خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من میخوام یدونه ا این ZT60 پاناسونیک بگیرم
میخواستم بونم قیمتش چقدره آخه هر چقدر گشتم نتونستم قیمتش رو پیدا کنم و اینکه آیا هست اصلا تو ایران یا نه؟
سلام.
اونطور که من شنیدم این مدل اصلا وارد ایران نمیشه، اگه خیلی شانس بیاری vt60 وارد ایران بشه;)

سلام
دوستان من یو مونیتور میخام بخرم تا 800 هم میخام هزینه کنم یکی از دوستان مدل VS239H رو گفت خوب هست ولی میخاستم نظر بقیه رو هم بدونم اگه مورده بهتری سراغ دارید بگید
ممنون

در مورد وصل دستگاه به مانیتور
من پورت تبدیل hdmi به dvi رو دارم
پورت تبدیل dvi به vga هم دارم ولی این دوتا پورت به هم وصل نمیشن یعنی قسمت dvi شون شبیه همه و داخل هم نمیرن
اصلا این کار جواب نمیده الکی هزینه نکنید.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
مانیتور Asus vx238h چطوره ؟ برای گیم خوبه ؟
اگه کسی هم ازش استفاده کرده ممنون میشم بگه چه جور مانیتوریه .
عالیه...

دوستان من یه مانیتور سامسونگ مدل S23A560H plus گرفتم و کنسول رو از طریق HDMI بهش وصل کردم فقط تصویر یه جورایی ماته و مثل تلویزیون های LED نیست و جزیئات رو خوب نشنون نمیده. تنضیمات خاصی داره؟

سلام
دوستان نطرتون درباره ی SONY HX925 چیه؟ واسه گیم خوبه؟
143448.jpeg

دوستان من یه مانیتور سامسونگ مدل S23A560H plus گرفتم و کنسول رو از طریق HDMI بهش وصل کردم فقط تصویر یه جورایی ماته و مثل تلویزیون های LED نیست و جزیئات رو خوب نشنون نمیده. تنضیمات خاصی داره؟

از Video Setting چک کنید که خروجی روی Full HD 1080 باشه

از Video Setting چک کنید که خروجی روی Full HD 1080 باشه

متاسفانه امشب ps3 دستم نیست که چک کنم ولی روی ایکس باکس امتحان کردم همینطوری بود تنظیمات ایکس باکس رو هم چک کردم رو 1080 بود ولی رو HD-TV اینطوری نیست و جزیئات کاملا معلوم

متاسفانه امشب ps3 دستم نیست که چک کنم ولی روی ایکس باکس امتحان کردم همینطوری بود تنظیمات ایکس باکس رو هم چک کردم رو 1080 بود ولی رو HD-TV اینطوری نیست و جزیئات کاملا معلوم

دوست عزیز چه ربطی به XBOX360 داره؟
تنظیمات Video Setting PS3 رو چک کنید که خروجی روی 1080 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or