خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام آقاي سامسونگ (ببخشيد اسمتونون نميدونم)اين تلويزيونLA32A650A1 رو كي مياريد ؟
به نظرتون خوبه؟ اگه از اين بهترشو سراغ داريد با سايز 32 اينچ و قيمت زير يك ميليون و 500 تومن پيشنهاد بديد؟ كنتراست استاتيك اون تلويزيون و تلويزيون LA32A550P1A چنده؟

اسم بنده شاهین عروجی هست
در مورد محصول 32 a550 و a650 در 32 اینچ به غیر از شکل ظاهر هیچ تفاوت دیگه ای نمی تونید پیدا کنید.
هر دو کنتراستش 15000:1 و زمان پاسخ گویی به تصویر 6ms دارند

در 40 اینچ به بالا این دو با هم فرق می کنند که a550 کنتراست 30.000:1 داره , a650 کنتراست 50.000:1 ... بدنه a650 از کریستال دو رنگ (قرمز و مشکی) ساخته شده که در نوع خودش بی نظیر خواهد بود.

البته این اختلاف ظاهری هم سلیقه ای هست و شاید یکی بپسنده و یکی اصلا خوشش نیاد

سلام آقاي سامسونگ (ببخشيد اسمتونون نميدونم)اين تلويزيونLA32A650A1 رو كي مياريد ؟
به نظرتون خوبه؟ اگه از اين بهترشو سراغ داريد با سايز 32 اينچ و قيمت زير يك ميليون و 500 تومن پيشنهاد بديد؟ كنتراست استاتيك اون تلويزيون و تلويزيون LA32A550P1A چنده؟

فکر نکنم دیگه کنتراست استاتیک برای این ها تعریف بشه
از دفتر مرکزی هم اطلاعاتی در این مورد به دست ما نرسیده
این کنتراست استاتیک می تونه صحیح تر باشه و غیره هم کار برند های دیگه هست که بتونن جنس شون رو بفروشند.

شما میدونید کنتراست استاتیک این LCD ها که داینامیکش 15000 هست یا اون Plasma که 1000000 هست ، چنده ؟

فکر نکنم دیگه کنتراست استاتیک برای این ها تعریف بشه
از دفتر مرکزی هم اطلاعاتی در این مورد به دست ما نرسیده
این کنتراست استاتیک می تونه صحیح تر باشه و غیره هم کار برند های دیگه هست که بتونن جنس شون رو بفروشند.

سلام !
این جرف که " کنتراست استاتیک میتونه صحیح تر باشه و غیره " حرف کاملا غلطیه . نحوه محاسبه این 2 جور کنتراست کاملا فرق میکنه و تقریبا ربطی بهم ندارند . یه موقعی کنتراست استاتیک تو تبلیغات مطرح بود بعد که دیدم عقل با چشم رابطه مستقیم داره اونو بر حسب کنتراست دینامیک تبلیغ می کنن . قبلا هم گفتم کنتراست دینامیک نه اینکه چیز بی خودی باشه ولی فرق کنتراست استاتیک 500 با 1000 مثل فرق کنتراست دینامیک 3000 تا 6000 نیست .

اسم بنده شاهین عروجی هست
در مورد محصول 32 a550 و a650 در 32 اینچ به غیر از شکل ظاهر هیچ تفاوت دیگه ای نمی تونید پیدا کنید.
هر دو کنتراستش 15000:1 و زمان پاسخ گویی به تصویر 6ms دارند

در 40 اینچ به بالا این دو با هم فرق می کنند که a550 کنتراست 30.000:1 داره , a650 کنتراست 50.000:1 ... بدنه a650 از کریستال دو رنگ (قرمز و مشکی) ساخته شده که در نوع خودش بی نظیر خواهد بود.

البته این اختلاف ظاهری هم سلیقه ای هست و شاید یکی بپسنده و یکی اصلا خوشش نیاد
دوتا فرق دارند DIne pro و ديگري هم 4 HDMI است در ضمن كنتراست استاتيك a650 و a550 رو نگفتي؟ نميتونيد ان دقيقي براي آوردن a650 بگيد؟ آخه خيلي خوشگله:love:

این دوستمون درست میگه .. من فقط از لحاظ کنتراست و قدرت پاسخ گویی به تصویر این دو رو مقایسه کرده بودم ;)

دوتا فرق دارند DIne pro و ديگري هم 4 HDMI است در ضمن كنتراست استاتيك a650 و a550 رو نگفتي؟ نميتونيد ان دقيقي براي آوردن a650 بگيد؟ آخه خيلي خوشگله:love:

دوستان کسی از lcd هایه شارپ چیزی میدونه که چطور هستن و تو چه سطحی نسبت به سامسونگ قرار دارن؟
بالا تر هستن یا پائینتر؟
منظورم تو حالت مشابه هست;)

این دوستمون درست میگه .. من فقط از لحاظ کنتراست و قدرت پاسخ گویی به تصویر این دو رو مقایسه کرده بودم ;)
آقا جمشيد نگفتي اين a650 32 اينچشو كي مياري؟ (البته قيمتش بايد زير 1 و 400 باشه)
اگه نمياري بيام همون a550 رو بگيرم؟ اونم خوبه.

LCDSHOP.IR

سلام
دوست عزیز اسم بنده شاهین هست :eek: نه جمشید!
LA32A650 هنوز حواله خروج از انبار نگرفته
و نمیدونم چرا!!
ولی در سایز های 32 و 37 فرقی با A550 نداره (از لحاظ تصویری)
البته این رو هم خدمت شما عرض کنم که موتور پردازش تصویر در این دو با هم متفاوت هستند!
DNIE PRO موتور پردازش تصویر A650
و
WCE2 موتور پردازش تصویر A550
باید صبر کنید
شاید 15 روز دیگه
A650 هم وارد بازار شد

آقا جمشيد نگفتي اين a650 32 اينچشو كي مياري؟ (البته قيمتش بايد زير 1 و 400 باشه)
اگه نمياري بيام همون a550 رو بگيرم؟ اونم خوبه.

سلام
و نمیدونم چرا!!
البته این رو هم خدمت شما عرض کنم که موتور پردازش تصویر در این دو با هم متفاوت هستند!
و
باید صبر کنید
شاید 15 روز دیگه
A650 هم وارد بازار شد
می بخشید که دخالت میکنم ولی موتور پردازش تصویر در DNIe+ A550 هست.
WCE2 که تو همشون وجود داره.
http://www.samsung.com/in/consumer/...evision&subtype=lcdtv&model_cd=LA32A550P1RLXL

فرق HDبا LCDچیه کدوم بهتره؟
این مانیتور ها بهترن یا تلویزیون HD؟

ذِر زدیما:confused:...؟:(

آخه سوالت 1جوریه ...

اگه ساده بخام برات بگم HD یه کیفت تصویره ، یعنی به تصویر با رزولوشن 1280 * 720 میگن HD و TVی که بتونه اینو بخش کنه میشه HDTV ... اما lcd به 1نوع صفحه نمایش گفته میشه مثل CRT و PLASMA و ...

سلام
و نمیدونم چرا!!
و
باید صبر کنید
شاید 15 روز دیگه
A650 هم وارد بازار شد
ببخشيد يكم امروز قاط زدم حالا زياد هم فرقي نميكنه وزنهاشون يكيه.اگه آوردي يك خبري به ما هم بده .همونطور كه دوستومون آقا عليرضا گفتن WCE2 تو هردو وجود داره و فرقشون در DNIE PRO و DNIE + هست اينو كه خودم خدمتت عرض كرده بودم::p:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or