حسین جان میشه یه توضیح کامل بدی؟!!!
تا اونجايي كه من فهميدم با وجود پورت HDMI، اين تلويزيون، اصلا HDCP نداره.
من به توصیه شما یه lcd 26 r71 خریدم بجای مانیتور که خدایی خیلی از اینکه اینکار رو کردم راضیم که ازت تشکر می کنم!
خلاصه اینکه r71 رو 1080i هم تصویر میده که خیلی محسوس نیست!!
cod4 رو 720p و 1080i اجرا کردم که زیاد فرقی ندیدم ولی به نظرو اومد یه نمور تو 1080i بهتر بود !!
من توهم زدم یا واقعا دلیلی داشته؟!!
البته تو gta هم اینکار رو کردم که بنظرم اومد بازم 1080I بهتر بود چون بلور توی مسافت دور رو خیلی بهتر می کرد ولی باز بنظرم جزئیات تو 720p معلوم تر بود!!! (( و یه ذره رنگ تو 720p بیشتر بود ))
من به توصیه شما یه lcd 26 r71 خریدم بجای مانیتور که خدایی خیلی از اینکه اینکار رو کردم راضیم که ازت تشکر می کنم!
خلاصه اینکه r71 رو 1080i هم تصویر میده که خیلی محسوس نیست!!
cod4 رو 720p و 1080i اجرا کردم که زیاد فرقی ندیدم ولی به نظرو اومد یه نمور تو 1080i بهتر بود !!
من توهم زدم یا واقعا دلیلی داشته؟!!
البته تو gta هم اینکار رو کردم که بنظرم اومد بازم 1080I بهتر بود چون بلور توی مسافت دور رو خیلی بهتر می کرد ولی باز بنظرم جزئیات تو 720p معلوم تر بود!!! (( و یه ذره رنگ تو 720p بیشتر بود ))
من تو سایز 40 اینچ هیچ TV رو بهتر از X300 و X350 نمی بینم. البته F88 سامسونگ هم خوبه ولی X بهترهلطفا 2 مدل HDTV 40
رفيق من از جمهوري خريده 17تومن.دوستان مغازه اي رو براي فروش كابل hdmi to hdmi معرفي ميكنيد كه با قيمت خوب وارزون اين كابل رو بفروشه.