خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

منظور از این جمله چیه؟ "در غیر این صورت باید از کابل VGA استفاده بشه که چاره اش هم همین Transcoder هستش" یعنی پورت dvi نداشته باشه یا از HDCP پشتیبانی نکنه؟

یعنی اگه مانیتورت hdcp نداشته باشه باید یه دونه از این دستگاه ها بخری و با vga وصل کنی به مانیتورت.
با اجازه ی APC عزیز

منظور از این جمله چیه؟ "در غیر این صورت باید از کابل VGA استفاده بشه که چاره اش هم همین Transcoder هستش" یعنی پورت dvi نداشته باشه یا از HDCP پشتیبانی نکنه؟
ضمن تایید دوست عزیز، m_unknown_r...:love:
هر جفتش در واقع! باید DVI داشته باشه و DVI هم HDCP Support باشه! DVI معمولی بکار نمیاد و باید با این دستگاه به VGA وصلش کرد...;)

اقا ما که سر در نیا وردیدیم ببینید دوستان ما نیتور من crt هستش و رزو لیشنشم خوبه من یدونه فقط کا بل vgaمی خوام چون من ایکس باکس دارم کابل vgaخریدم ولی ما ل ایکس باکس هستش حا لا می خوام پلی استیشن هم بخرم و تو مانیتور اجرا کنم چطو ری میتونم ایا اون دستگاهی که شما میگین کیفیتش خو به چون من یدونه تبدیل خریدم خیلی هم کیفیتش اشغال بود قیمتش هم 30000 تو مان بود حا لا دوستان بطور واضح اگه میشه توضیح بدین که من کم سواد هم بدونم چیه و اگه شد عکسش رو بذارین در ضمن من نمی خوام کیس هم روشن باشه فقط می خوام از ما نیتور استفاده کنم ممنون میشم بهتر تو ضیح بدین

در هر صورت کابل dvi to hdmi لازمه؟

نه دیگه... برای استفاده از VGA دیگه HDMI->DVI برای چی لازم باشه؟؟:confused:

اقا ما که سر در نیا وردیدیم ببینید دوستان ما نیتور من crt هستش و رزو لیشنشم خوبه من یدونه فقط کا بل vgaمی خوام چون من ایکس باکس دارم کابل vgaخریدم ولی ما ل ایکس باکس هستش حا لا می خوام پلی استیشن هم بخرم و تو مانیتور اجرا کنم چطو ری میتونم ایا اون دستگاهی که شما میگین کیفیتش خو به چون من یدونه تبدیل خریدم خیلی هم کیفیتش اشغال بود قیمتش هم 30000 تو مان بود حا لا دوستان بطور واضح اگه میشه توضیح بدین که من کم سواد هم بدونم چیه و اگه شد عکسش رو بذارین در ضمن من نمی خوام کیس هم روشن باشه فقط می خوام از ما نیتور استفاده کنم ممنون میشم بهتر تو ضیح بدین

خب من که توضیح دادم تو pm براتون... تبدیلی که شما خریدین احتمالا SD بوده... ولی اینی که من گفتمHD هستش و تا 1080p رو پشتیبانی میکنه...:p تضمینی هم هستش.. لینک و سایر مشخصاتش هم که خدمتتون عرض کردم! نبازی به کامپیوتر هم نداره! ;)

نه دیگه... برای استفاده از VGA دیگه HDMI->DVI برای چی لازم باشه؟؟

خب من که توضیح دادم تو pm براتون... تبدیلی که شما خریدین احتمالا SD بوده... ولی اینی که من گفتمHD هستش و تا 1080p رو پشتیبانی میکنه...:p تضمینی هم هستش.. لینک و سایر مشخصاتش هم که خدمتتون عرض کردم! نبازی به کامپیوتر هم نداره! ;)

1- تبدیل vga به dvi چطور اونم نمی خواد؟
2- در ضمن اون pm که برای snake=bigboss فرستادی برای منم میفرستی!

1- تبدیل vga به dvi چطور اونم نمی خواد؟
2- در ضمن اون pm که برای snake=bigboss فرستادی برای منم میفرستی!
 1. نه نمیخواد... اون تبدیل کلا روی PS3 نمیتونه جواب بده!;) این transcoder هم که من صحبتش رو میکنم، component رو به VGA تبدیل میکنه... و تا 1080p هم ساپورت میکنه دستگاه!:p (البته خب مانیتورتون هم باید ساپورت کنه!:biggrin1: )

2. چشم... همین الان... :love:

سلام دوستان ما اخرش نفهمیدیماین پلی استیشن 3 کابل مثل کابل vgaداره یا نه بعدشم دوست عزیزمون که گفته بودند یه ترانسکودر دارن ایا این دستگاه کیفیتش مثل کابل vgaمیشه یا نه

با سلام دوستان من ماتنیتورم Lcd L1752s Lg هست چطوره؟
راستی Ps3 به هیچ وجه روی Tv معمولی (غیر Hd) قابل دیدن نیست؟
منتظر چوابتونم.

با سلام دوستان من ماتنیتورم Lcd L1752s Lg هست چطوره؟
راستی Ps3 به هیچ وجه روی Tv معمولی (غیر Hd) قابل دیدن نیست؟
منتظر چوابتونم.

چرا دوست من ، کاملا قابل دیدنه ، ولی خب کیفیت تصویر روی HD خیلی بهتره .
مانیتور شما هم خوبه فقط اگه با کوچیک بدنش مشکلی نداشته باشی ، اگه 19 اینچ یا 21 اینچ بود بهتر بود ، ولی از لحاظ کیفیت تصویر خوبه و از تلویزیون عادی خیلی بهتره .

با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم اگه ممکنه پاسخ بدین ممنون میشم من این کابل رو از کجا میتونم تهیه کنم اگه کسی سراغ داره لطف کنه اسم فروشگاه وشماره تلفنش رو بگه ممنون میشمView attachment 2061

فروش 2 عدد کابل 1.5M HDMI--> DVI-D cable
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3625

یک خبر خوش و اون اینکه :
من یک جا تو اینترنت دیدم که تبدیل HDMI به مانیتور قراره 1 می (میشه سه هفته دیگه) بیاد
که پلی استیشن سه و هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه رو میشه به مانیتور CRT و LCD و ... تلویزیونهای دیجیتالی وصل کرد و بازی کرد
این دستگاه با Xbox جدید هم که HDMI داره کار می کنه !
البته هنوز قیمتش مشخص نیست ولی فکر نکنم بیشتر از 100 دلار باشه
این دستگاه HDCP ساپورت هست که اگر تصویر ورودی HDCP داشته باشه این دستگاه HDCP رو بر می داره و تصویر قابل رویت بر روی دستگاه خروجی میده اون هم دیجیتال !!

فکر نکنید منظورم Transcoder VGA هست نه این یکی خروجی HD می ده رو مانیتور !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or