خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ادیتورهای سایت C|net هر چند وقت یکبار بهترین HDTV های موجود در بازار رو تست میکنن و مثل بازیها اونهارو از جهات مختلف Review میکنن و راجب بهترین Settingی که میشه واسه TVها درست کرد هم مقاله مینویسن تو این لینک میتونید 10 تا HDTV برتر دنیا رو ببینید:

http://reviews.cnet.com/best-hdtvs-overall

برای کسایی که پول کمتری هم دارن این لینک مناسب تر هست :
بهترین HDTVهای دنیا بین 33 تا 43 اینچ:

http://reviews.cnet.com/best-33-43-inch-hdtvs

ammar iraqi gamer

سلام ...
من چند روز پیش رفتم نمایندگی مرکزی سامسونگ و تمام مدل هارو دیدم و کلی هم صحبت کردم بعدش هم با چند نفر دیگه هم مشورت کردم در مورد دو مدل 22 و 26 اطلاعاتی که پیدا کردم را میدم تا شاید برای شما هم مفید باشه.

مدل LA22S88B سامسونگ 22 اینچ 1 مگاپیکسل با کنتراست بسیار خوب 7000:1 با یک وروری HDMI بلندگوی ها در دوطرف LCD قرار دارن و به همین خاطر هم اندازه مدل 26 اینچ بنظر میاد من از کیفیت اونی که به چشم دیدم خیلی راضی بودم و با قیمت حدود 390 بسیار عالی بود و 18 ماه هم گارانتی داشت البته بگم این مدل ساخت ایران هست.

350kqc6.jpg

اما مدل LA26R71BX که 26 اینچ هست 2 مدل داشت مدل کره ای و مدل ایرانی که از نظر پنل ظاهری با هم فرق داشتند مدل کره ای قیمتی در حدود 640 داشت و ایران 570 صحبت هایی که کردم مشخص شد مدل ایرانی کنتراست 8000:1 داره چون از پنل تصویری r88 استفاده میکنه اما مدل کره ای کنتراست 3000:1 داره!

2hey885.jpg

دیگه انتخاب با خودتون هست باید بگم کیفیت هر 3 بسیار مناسب بود.

اما یک مطلبی که تازه شنیدم اینه که lcd های سامسونگ بعد از گذشت مدتی کیفیت و شفافیت خودشون را از دست میدن و دیگه مثل اول درخشندگی ندارن!! کسی میدونه این موضوع تا چه حد واقعیت داره و یا یک شایعه است؟!

سلام این تلوزیون 22 بهتره یاهمون 2232bw ????نفهمیدم

اما یک مطلبی که تازه شنیدم اینه که lcd های سامسونگ بعد از گذشت مدتی کیفیت و شفافیت خودشون را از دست میدن و دیگه مثل اول درخشندگی ندارن!! کسی میدونه این موضوع تا چه حد واقعیت داره و یا یک شایعه است؟!
این موضوع واقعیت داره ولی نه در مورد LCDهای سامسونگ بلکه همه LCD ها بعد از گذشت معمولا 60000 ساعت دچار این افت میشن.

LONGEVITY
LCD manufacturers claim that their displays last, on average, 50,000 to 65,000 hours. In fact, an LCD TV will last as long as its backlight does - and those bulbs can sometimes be replaced! Since this is nothing more than light passing through a prismatic substrate, there is essentially nothing to wear out in an LCD monitor. However, one nasty little known fact about LCD technology is that as the backlight ages it can change colors slightly (think of florescent office lighting). When this occurs the white balance of the entire LCD will be thrown for a loop and the user will need to re-calibrate, or worse, try to replace the backlighting or ditch the unit altogether. Some of the early purchasers of larger LCD screens will be learning this tidbit in a couple of years. One thing that I’ve found in this industry, it is not easy to find out whether the backlighting on LCDs can be replaced. Manufacturers are either hesitant to discuss the topic, or they just don’t know.
Plasma, on the other hand, utilizes slight electric currents to excite a combination of noble gases (i.e., argon, neon, xenon), which glow red, blue, and/or green. This is an essentially active phenomenon, so the phosphoric elements in plasma displays fade over time. Many manufacturers state a new half life of 60,000 hours. While I am skeptical of this spec, I do believe strides have been made to nearly even the playing field with LCD. At half life, the phosphors in a plasma screen will glow half as brightly as they did when the set was new. There is no way to replace these gases; the display simply continues to grow dimmer with use.​

ولی اون چیزی که من در مورد سامسونگ خوندم این هست که اعداد و ارقامی که راجب به Contrast و Brightnes اعلام میکنه جعلی هستن.
مثلا راجب یه پنل سامسونگ که کنتراست 10000,1 از طرف سامسونگ اعلام شده بود نوشته بودن که با دستگاههای دقیق اندازه گرفتن ولی کنتراست 1433,1 بوده!!​

آخرین ویرایش:
ammar iraqi gamer

سلام من به نضرات همه شما عزیزان احترام میزارم ;)ولی من الان یه مشکلی دارم :confused:! اون مشکل خرید نمیدونم چی بخرم یکی میگه مانیتور 2232bw بهترینه یکی میگه lcdسامسونگ ایا کدام مدل خوب برای ps3 قابل استفاده میباشه؟؟ من الان یک تلوزیون سونی وگا21 اینچ دارم که حال نمیده مدت ها هم نمیدونم چی بگیرم ؟ بهترین گزینه برای ps3 تا سقف 450 تومن چی میباشد؟؟؟؟؟؟

سلام من به نضرات همه شما عزیزان احترام میزارم ;)ولی من الان یه مشکلی دارم :confused:! اون مشکل خرید نمیدونم چی بخرم یکی میگه مانیتور 2232bw بهترینه یکی میگه lcdسامسونگ ایا کدام مدل خوب برای ps3 قابل استفاده میباشه؟؟ من الان یک تلوزیون سونی وگا21 اینچ دارم که حال نمیده مدت ها هم نمیدونم چی بگیرم ؟ بهترین گزینه برای ps3 تا سقف 450 تومن چی میباشد؟؟؟؟؟؟

شما همین مانیتور رو بگیر چون رزولیشنش نسبت به این دو lcd tv بیشتره این lcd ها تا 1366*768 ساپورت میکنن اما اون مانیتور 2232bw تا 1050 ساپورت میکنه که قیمتشم حدود 410 هست ;)

من میخوام یکی از این دو مانیتورو بگیرم بنظرتون کدوم بهتره و اینکه برای اینکه باهاش ps3 بازی کنم مشکی وجود نداره مثل hdcp که من خودم اصلا نمیدونم hdcp چیه ولی شنیدم میتونه مشکلاتی بوجود بیاره البته این دوتا مانیتور اصلا خروجی hdmi ندارن و میخوام با HDMI-DVI بازی کنم اینم دو مدلی که میگم
Samsung BW 1931 Plus
Samsung CW 1931 Plus
البته اگه خودتون مدلی بهتر تو همین رنج قیمت سراغ دارید معرفی کنید
ممنون

من میخوام یکی از این دو مانیتورو بگیرم بنظرتون کدوم بهتره و اینکه برای اینکه باهاش ps3 بازی کنم مشکی وجود نداره مثل hdcp که من خودم اصلا نمیدونم hdcp چیه ولی شنیدم میتونه مشکلاتی بوجود بیاره البته این دوتا مانیتور اصلا خروجی hdmi ندارن و میخوام با HDMI-DVI بازی کنم اینم دو مدلی که میگم
Samsung BW 1931 Plus
Samsung CW 1931 Plus
البته اگه خودتون مدلی بهتر تو همین رنج قیمت سراغ دارید معرفی کنید
ممنون

من 1931 bw دارم اولش وقتی وصلش میکردم به ps3 تصویر سیاه بود فکر کردم از کابله بعد از کلی تحقیق فهمیدم که سامسونگ توی مدلهایی که تو ایران تولید میشه hdcp شون مشکل داره رفتم کارخونشون بهشون گفتم اصلا نمی دونستن hdcp چیه خلاصه کلی بهشون توضیح دادم ps3 هم بردم که تست کنن کار به مهندس های کره ایشون کشید اول یه مونیتور نو دادن که دست به سرم کنن اما اینقدر گیر دادم تا اینکه رفتن دنبالش و فهمیدن مشکل چیه کدهای hdcp رو توی یه برد دیگه که وارد کرده بودن به مونیتور من وصل کردن و مشکل حل شد و تصویر اومد الانم با اینکه رزولوشن مونیتور 1440*900 من با 1080p بدون مشکل و با کیفیت عالی بازی می کنم با این قیمت من تمام بازار رو گشتم بهترین مونیتور 19 واید فقط همینه واقعا عالیه
فقط اگر گرفتی یه بار باید ببری کارخونه ( کیلومتر 14 جاده مخصوص ) که مین بورد مونیتور رو عوض کنن ولی شما دیگه لازم نیست زحمت بکشی براشون توضیح بدی الان دیگه یاد گرفتن
به من گفتن نری همه ی دوستاتو بفرستی اما من می گم هرکی میخره بره بده درستش کنن
ولی مونیتور عالیه ای شک نکن الان 240 قیمتش شایدم کمتر

من 1931 bw دارم اولش وقتی وصلش میکردم به ps3 تصویر سیاه بود فکر کردم از کابله بعد از کلی تحقیق فهمیدم که سامسونگ توی مدلهایی که تو ایران تولید میشه hdcp شون مشکل داره رفتم کارخونشون بهشون گفتم اصلا نمی دونستن hdcp چیه خلاصه کلی بهشون توضیح دادم ps3 هم بردم که تست کنن کار به مهندس های کره ایشون کشید اول یه مونیتور نو دادن که دست به سرم کنن اما اینقدر گیر دادم تا اینکه رفتن دنبالش و فهمیدن مشکل چیه کدهای hdcp رو توی یه برد دیگه که وارد کرده بودن به مونیتور من وصل کردن و مشکل حل شد و تصویر اومد الانم با اینکه رزولوشن مونیتور 1440*900 من با 1080p بدون مشکل و با کیفیت عالی بازی می کنم با این قیمت من تمام بازار رو گشتم بهترین مونیتور 19 واید فقط همینه واقعا عالیه
فقط اگر گرفتی یه بار باید ببری کارخونه ( کیلومتر 14 جاده مخصوص ) که مین بورد مونیتور رو عوض کنن ولی شما دیگه لازم نیست زحمت بکشی براشون توضیح بدی الان دیگه یاد گرفتن

به نظر شما این 2232bw هم این مشکل رو داره؟:((

احسان جان یه دنیا ممنون واقعا کمک بزرگی بود
چشمم این مانیتورو گرفته واقعا خوشگله ولی حیف که این مشکلو داره منم شهرستانم نمیتونم برم بده کارخانه درستش کنه واقعا حیف اما میتونم بپرسم این مشکل مربوط به کی هست شاید الان تو تولیدهای جدید این مشکل برطرف شده باشه
اگه میدونی میشه بگی این hdcp اصلا چیه ؟
حالا یه مانیتور مثل این خوشگل و خوب میتونی معرفی کنی و این مشکل hdcp هم نداشته باشه که اونو بگیرم؟
راستی 1440*960 روی چه فرکانسی 75 هست یا 60 ؟
ممنون

2232bw که وارداتی هست این مشکل رو نداره
این در مورد hdcp :
http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP
من وقتی روی 1080p میزارم رزلوشن مونیتور 1080*1920 و 60hz
من دو روز بازار رو گشتم اصلا مونیتور 19 که بتونی با این قیمت بگیری و ps3 هم بتونی بهش وصل کنی پیدا نکردم
lg که خیلی باحاله رفتم مدلl194wt از ال جی بگیرم دیدم کلا این مدل که مادیران میزنه با اینکه تو سایت ال جی نوشته dvi و hdcp اصلا پورت dvi ش رو برداشتن هههه
یا باید وارداتی بگیری یا اگر اینو میگیری یه سفر بیای تهران
الان 2 روزه متوجه این مشکل شدن ( به خاطر زحمات من !! ) ولی تا بخوان برد های جدید رو بیارن تو خط تولید طول میکشه احتمالا فعلا سیاستشون اینه که هر کسی متوجه شد براش درستش کنن
ولی بازم میگم مونیتور خوبیه و تو بازار ایران با این قیمت جایگزینی نداره فعلا

ممنونم احسان جان بابت اطلاعاتی که دادی
به هر حال هر چیزی که اینجا حتی از بهترین کمپانیهای دنیا تولید یا مونتاژ بشه یه مشکلی توش درست میشه اینا هم همینطوری میدن تحویل مشتری
منم 2 راه بیشتر ندارم یا اینکه بیام تهران از اونجا بگیرم بعدش ببرم برام درستش کنن یا اینکه فعلا صبر کنم و بعدا بگیرم
ولی یه سر به اینجا بزن توی این لینک قسمت مشخصات مانیتور قسمت قابلیتها نوشته HDCP ساپورته مدل BW 1931 ولی با این چیزی که شما گفتی دیگه اطمینانی بهش نیست

آخرین ویرایش:
حتما hdcp ساپوته وگرنه می زدن زیرش اصلا درستش نمی کردن روی پورت dvi ش حک شده گفتم که کدهای hdcp رو بهش ندادن که میبری مین بردشو عوض می کنن حل میشه

Benq Fp202w خوبه؟چرا از سونی حرفی نیست؟fullHD یعنی چی؟ یکی بگه چه مانیتوری برای بازی با PS3بهتره با قیمت 450~300؟
خواهشاّ جواب همشون رو بدید!

آخرین ویرایش:
چرا از سونی حرفی نیست؟
چون سونی با توجه به امکانتش قیمتش واقعا زیاده در حالیکه مشخصات یه samsung رو با یه sony مقایسه میکنی با وجود اینکه هر دو تقریبا یه مشخصات رو دارند اما قیمت sony بیشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or