خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

salam

مانیتوره 19 اینچ سامسونگ مدل 940bw
شما میتونید با یه کابل HDMI به DVI دستگاه PS3 رو به این مانیتور وصل کنید و رزولوشن 720p رو داشته باشید . البته چون سایزش کوچیکه ، کیفیت شما در حد 1080p میشه ولی خب فقط صفحه کوچیکه .
قیمتش هم حدود 350 هزار تومن .

پس اگه داش نیما اینجوری که شما میگی این مانتیتور تا

کیفیت 1080p رو نشون میده خوب میریم مانیتور میگیریم دیگه چون قیمتش در برابر HD خیلی ارزونتره ؟

HD با ما این مانیتور چه فرقی داره؟

آیا برای ps3 مانیتور در حدود 1000000میلیون

بهتره یا HD 1000000میلیون ???

پس اگه داش نیما اینجوری که شما میگی این مانتیتور تا

کیفیت 1080p رو نشون میده خوب میریم مانیتور میگیریم دیگه چون قیمتش در برابر HD خیلی ارزونتره ؟

HD با ما این مانیتور چه فرقی داره؟

آیا برای ps3 مانیتور در حدود 1000000میلیون

بهتره یا HD 1000000میلیون ???

من کی گفتم 1080p نشون میده ؟! من گفتم چون صفحه کوچیکه شما کیفیتت درحد 1080p میشه .
در ضمن انقدر رو کلمه HD حساس نباش . کلا هر مانیتور و یا تلویزیونی که رزولوشن 720 به بالا باشه میشه بهش گفت HD پس این مانیتور هم HD هستش .
من خودم از همین LCD 32 اینچ دارم به عنوان مانیتور کامپیوتر دارم استفاده میکنم .
پس این مورد سوم شما که راجع به قیمت گفتی ، بی معنی میشه ، جفتشون یکی هستند .

سلام
کسی هست قیمت این مانیتور رو داشته باشه؟ : fld-x50w(البته دو مدل داره 19 و 20 اینچ)
اگه میشه در مورد رزولوشن و کیفیتشون هم بگید

من یه مانیتور می خوام که قیمتش تا 400 تومان باشه و هم بشه به Ps3 وصل کرد و هم به کارت های قدیمی 5200 .ایا اصلا همچین مانیتوری هست که به این کارت گرافیکی بخوره.

آقای nima میگه تا مرز 300 تومن مانیتور SAMSUNG BF1750 بد نیست- ولی مانیتور فراسو آستارا هم 19 اینچه هم مشخصاتش بهتره نظرتون چیه ؟
مانیتور SAMSUNG - 19" - 940 BW هم همینطور از فراسو گرونتره ولی مشخصاتش کمتره چجوریه؟؟

آقای nima میگه تا مرز 300 تومن مانیتور SAMSUNG BF1750 بد نیست- ولی مانیتور فراسو آستارا هم 19 اینچه هم مشخصاتش بهتره نظرتون چیه ؟
مانیتور SAMSUNG - 19" - 940 BW هم همینطور از فراسو گرونتره ولی مشخصاتش کمتره چجوریه؟؟

من مانیتوره فراسو رو نمیشناسم ، اگه لینک داری بذار ببینم .
این قیمتی هم که این سایت برای 940 BW گذاشته خیلی خوبه ، فکر نمیکردم زیر 300 باشه .
اگه اینم زیر 300 هستش ، پس از BF1750 بهتره و بیشتر به درد PS3 میخوره .

من مانیتوره فراسو رو نمیشناسم ، اگه لینک داری بذار ببینم .
این قیمتی هم که این سایت برای 940 BW گذاشته خیلی خوبه ، فکر نمیکردم زیر 300 باشه .
اگه اینم زیر 300 هستش ، پس از BF1750 بهتره و بیشتر به درد PS3 میخوره .
بروبچ به خصوص داش نیما:love:
این که میگی BF1750؛300000تومن؛این قیمت رو نمایندگیش میده
توی بازار خیلی کمتر از این قیمت هستش.خیلی خیلی کمتر!!
من خودم این مانیتور رو 246000تومن خریدم.البته مخ فروشنده رو همچین کار گرفتم که خودم
کف کرده بودم!!در ضمن رفیقم هم بود..توی علاالدین هم خریدم.کسی خواست P.Mبده من آدرس رو بهش بدم.
ایننجوری تبلیغ هم نمیشه

ین از 1750BF بهتره ولی با 940 BW هیچ تفاوتی نداره ، اگر اون گرونتره بخاطر مارک هست ، به هر حال این فراسو هستش و اون SAMSUNG .
کلا فروسو به خاطر اینه زیر نظر یه ارگان نظامی.....هستش.
توی باتزر خیلی بیشتر فروش داره .کیفیت موس کیبوردش که بد نیست.
مانیتورش رو نمی دونم!!

می خواستم بدونم کلا چه چیزهایی برای وصل کردن به ال سی دی مهمه
مثلا این زمان پاسخگویی یا پیکسل سوخته میگن ؟ چکار کنیم

پیکسل سوخته یه ایراد و خرابیه ، موقعی نشون داده میشه که شما یه صفحه کاملا سفید داشته باشی ، اگه پیکسل سوخته باشه یک نقطه سیاه رنگ در صفحه پیدا میشه که این همون پیکسل سوخته هستش .

ولی زمان پاسخ گویی در مانیتور های مختلف فرق میکنه ، که در صحنه های سریع هر چقدر زمان پاسخ گویی کمتر باشه شما تصویر سریع رو بهتر میبینی . خیلی به چشم نمیاد . مگه از 8 میلی ثانیه بیشتر باشه که توی صحنه های خیلی سریع یه خورده کم میاره .
اکثر مانیتورها الان زیر 6 میلی ثانیه هستند که مشکلی نداره .

ین از 1750bf بهتره ولی با 940 Bw هیچ تفاوتی نداره ، اگر اون گرونتره بخاطر مارک هست ، به هر حال این فراسو هستش و اون Samsung .
20 اینچ فراسو رزولوشنش 1050 هست که از سامسونگ که 900 هست به مراتب بهتره!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or