خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

نوشته شده توسط fictionarea
1080 که 1080 هست ربطی به رزولیشن نداره .
تفاوت آی و پی در نحوه نمایش تصویر هست .
تو آی تصویر در دو مرحله و در پی در یک مرحله میاد رو صفحه .
خواستین توضیح بیشتر هم هست .
حسین جان میشه یه توضیح کامل بدی؟!!!

من به توصیه شما یه lcd 26 r71 خریدم بجای مانیتور که خدایی خیلی از اینکه اینکار رو کردم راضیم که ازت تشکر می کنم!

خلاصه اینکه r71 رو 1080i هم تصویر میده که خیلی محسوس نیست!!
cod4 رو 720p و 1080i اجرا کردم که زیاد فرقی ندیدم ولی به نظرو اومد یه نمور تو 1080i بهتر بود !!
من توهم زدم یا واقعا دلیلی داشته؟!!

البته تو gta هم اینکار رو کردم که بنظرم اومد بازم 1080I بهتر بود چون بلور توی مسافت دور رو خیلی بهتر می کرد ولی باز بنظرم جزئیات تو 720p معلوم تر بود!!! (( و یه ذره رنگ تو 720p بیشتر بود ))

آخرین ویرایش:
سلام
ميشه يكي از بچه هايي كه از تلويزيون هاي سامسونگ (از 22 اينچ تا حدود 26 اينچ) رو داره يه تستي با ورودي A/V اش بزنه ببينيم چقدر تصوير با ورودي A/V بد ميشه و چقدر تصوير PS2 روش بد ميشه.

دوم اينكه:

تا اونجايي كه من فهميدم با وجود پورت HDMI، اين تلويزيون، اصلا HDCP نداره.

كسي ميدونه اين LA22S81B داراي HDCP هست يا نه؟
تشكر.

آخرین ویرایش:

من به توصیه شما یه lcd 26 r71 خریدم بجای مانیتور که خدایی خیلی از اینکه اینکار رو کردم راضیم که ازت تشکر می کنم!

cod4 رو 720p و 1080i اجرا کردم که زیاد فرقی ندیدم ولی به نظرو اومد یه نمور تو 1080i بهتر بود !!

البته تو gta هم اینکار رو کردم که بنظرم اومد بازم 1080I بهتر بود چون بلور توی مسافت دور رو خیلی بهتر می کرد ولی باز بنظرم جزئیات تو 720p معلوم تر بود!!! (( و یه ذره رنگ تو 720p بیشتر بود ))

اینم توضیح بیشتر : ( البت در سطح اطلاعاتم )
هر جفت 1080 ای و پی یک رزولیشن دارند یهنی 1920 در 1080 منتها فرق در نحوه نمایش یک سین ( صحنه ، فرم ) روی تصویر هستش . من زیاد به دل و جیگر ال سی دی وارد نیستم ، روی سی آر تی توضیح میدم :
شما تو پنلهای سی آر تی که تفنگ الکترونی دارین که با شکیک الکترون و برخورد به .... خلاصه تصویر با شلیک اون تفنگ پدیدار میشه . حالا بسته به منطقه 25 فرم تصویر در یک نوبت شلیک و 25 فرم دیگه در شلیک دوم میاد رو صفحه جمعا 50 فرم در ثانیه یا همون 50 هرتز برقی که اداره برق تحویل کنتور میده ( حالا مثلا برای آمریکا 60 تا هست که میشه 2 تا 30 تا )
برا همین پال 25 فرم و ان تی اس سی 30 فرم( 29.97 ) هستش . حالا همه اینها که گفتم میشه آی ( به معنای کلمه اینترلیسد هم میشه مراجعه کرد = در هم تنیده ! )
در نوع پی یا پروگرسیو تصویر یک کاسه به نمایش در میاد و از این جنگلوک بازیام نداره البته پر واضحه که جماعت تولید کننده در قدیم بعلت نوع تکنولوژی که استفاده میشد نمی تونستن این کار رو انجام بدن و الا خدایی نکرده خل و چل که نبودن ! :p
در مورد ارجحیت 720 پی یا 1080 آی هوارتا مقاله و بحث و جدل و جنگ و خونریزی هست . اما شما مثل همیشه به چشمات اعتماد کن ببین با کدوم حال می کنن همونو بزار جلوشون !
در کل 1080 آی رزولیشن ( جزئیات ) بیشتری داره و در 720 پی تصویر قوام بیشتری داره و یه جورایی اسموث تره ! ( صد البته به سورس هم ربط داره )
تمام .
راستی خوشحالم از انتخابت خوشحالی ( همین 6 - 7 سال پیش که پشت لبمون سبز ( سیاه ) شد تو اتاقمون یه چراغ قوه هم نبود حالا همه یه تلویزیون تو اتاقشون دارن اونم از اون باریکا ! ):cheesygri

نقل قول:
نوشته شده توسط Deja Vu
تام آنجلو جان یه مایتور 24 هست خیلی توپه. Acer P243W واقعا مانیتور خوبیه قیمتشو به تومن ندارم ولی ب دلار 389.
resolution: 1920*1200
Brightness : 400 cd/m²
contrast: 1:3000
Response Time: 2ms GTG
ورودی HDMI

کشتید ما رو :cheesygri یعنی کسی تا حالا مانیتور به این خوبی رو جایی ندیده ؟ یه سوال:
میشه این رو تو ایران گیر اورد؟ کجا؟

ببخشید شما الان اونیکه منتاژ داخل هست رو خریدین یا اون مدل کره ای رو؟

نقل قول:
نوشته شده توسط Deja Vu
تام آنجلو جان یه مایتور 24 هست خیلی توپه. Acer P243W واقعا مانیتور خوبیه قیمتشو به تومن ندارم ولی ب دلار 389.
ورودی HDMI

کشتید ما رو :cheesygri یعنی کسی تا حالا مانیتور به این خوبی رو جایی ندیده ؟ یه سوال:

لطفا 2 مدل HDTV 40
من تو سایز 40 اینچ هیچ TV رو بهتر از X300 و X350 نمی بینم. البته F88 سامسونگ هم خوبه ولی X بهتره
البته یه سری از توشیبا که به تازگی اومدن تو بازار هم فوق العاده توپن ولی به ندرت گیر میاد .سری XF550U
تو سه سایز 40-46-52 هست. این سری از پردازنده Cell برای Up scaling استفاده میکنه و واقعا تصاویر شارپیو تحویل بیننده میده.
32 اینچ هم همین سامسونگ Full HDها خوبن.

نوشته شده توسط Deja Vu
ورودی HDMI

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or