خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

ammar iraqi gamer

سلام دوستان عزیز من که تو قم هستم وجایی برای دیدن هر دو از نزدیک وجود نداره! یعنی منضورم همون 2232bw یا 26 samsung ولی نمیدونم کدومو بگیرم من بارها گفتم من فقط برای بازی کردن باps3 میخوام بگیرم مشکل من همینه حالا من چیکار کنم؟؟؟؟2232bw یا26 samsung یا22 samsung????? به نضرات همه شما عزیزان احترام میزارم و ارزوی موفقیت برای همه شما:love:

سلام دوستان عزیز من که تو قم هستم وجایی برای دیدن هر دو از نزدیک وجود نداره! یعنی منضورم همون 2232bw یا 26 samsung ولی نمیدونم کدومو بگیرم من بارها گفتم من فقط برای بازی کردن باps3 میخوام بگیرم مشکل من همینه حالا من چیکار کنم؟؟؟؟2232bw یا26 samsung یا22 samsung????? به نضرات همه شما عزیزان احترام میزارم و ارزوی موفقیت برای همه شما:love:

به نظر من سامسونگ 26 رو بگیر با کنتراست 8000 و 2 ورودی hdmi و hd ready بهترین گزینه هست. و تصویر تا 1080i را در حالت حقیقی ساپورت میکنه.

درسته که فقط برای بازی میخوای بگیری اما وقتی میتونی یه 26 اینچ بگیری که همه چیز داره و رزولوشنشم از اونای دیگه بالاتره چرا نگیری؟!
کلوم آخر;):آنلی 26اینچ.

درسته که فقط برای بازی میخوای بگیری اما وقتی میتونی یه 26 اینچ بگیری که همه چیز داره و رزولوشنشم از اونای دیگه بالاتره چرا نگیری؟!
کلوم آخر;):آنلی 26اینچ.

:cheesygri :confused:
samsung 26 اسمه کامل مدلش چی میشه؟

آخرین ویرایش:
مگه مانیتور fullhd زیر 500 تومن هم وجود داره deja؟
مانیتور فول اچ دی همون حدودای 500ـه
مانیتور های fullhd برای بازی بهترن؟ کیفیتش هم خیلی بهتره مگه نه؟
زیر 32 اینچ تفاوت HD Ready و Full HD اونقد محسوس نیست که تو ذوق بزه چه برسه به 24 اینچ
فرق 1080i با1080p چی?
i یعنی interlace و p یعنی progressive
فرق i و p اونقد زیاده که 720p بهتر از 1080iـه
مانیتور های fullhd برای بازی بهترن؟ کیفیتش هم خیلی بهتره مگه نه؟
مانیتور فول اچ دی نسبت به چی؟ منظورتو درست متوجه نشدم

کیفیت تصویر samsung 26 با samsung 22 از لحاظ شدت روشنایی و کنتراست خیلی فرق داره و محسوسه؟یا زیاد در نگاه اول مشخص نمیشه و باید توجه کرد؟آخه من اندازه و قیمت samsung 22 رو میپسندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or