرونتر بودنشه نسبت به سامسونگ....
اصلا ای حرف درست نیست. پنل های سامسونگو سونیو یه شرکت دیگه میزنه. هیچ کدوم خودشون پنل نمیزنن.
اخه قیمت سونی تقریبا یک برابر سامسونگ چرا؟؟
منظورتون دو برابره؟:دی

تلویزیون های LCD سامسونگ کیفیتشون رو بعد 2 سال از دست میدن... ولی نه به شکلی که بندازیش دور;)
__________________________________________________________________________________________________________________
تبلیغات منفی نمیکنم ولی در یک نمایشگاه بودم که 2 تا تلویزیون سامسونگ و براویا در کنار هم 46 اینچ بودند... (در غرفه سامسوگ) به تلویزیون براویا یه چیزی زده بودن که اینگار به تصویر نویز میداد. کلا سامسونگ کارش درست نیست. آدمی که میخاد پول تلویزیون بده یه مقداری میذاره روش یه تلویزیون درست میخره.....

بشنو و باور نکن مخصوصا حرف فروشنده ها رو که جدا سر از .... در نمیارن(اکثرشون)
اینم که سامسونگ بعد از 2 سال ... رو نمیدونم از کجا شنیدی ولی اینم حرف مفته

در مورده اینکه هر چی پول بدی آش بخوری با هات موافقم حتی میتونی 43 میلیون
بدی یه LED 70 اینچ بخری;)

موفق باشی

الان فکر نکنم با هیچ شرکتی با قیمت 1.200.000 بهت یه LCD Fill HD بدن.
چرا میدن.
اینو ببین
32XBR6

قیمتش همون حدود 1.200-300
سری X سونی رو دست نداره. البته این اسم مربوط میشه به آمریکا. تو ایران اسم دیگه ای داره ولی هنوز به صورت عمده وارد ایران نشده! حیف
LA32A650 واقعا عالیه !
LA32A550

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or