خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

Benq Fp202w خوبه?fullHD یعنی چی؟ یکی بگه چه مانیتوری برای بازی با PS3بهتره با قیمت 450~300؟
خواهشاّ جواب همشون رو بدید!

Benq Fp202w رو نمیدونم...فقط قیافشو دیدم...
fullHD فکر کنم یعنی 1080p رو ساپورت کنه...
مانیتور خوب هم 2232GW فکر کنم عالیه!هم خوشگل هم کیفیتش خوبه...!تا 720p ساپورت میکنه...البته وقتی بزاری رو 1080i تصویر بالا نمیاد .. اما اگه بزاری رو 1080p تصویر بصورت عالی!!!!واقعا عالی بالا میاد ولی با یک ارور کوچولو...:( اما ارور رو میتونی ببریش با دکمه پایین مانیتورت اما هروقت بری تو بازی یا کلا اسکرین ریست بشه ارور میاد اما همونطور که گفتم با اون دکمه پایین میره...قیمتشم 410 بود تا 4-5 ماه پیش الان فکر کنم کمتر شده باشه قیمتش اما سخت گیر میاد...اگرم نبود 2232BW بگیر 370 تومن عین همون فقط فرقش مات بودن LCD ایشه...gw عین این HDTV جدیدا LCD ایش براقه... اما واقعا زیباست...!;)

ممنون
لطفا یکی یه مانیتور fullhd خوب یکی معرفی کنه قییمتشم خوب باشه.:confused:
راستی چرا بیشتر مانیتور ها به شکل مستطیلن؟این در بازی کیفیت اشکالی ایجاد نمیکنه؟

ممنون
لطفا یکی یه مانیتور fullhd خوب یکی معرفی کنه قییمتشم خوب باشه.
به نظر من که بهترین lcd full HD که میتونی بگیری اگر پولش برات مهم نیست Sony 40V هست !

راستی چرا بیشتر مانیتور ها به شکل مستطیلن؟این در بازی کیفیت اشکالی ایجاد نمیکنه؟
این که مستطیل هست یک استاندارد هست به اسم wide که تمام تصاویر بازی ها و کانال های خارج به صورت wide نمایش داده میشه !!

فکر نمیکنم بتونی با قیمت 300-400 تومن یه مانیتور full hd بخری و در ضمن فکر کنم Full hd به مانیتورهایی میگن که رزولوشن 1920x1080 رو در یه Refresh rate خوب مثل 70-80 ساپورت کنن
به این مانیتورا واید(wide) میگن یا عریض به این علت که شما تو این مانیتورا وسعت دید بیشتری داری و در کیفیت مشکلی ایجاد نمیکنه(شما چطور این نتیجه رو گرفتی که مشکل ایجاد میکنه:confused:) و در بازی کردن و فیلم دیدن لذت بیشتری رو به شما میده به دلیل وسعت دید بیشتر البته برای فیلم باید فیلمها هم رزولوشنشون واید باشه
2232BW بگیر 370 تومن عین همون فقط فرقش مات بودن LCD ایشه
واقعا فرق سری bw با gw اینه که gw ال سی دی شفافتری داره یعنی کنتراست بالاتری داره نسبت به bw؟؟؟

ممنون
خب باید واید باشن دیگه...!اون قدیمیا که واید نبودن ماله نسل خودشون بوده..!الان دیگه کلا تو صنعت هنر های ویدیویی پروژه ها روی واید اجرا میشه...اگه ابعادت مثل قبلا باشه از دو طرف تصویر یه خرده حذف میشه...اگه مانیتور در حدود قیمت 400 تومن میخوای همون 2232gw یا 2232bw خوبه.;)اما گه fullHD میخوای قیمت و ببر بالا...
واقعا فرق سری bw با gw اینه که gw ال سی دی شفافتری داره یعنی کنتراست بالاتری داره نسبت به bw؟؟؟
منظورم از شفافتر کنتراست بالا تر نبود...کنتراست جفتشون 1:3000 هست..اما GW براقه...از لحاظ ظاهری براقه LCD یش.
اما من جفتشون رو دیدم...پلی استیشن هم به gw وصل بود ... هر چی دقت کردم تنها فرقشون رو تو همین دیدم...باز از دید تخصصی تر اگه ببینیم احتمال داره فرقای سخت افزاری دیگه ای هم داشته باشه که در اطلاعات من نیست...اما فکر نکنم اختلاف قیمت 20 - 30 تومن کافی باشه برای یک تغییر سخت افزاریه دیگه...اساتید لطفا راهنمایی کنند....مرسی

آخرین ویرایش:
بچه ها من هر چی میگردم نه تو سایتهای ایرانی فروش samsung نه تو بازار سزی gw رو پیدا نمیکنم یعنی این سری تازه عرضه شده که تو بازار زیاد پیدا نمیشه؟
:cheesygri می شه بهترین مانیتور های مورد نظروتون رو بگید(مدل مانیتور ها رو کامل بنویسید fullhd نبود اشکالی نداره) :confused::confused:
این دوست خوبمون که گفتن :arrowd:
اگه مانیتور در حدود قیمت 400 تومن میخوای همون 2232gw یا 2232bw خوبه.;)
اسم کاملش میشه این:arrowd:
Samsung 2232BW
یا
Samsung 2232GW
این مانیتورا که بالا نوشتم 22 اینچن و حدود 400 تومن هستن
راستی یه سوال emad01 جان شما دیگه با مانیتور میتونی GTA 4 رو بازی کنی اخه میگفتن نمیشه GTA 4 رو با تلویزیون های معمولی بازی کرد

Samsung 2232BW
یا
Samsung 2232GW
این مانیتورا که بالا نوشتم 22 اینچن و حدود 400 تومن هستن
راستی یه سوال emad01 جان شما دیگه با مانیتور میتونی GTA 4 رو بازی کنی اخه میگفتن نمیشه GTA 4 رو با تلویزیون های معمولی بازی کرد

این دو مدل فرق شون چیه:confused:از کجا می شه خرید:confused: مشکلی که ندارن؟ اخه من دیدم یکی از دوستان گفته بود باید ببری نماییندگیش یه چیز تو این مایه ها؟:-" حالا درست یادم نیست
Benq Fp202w چطوره؟

همونطور که اون دوستمون گفت اون مدل Bw 1931 هست که یه همچین مشکلی داره به این دلیل که اینجا داره ساخته میشه و این مدلهای که من برات نوشتم به گفته ی همون دوست وارداتی هستن و این مشکلو ندارن این مدلها رو هم میتونی از بازار تهیه کنی فرق این تو مدل هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم GW مخصوص بازی و BW مخصوص کار بهینه شدن در کل فرق آنچنانی و مهم بنظر نمیرسه تو این دو مدل باشه
در مورد اون مانیتوری هم که گفتی اطلاعاتی ندارم

بچه ها من هر چی میگردم نه تو سایتهای ایرانی فروش samsung نه تو بازار سزی gw رو پیدا نمیکنم یعنی این سری تازه عرضه شده که تو بازار زیاد پیدا نمیشه؟
سری GW حدود 6 ماه که عرضه شده اما بدلیل استقبال کم دیگه تولید نشد برای همین پیدا نمیشه...البته میشه اما سخت...(استقبال کمشم وجود bw با قیمت کمتر بود بنظر من و اینکه چون براقه تاثیر Anti REFLECTOR توش کمه در نتیجه اگه جایی که استفاده میکنی آفتاب خورش خوب باشه بجای تصویر مثل آیینه خودتو میبینی توش...(البته نه به این شدت ، منظور اینه که رفلکت اجسام درونش خیلی محسوس میشه....)اگه خواستی طبقه زیرزمین پایتخت از پله ها که میری پایین یه مغازه کوچیکه دست چپ که 3-2 تا مانیتور samsung + یدونه tv22samsung گزاشته...از اونم بپرس شاید داشته باشه...یا اصلا بهآقای اروجی بگی حتما داره...!
یه نکته ام اضافه کنم و اونم اینکه اگه قیافه براتون مهم نیست ، مدل تلویزیون LCD 22 samsung خیلی خوبه ... TV ، AV ، COMPONENT ، 2 X HD داره ...!قیمتشم 450 فکر کنم...(قیافشم بد نیستا!اما من خوشم نیومد 2232 خیلی خوشگل تره از نظر من)

میثم جان با مانیتور GTA اجرا میشه راحت اما یادت باشه مانیتورت باید HDCP ساپورت کنه...(2232BW/GW برای بازی عالین!)

راستی دوستان سری 6 LCDTV سامسونگ هم اومده!!!!برنامه مثلث شیشه ای رو ببینید تو دکورش هست!!!!چقدر زیباست!!!

آخرین ویرایش:
گمونم 6 ماه پیش پرونده این 2232 بسته شد ولی یه بار دیگه :
2232 نوع bw با gw هیچ فرق تکنیکی نداره جز همون مسئله رفلکشن نور که اصلا مسئله حادی نیست . اگه می خواین مانیتور بخرین ( منظورم اینه که واقعا قراره به پی سی هم وصل بشه ) 2232 انتخاب خوبیه برای پلی 3 هم جواب میده ، مدل های بهتر هم همین سامسونگ زده نمی دونم اینجا پیدا بشه یا نه !
اما کلا اگه فقط قراره پلی 3 بهش وصل شه تلویزیون اولین و بهترین انتخابه . هزارو یک مشکل که تو مانیتور هست تو تی وی نیست .

با سلام
از دوستان آگاه خواهش دارم نظرشونو در مورد اين تلويزيون بفرمايند.

اگه منظورتون بزای استفاده فقط برای پلی 3 هست که نسبت به 2232 هزار جور برتری داره . تی و یقوی نیست ولی در مقایسه با قیمت و مانیتورهای هم قیمت خودش خیلی مزیت داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or