مانیتور شما راحت میتونه 720p و 1080i و 1080p که تصاویر HD هستن نشون بدهمانیتور من سامسونگ MB17870 و CRT هست و قادر است درجه وضوح 1920 در 1080 رو باrefresh rate و 85 HERTZ دوباره سازی کند!
آیا قادر خواهد بود فرمت های مختلف HD را نمایش دهد؟ به وسیله تبدیل یا روشهای هکر مانند دیگه؟!
بالاخره این کابل hdmi to dvi توی تهران پیدا میشه یا نه اگه میشه کدوم مغازه داره ؟
میشه... یه دستگاه تبدیل (VGA Transcoder) میخواد که به خروجی VGA تبدیلش کنه...با سلام دوستان مگه میشه پلی استیشن3 رو رو مانیتور بازی کرد مگه کابل vgaداره میشه توضیح بدین ممنو ن میشم می خوام اونم بخرم
من یه کپچر Tv گرفتم که توی اون خروجی Av(قرمزو زرد و سفید)وجود دارهمیشه... یه دستگاه تبدیل (VGA Transcoder) میخواد که به خروجی VGA تبدیلش کنه...
دوست من این دستگاه رو از تایوان تهیه کرده... نو هست و تا حالا استفاده نشده! اگه بکارت میاد، pm بزن...
مانیتور شما راحت میتونه 720p و 1080i و 1080p که تصاویر HD هستن نشون بده
نخیر اون هیچ ربطی به چیزی که من میگم نداره... شما میخوای بازیت رو کپچر کنی، بعد ببینی؟؟من یه کپچر Tv گرفتم که توی اون خروجی Av(قرمزو زرد و سفید)وجود داره
فکر نکنم دیگه به تبدیل نیاز داشته باشم ؟؟
1- میگم اگه به مانیتور وصل کنیم صداش از کجا در میاد؟
2- بعد مگه اینجوری نیست که یه تبدیل dvi to hdmi میگیریم و وصل میکنیم به ال سی دی ؟ پس این VGA Transcoder چیه؟
اسپیکر کجا بود؟صداش از تو اسپیکر در میاد
2 کابل قرمز و سفید به اسپیکر میخوره...
اونی که شما گفتی صحیحه، بشرطی که LCD مورد نظر پورت DVI-D داشته باشه و از تکنولوژی HDCP پشتیبانی کنه! (مثل Samsung 940BW) در غیر این صورت باید از کابل VGA استفاده بشه که چاره اش هم همین Transcoder هستش...