خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

یه مایتور 24 هست خیلی توپه. Acer P243W واقعا مانیتور خوبیه قیمتشو به تومن ندارم ولی ب دلار 389.
resolution: 1920*1200
Brightness : 400 cd/m²
contrast: 1:3000
Response Time: 2ms GTG
ورودی HDMI
این مانیتور فوق العادس:eek:
1080P هم که ساپورته
کلا مانیتورای Acer در سطح جهانی مطرح هستن ولی تو ایران اصلا این مانیتورا فروش نمیکنن نمی دونم چرا شاید چون هیچ شرکتی محصولات Acer رو نمیاره
ببین Deja Vu جان اگه تهران پیدا میشه منم بیام یکی بگیرم

یه مایتور 24 هست خیلی توپه. Acer P243W واقعا مانیتور خوبیه قیمتشو به تومن ندارم ولی ب دلار 389.
resolution: 1920*1200
Brightness : 400 cd/m²
contrast: 1:3000
Response Time: 2ms GTG
ورودی HDMI
یه سرچی کردم قیمت این مانیتور در مدلهای مختلفش مثلا یکی Usb دار یکی بودن Usb و از اینجور چیزا بین 400 تا 455 دلار قیمت داشتن با این وجود بازم عالیه اما من فکر نمیکنم تو ایران پیدا بشه
یه چیز عجیب که خوندن در مورد این مدل که شایدم درست نباشه و فقط یه شایعه باشه اینه که این مانیتور بصورت محدود تولید شده و تولید انبوه نشده نمیدونم چرا اما بازم میگم احتمال اینکه شایعه باشه زیاده
شرمنده من تهران نیستم که بخوام آمارشو بگیرم
دشمنت

آخرین ویرایش:
من یه تلویزیون مخوام که زیر 500 تومن باشه و نیازی به vga box نداشته باشه و رزولوشن 1080 باشه.(اگر 720 باشه امکان داره در آینده بازیی بیاد که نیاز به 1080 داشته باشه بعد نشون نده؟اگر امکان نداره اشکالی نداره 720 رزولوشن باشه).چی بگیرم؟آیا استفاده از vga box در کیفیت تصویر تاثیر داره؟یا اگه ورودی hdmi داشته باشه کیفیت بهتر میشه؟لطفا زود به من جواب بدین که بدجور فکر منو مشغول کرده

یه سرچی کردم قیمت این مانیتور در مدلهای مختلفش مثلا یکی Usb دار یکی بودن Usb و از اینجور چیزا بین 400 تا 455 دلار قیمت
این قیمتو از کجا گیر آوردی؟ قیمت جهانیش 389 دلاره
فراوون ریخته تو بازار. من تو چندتا فروشگاه آنلاین رفتم دیدم همشون دارن
-------------
آقای آرمان سپهری شما با این پول بهتره مانیتور فول اچ دی بگیرید چو با 500 تومن گمون نکنم TV گیرت بیاد چه برسه به 1080. در ضمن شا با هر TV که بازی کنید مشکلی نداره احتیاج نیست چون بازی 1080 ساپرته TVتون هم Full HD باشه.

با تشکر آخرین سوال من اینه که کابل hdmi to dvi واسه چیه؟یعنی آن tv ورودی hdmi نداره که باید از این استفاده کرد؟و آیا tv full hd هم ممکن است که ورودی hdmi نداشته باشه؟

با تشکر آخرین سوال من اینه که کابل hdmi to dvi واسه چیه؟یعنی آن tv ورودی hdmi نداره که باید از این استفاده کرد؟و آیا tv full hd هم ممکن است که ورودی hdmi نداشته باشه؟
کابل hdmi to dvi برای اتصال به مایتور هست که ورودی hdmi نداره برای داشتن کیفیت خوب تصویر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or