خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام ...
من چند روز پیش رفتم نمایندگی مرکزی سامسونگ و تمام مدل هارو دیدم و کلی هم صحبت کردم بعدش هم با چند نفر دیگه هم مشورت کردم در مورد دو مدل 22 و 26 اطلاعاتی که پیدا کردم را میدم تا شاید برای شما هم مفید باشه.

مدل LA22S88B سامسونگ 22 اینچ 1 مگاپیکسل با کنتراست بسیار خوب 7000:1 با یک وروری HDMI بلندگوی ها در دوطرف LCD قرار دارن و به همین خاطر هم اندازه مدل 26 اینچ بنظر میاد من از کیفیت اونی که به چشم دیدم خیلی راضی بودم و با قیمت حدود 390 بسیار عالی بود و 18 ماه هم گارانتی داشت البته بگم این مدل ساخت ایران هست.

350kqc6.jpg

اما مدل LA26R71BX که 26 اینچ هست 2 مدل داشت مدل کره ای و مدل ایرانی که از نظر پنل ظاهری با هم فرق داشتند مدل کره ای قیمتی در حدود 640 داشت و ایران 570 صحبت هایی که کردم مشخص شد مدل ایرانی کنتراست 8000:1 داره چون از پنل تصویری r88 استفاده میکنه اما مدل کره ای کنتراست 3000:1 داره!

2hey885.jpg

دیگه انتخاب با خودتون هست باید بگم کیفیت هر 3 بسیار مناسب بود.

اما یک مطلبی که تازه شنیدم اینه که lcd های سامسونگ بعد از گذشت مدتی کیفیت و شفافیت خودشون را از دست میدن و دیگه مثل اول درخشندگی ندارن!! کسی میدونه این موضوع تا چه حد واقعیت داره و یا یک شایعه است؟!

LCDSHOP.IR

کسی هست که این موضوع رو تایید کنه؟!! !!:eek:

اما یک مطلبی که تازه شنیدم اینه که lcd های سامسونگ بعد از گذشت مدتی کیفیت و شفافیت خودشون را از دست میدن و دیگه مثل اول درخشندگی ندارن!! کسی میدونه این موضوع تا چه حد واقعیت داره و یا یک شایعه است؟![/quote]

سوتی بزرگ سامسونگ +1931bw

قابل توجه کسانی که مانیتور 1931bw سامسونگ خریدن یا میخوان بخرن :
من از همین مانیتور داشتم و وقتی به ps3 وصل می کردم علی رقم وجود سیگنال تصویر سیاه
بعد از تحقیقات متوجه شدم که مانیتور با وجود درج عبارت hdcp روی ورودی dvi این امکان رو نداره
یعنی در این مدل که در ایران ساخته میشه حذفش کردن چند صفحه ی قبل هم یک نفر دیگه نتونسته بود تصویر بگیره که مشکل همینه
من رفتم سام سرویس و با کارشناساشون صحبت کردم و اونا اصلا نمی دونستن hdcp چیه ( ههه)
و مانیتور رو به خروجی hdmi وصل می کردن و میگفتن که سالمه ولی من قبول نکردم کارشناسشون گفت که ما که نفهمیدیم خودت روی یه برگه توضیح بده که hdcp چیه و به چه درد می خوره ما با مانیتور می فرستیم آزمایشگاه
خلاصه من 2 صفحه براشون نوشتم و فرستادن آزمایشگاه امروز که رفتم اعتراف کردن که من راست میگم و تشکر کردن که بهشون گفتم که hdcp چیه و مشکل مانیتور کجاست
در نهایت با اینکه مدت زمان گارانتی تعویض مانیتور من تمام شده بود یدونه نو بهم دادن گفتن که ببر بازار با یه مدل دیگه عوض کن حالا اینجا اگر کسی از این مانیتور داره بره بهشون بگه اگرم کسی می خواد بخره که دیگه قید این مدل رو بزنه و به بقیه هم بگید که بدونن سامسونگ چه گندی تو این مدل زده
حالا اگر کسی میدونه به من بگه که تو همین رنج مانیتور چه مدلی تو بازار پیدا میشه و خوبه بگیرم lg یا benq یا هر مارک خوب دیگه ای
ضمنا این مدل های کره ای سامسونگ که تو بازاره چطورن شرکتی که گارانتی می کنه معتبره ؟

سلام ...
من چند روز پیش رفتم نمایندگی مرکزی سامسونگ و تمام مدل هارو دیدم و کلی هم صحبت کردم بعدش هم با چند نفر دیگه هم مشورت کردم در مورد دو مدل 22 و 26 اطلاعاتی که پیدا کردم را میدم تا شاید برای شما هم مفید باشه.

مدل LA22S88B سامسونگ 22 اینچ 1 مگاپیکسل با کنتراست بسیار خوب 7000:1 با یک وروری HDMI بلندگوی ها در دوطرف LCD قرار دارن و به همین خاطر هم اندازه مدل 26 اینچ بنظر میاد من از کیفیت اونی که به چشم دیدم خیلی راضی بودم و با قیمت حدود 390 بسیار عالی بود و 18 ماه هم گارانتی داشت البته بگم این مدل ساخت ایران هست.

350kqc6.jpg

اما مدل LA26R71BX که 26 اینچ هست 2 مدل داشت مدل کره ای و مدل ایرانی که از نظر پنل ظاهری با هم فرق داشتند مدل کره ای قیمتی در حدود 640 داشت و ایران 570 صحبت هایی که کردم مشخص شد مدل ایرانی کنتراست 8000:1 داره چون از پنل تصویری r88 استفاده میکنه اما مدل کره ای کنتراست 3000:1 داره!

2hey885.jpg

اما یک مطلبی که تازه شنیدم اینه که lcd های سامسونگ بعد از گذشت مدتی کیفیت و شفافیت خودشون را از دست میدن و دیگه مثل اول درخشندگی ندارن!! کسی میدونه این موضوع تا چه حد واقعیت داره و یا یک شایعه است؟!

سلام به همگی.یه نظر میخوام ازتون:من یه مانیتور LG FLATRON F700P سری لبخند دارم.به نظرتون میارزه یه LCD بگیرم یا کابل تبدیلشو بگیرم؟آخه این 22 اینچیه قیمتش خیلی خوبه.:eek:

سلام به همگی.یه نظر میخوام ازتون:من یه مانیتور LG FLATRON F700P سری لبخند دارم.به نظرتون میارزه یه LCD بگیرم یا کابل تبدیلشو بگیرم؟آخه این 22 اینچیه قیمتش خیلی خوبه.:eek:

بله شما کیفیت تصویر 100% بالاتری رو داری هم میتونی کنسول رو به مانیتور وصل کنی ...;)

آره یعنی LCD یا مانیتور؟؟؟:eek:

مگه مانیتوری که 1920 در 1080 ساپورت کنه Full HD نمیشه؟اینجوری که من الآن مدت هاست مانیتورم Full HD بوده،:cheesygriپس یه مدل سامسونگ هست دیگه چیه؟خوب همین LG هم هست دیگه!یا من کلا در اشتباهم؟:eek:

سلام ...

350kqc6.jpg

2hey885.jpg

خوب به نظر شما کدوم یک از این دو مدل بهتره آیا از نظر رزولیشن هم فرقی دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or