خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من بيشتر واسه 360 ميخوام ولي باهاش گاها PS3 و خيلي زياد PS2 بازي خواهم كرد.
سوالم اينه در مورد اين تلويزيون:

1-تو اون سايت LCD-tv.ir از HDCP يا ورودي A/V دستگاه ننوشته، ميشه لينك ديگه اي معرفي كنين كه اطلاعات كامل تري ارائه كنه؟
2-سوال ديگه ام اين بود كه آيا اين تلويزون تصاوير غير wide رو به صورت 4:3 ميتونه نمايش بده و اطراف صفحه رو خط سياه بذاره؟
3- اين تلوزيون ساخت ايران هست يا كره؟ ايرانيش هم تو بازار هست؟
4- فرق دو مدل LA22S81B و LA22S88B رو لطفا بگين.
5- اين تلويزون Multi system هست؟ (براي اطمينان ميپرسم)
6- اين دو مدل ساخت ايران هستن؟ چون هرچي گوگلشون ميكنم، فقط لينك همين سايت شما رو مياره، جاي ديگه دنيا نميفروشنش؟

7-كيفيت PS2 روي اين تلويزيون به دليل Up scale شدن تصوير، چقدر پايين مياد.

1-تو اون سايت LCD-tv.ir از HDCP يا ورودي A/V دستگاه ننوشته، ميشه لينك ديگه اي معرفي كنين كه اطلاعات كامل تري ارائه كنه؟
من حتی توی سایت خود samsung هم نتونستم اطلاعات کامل از tv و مانیتوراش پیدا کنم
2-سوال ديگه ام اين بود كه آيا اين تلويزون تصاوير غير wide رو به صورت 4:3 ميتونه نمايش بده و اطراف صفحه رو خط سياه بذاره؟
شما الان رو تی وی های معمولی وقتی یه فیلم واید میبینی چطور نمایش میدو برای واید هم برعکس این اتفاق میوفته

6- اين دو مدل ساخت ايران هستن؟ چون هرچي گوگلشون ميكنم، فقط لينك همين سايت شما رو مياره، جاي ديگه دنيا نميفروشنش؟
1.من دستگاه رو از نزدیک دیدم و داشت.
2.حتما باید نشون بده من تا به امروز هر تلویزیون وایدی که دیدم 4:3 هم نشون میداد.
3.نمیدونم.
4.نمیدونم.منظورتون از Multisystem چیه؟
5.نمیدونم
6.من تو سایتای دیگه ی خارجی دیدم برای فروش اما سایتا معروف نبودن...
7.مطمینین پاین میاد؟ ( نمیدونم )

1 - اگه منظورت کلا اچ دی سی پی هست که پورت اچ دی ام آی خودش یعنی وجود اچ دی سی پی مشخصات سایر خروچی ها هم که تو سایت بود
2 - اینو باید از فروشنده بپرسی . اتفاقا نکته مهمیه چون فعلا تلویزیون ما با همون استاندارد 4 به 3 پخش میشه
3 - گویا ساخت ایرانه
4 - نمی دونم
5 - تلویزیون تک سیستم سالهاست تولید نمیشه
6 - ؟
7 - با توجه به اندازش بعید می دونم آزار دهنده باشه

ammar iraqi gamer

اگه منظورتون بزای استفاده فقط برای پلی 3 هست که نسبت به 2232 هزار جور برتری داره . تی و یقوی نیست ولی در مقایسه با قیمت و مانیتورهای هم قیمت خودش خیلی مزیت داره .

سلام یعنی منضورت این که اگه قرار بود فقط برای ps3باشه تلوزیون 22 سامسونگ از 2232bw بهتره؟؟؟؟؟الان من فقط میخوام برای بازی بگیرم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون هم ps3;):love:

سلام یعنی منضورت این که اگه قرار بود فقط برای ps3باشه تلوزیون 22 سامسونگ از 2232bw بهتره؟؟؟؟؟الان من فقط میخوام برای بازی بگیرم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون هم ps3;):love:

ببین دوست من ، من مزایاشو میگم تصمیم با خودت
1 - با همون هزینه صاحب یه تلویزیون هم میشی
2 - با بلندگوی نی وی نیازی به اسپیکر و تبدیل و ... برای صدا نیست
3 - مهمتر از همه ورودی اچ دی ام آی
4 - کلی خروجی و ورودی دیگه
5 - نسبت تصویر استاندارد 16 به 9 به جای 16 به 10 که تو مانیتور استفاده میشه . این مشکل وقتی فیلم تماشا می کنین خودشو خیلی نشون میده .
6 - یادت باشه 720 پی که تو این مانیتورهای 22 اینچ هست موقع نمایش پلی 3 مقداری از گوشه ها رو کات می کنه ( البته ناچیزه ولی هست )
7 - زاویه دید تلویزیون خیلی خیلی بهتر از مانیتوره . البته این عیب مانیتور نیست بلکه اصلا استفاده این دو تا این مقتضیاتو می طلبه .
8 - این مدل احتمال خیلی زیاد باید پایه قابل تنظیم ( ارتفاع و زاویه ) داشته باشه ، عیبی که تو 2232 هست .
9 - اون تلویزیون حتما کنترل هم داره ، شاید خیلی مهم نباشه اما کار راه اندازه : تغییر کانال ، ولوم و ....

تمام این مزایا در مقابل معایب :
1 - رزولیشن پایین تر ( برای پلی 3 که اصلا این برتری به حساب نمی یاد )
2 - زمان پاسخگویی بهتر
3 - زیبایی 2232 به نظرم هنوزم نظیر نداره !

شاید منی که 6 - 7 ماه پیش 2232 خریدم جای شما بودم و نیازی به مانیتور نبود اون تلویزیون انتخاب ارجحم بود .
ولی بازم یه توصیه : تصویر رو تو هر دوی اینها ببین و باور کن هیچی به اندازه کیفیت تصویر و ظاهر مهم نیست . در این زمینه هم بزار چشمات تصمیم بگیره . ;)

1 - اگه منظورت کلا اچ دی سی پی هست که پورت اچ دی ام آی خودش یعنی وجود اچ دی سی پی مشخصات سایر خروچی ها هم که تو سایت بود
2 - اینو باید از فروشنده بپرسی . اتفاقا نکته مهمیه چون فعلا تلویزیون ما با همون استاندارد 4 به 3 پخش میشه
3 - گویا ساخت ایرانه
4 - نمی دونم
5 - تلویزیون تک سیستم سالهاست تولید نمیشه
6 - ؟
7 - با توجه به اندازش بعید می دونم آزار دهنده باشه

با تشكر
شما اين تلويزيون رو پيشنهاد ميكنين؟

با تشكر
شما اين تلويزيون رو پيشنهاد ميكنين؟

ببین رفیق اصولا پیشنهاد یک مدل برای وسیله ای مثل تلویزیون کار قشنگی نیست . ولی اگه می خوای بین این تی وی و مانیتور 2232 یکیو انتخاب کنی و هیچ وقت نمیخوای از اون تی وی یه عنوان مانیتور استفاده بکنی ، من اگه جای شما بودم اون تلویزیون رو انتخاب می کردم .
البته برای اون دوست بالایی هم توضیح دادم ظاهر تی وی مهمه ، خیلی هم مهمه اگه نمیتونی باهاش کنار بیای اصلا بی خیالش شو ولی اون همه مزیت هم در نظر داشته باش .در ضمن به نظرم ارزش داره که یه نصف روز بری چهار راه ولی عصر یا جمهوری و تصویر رو تو هر دو ببینی و فقط و فقط خودت تصمیم بگیری که تصویر کدوم بهتره . بعد تصمیمتو با امکاناتیکه داره و چیز هایی که نداره سبک و سنگین کن
موفق باشی ...

یکی جوابه سواله منو بده! منم سوال کردم:cheesygri
;)کابل VGA همون کابلی که از پشت کیس در میاد و میخوره به مانیتورت...قیمتش فکر کنم خیلی باشه 3-4 تومن.
یعنی این:
1119917797.300.jpg

اون که برای وصل کردن PS3 به MONITOR استفاده میشه(HD به DVI).قیمتش 25-30 تومن فکر کنم...
یعنی این :
Ultra-HDMI-DVI-Cable.jpg

آخرین ویرایش:
ببین دوست من ، من مزایاشو میگم تصمیم با خودت
1 - با همون هزینه صاحب یه تلویزیون هم میشی
2 - با بلندگوی نی وی نیازی به اسپیکر و تبدیل و ... برای صدا نیست
3 - مهمتر از همه ورودی اچ دی ام آی
4 - کلی خروجی و ورودی دیگه
5 - نسبت تصویر استاندارد 16 به 9 به جای 16 به 10 که تو مانیتور استفاده میشه . این مشکل وقتی فیلم تماشا می کنین خودشو خیلی نشون میده .
6 - یادت باشه 720 پی که تو این مانیتورهای 22 اینچ هست موقع نمایش پلی 3 مقداری از گوشه ها رو کات می کنه ( البته ناچیزه ولی هست )
7 - زاویه دید تلویزیون خیلی خیلی بهتر از مانیتوره . البته این عیب مانیتور نیست بلکه اصلا استفاده این دو تا این مقتضیاتو می طلبه .
8 - این مدل احتمال خیلی زیاد باید پایه قابل تنظیم ( ارتفاع و زاویه ) داشته باشه ، عیبی که تو 2232 هست .
9 - اون تلویزیون حتما کنترل هم داره ، شاید خیلی مهم نباشه اما کار راه اندازه : تغییر کانال ، ولوم و ....

تمام این مزایا در مقابل معایب :
1 - رزولیشن پایین تر ( برای پلی 3 که اصلا این برتری به حساب نمی یاد )
2 - زمان پاسخگویی بهتر
3 - زیبایی 2232 به نظرم هنوزم نظیر نداره !

شاید منی که 6 - 7 ماه پیش 2232 خریدم جای شما بودم و نیازی به مانیتور نبود اون تلویزیون انتخاب ارجحم بود .
ولی بازم یه توصیه : تصویر رو تو هر دوی اینها ببین و باور کن هیچی به اندازه کیفیت تصویر و ظاهر مهم نیست . در این زمینه هم بزار چشمات تصمیم بگیره . ;)

خوب ولی یکی از مزیتهای این مانیتور اینه که رزو لیشن بالاتری داره و وقتی با vga box به ps3 وصل بشه خیلی راحت تا 1080 p رو هم ساپورت میکنه اما این tv رزو لیشون پایین تری داره و عمرا بتونه حتی تا 1080i رو ساپورت کنه پس نتیجه میگیریم کیفیت تو مانیتور 2232bw بیشتره;)

;)من فکر کنم سوالتو اشتباه پرسیدی،چون کابل VGA که کابل VGA ی دیگه...همون کابلی که از پشت کیس در میاد و میخوره به مانیتورت...قیمتش فکر کنم خیلی باشه 3-4 تومن.
یعنی این:
1119917797.300.jpg

منظورت کابل HD به DVI یه فکر کنم:cool:...همونی که برای وصل کردن PS3 به MONITOR استفاده میشه.قیمتش 25-30 تومن فکر کنم...
یعنی این :
Ultra-HDMI-DVI-Cable.jpg
;)
icon10.gif

آخرین ویرایش:
خوب ولی یکی از مزیتهای این مانیتور اینه که رزو لیشن بالاتری داره و وقتی با vga box به ps3 وصل بشه خیلی راحت تا 1080 p رو هم ساپورت میکنه اما این tv رزو لیشون پایین تری داره و عمرا بتونه حتی تا 1080i رو ساپورت کنه پس نتیجه میگیریم کیفیت تو مانیتور 2232bw بیشتره;)
اون تفاوت رزولیشن تو 22 اینچ اصلا دیده نمیشه ( حد اقل با چشم غیر مسلح ):p
در ثانی شما تصویر تو مود 1080 حالا آی یا پی تو این مانیتور رو دیدی ؟؟ این مانیتور ذاتا رزولیشن کمتر از 1080 داره . داون اسکل هم که می کنه به شکل مصیبت این کارو انجام میده ! شما تو 1080 تصویر داری ولی مشوشه .
در ضمن برای اتصال پلی 3 به این مانیتور وی جی باکس نیاز نیست !!!
در پایان کیفیت تصویر به شونصدتا فاگتور ربط داره که رزولیشن فقط یکی از اونهاست . شما رزولیشن 4k هم که داشته باشه وقتی کنتراست یا روشنایی یا حتی نسبت تصویر درست نداشته باشی به چه کاری میاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or