Niko Bellic 2
کاربر سایت
مانیتور های fullhd برای بازی بهترن؟ کیفیتش هم خیلی بهتره مگه نه؟
کلا اگه پول داشته باشید تلوزیون های Full HD برای پلی3 بهترند. چون تا 1080p را ساپورت میکنند. 1080p نهایت کیفیت پلی3 هست
مانیتور های fullhd برای بازی بهترن؟ کیفیتش هم خیلی بهتره مگه نه؟
سلام دوستان عزیز من که تو قم هستم وجایی برای دیدن هر دو از نزدیک وجود نداره! یعنی منضورم همون 2232bw یا 26 samsung ولی نمیدونم کدومو بگیرم من بارها گفتم من فقط برای بازی کردن باps3 میخوام بگیرم مشکل من همینه حالا من چیکار کنم؟؟؟؟2232bw یا26 samsung یا22 samsung????? به نضرات همه شما عزیزان احترام میزارم و ارزوی موفقیت برای همه شما
درسته که فقط برای بازی میخوای بگیری اما وقتی میتونی یه 26 اینچ بگیری که همه چیز داره و رزولوشنشم از اونای دیگه بالاتره چرا نگیری؟!سلام دوستان عزیز من که تو قم هستم وجایی برای دیدن هر دو از نزدیک وجود نداره! یعنی منضورم همون 2232bw یا 26 samsung ولی نمیدونم کدومو بگیرم من بارها گفتم من فقط برای بازی کردن باps3 میخوام بگیرم مشکل من همینه حالا من چیکار کنم؟؟؟؟2232bw یا26 samsung یا22 samsung????? به نضرات همه شما عزیزان احترام میزارم و ارزوی موفقیت برای همه شما
درسته که فقط برای بازی میخوای بگیری اما وقتی میتونی یه 26 اینچ بگیری که همه چیز داره و رزولوشنشم از اونای دیگه بالاتره چرا نگیری؟!
کلوم آخر:آنلی 26اینچ.
مانیتور فول اچ دی همون حدودای 500ـهمگه مانیتور fullhd زیر 500 تومن هم وجود داره deja؟
زیر 32 اینچ تفاوت HD Ready و Full HD اونقد محسوس نیست که تو ذوق بزه چه برسه به 24 اینچمانیتور های fullhd برای بازی بهترن؟ کیفیتش هم خیلی بهتره مگه نه؟
i یعنی interlace و p یعنی progressiveفرق 1080i با1080p چی?
مانیتور فول اچ دی نسبت به چی؟ منظورتو درست متوجه نشدممانیتور های fullhd برای بازی بهترن؟ کیفیتش هم خیلی بهتره مگه نه؟
از 1050*1680 :cheesygriمانیتور فول اچ دی نسبت به چی؟ منظورتو درست متوجه نشدم
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=79LA22S81Bچه مانیتوری تا 400 برای PS3 مناسبه؟! آیا چیز دیگه ای هم هست که مثلا قیمتش یه خورده بالاتر باشه ولیارزششو داشته باشه؟
تا اونجايي كه من فهميدم با وجود پورت HDMI، اين تلويزيون، اصلا HDCP نداره.