خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان من یه مانیتور سامسونگ مدل S23A560H plus گرفتم و کنسول رو از طریق HDMI بهش وصل کردم فقط تصویر یه جورایی ماته و مثل تلویزیون های LED نیست و جزیئات رو خوب نشنون نمیده. تنضیمات خاصی داره؟

عزیز دل کلا همه مانیتورها اینطئرین ...بهترین پنل led مانیتور ... کیفیتش و شارپنسش ب پای ضعیفترین پنل LCDTV نمیرسه ... شما توقع اون مات نبودن رو نداشته باش ... چون وضوع مانیتورها خیلی کمه نسبت ب تی وی

موفق باشی

دوستان برای وصل کردن PS3 وX360 با HDMI یه مانیتور عاللللیی بهم میشه معرفی کنید ؟
حتما فول اچ دی باشه 1920*1080 و کنتراستش خیلی بالا باشه . زمان پاسخ دهی هم ۲ms باشه

من خودم اینو خوشم اومده ولی یه مشکلی که داره اسپیکر نداره درسته؟ چجوری میشه بهش اسپیکر وصل کرد؟
دوستان یه سوال دیگه همین مانیتوری که گفتم جک 3.5 داره ؟ اگه نه برای گرفتن صدای XBOX باید چیکار کنم؟ برای PS3 میدونم ولی برای X360 چجوری؟

خواهشا سریع جواب بدین

آخرین ویرایش:
دوستان برای وصل کردن PS3 وX360 با HDMI یه مانیتور عاللللیی بهم میشه معرفی کنید ؟ حتما فول اچ دی باشه 1920*1080 و کنتراستش خیلی بالا باشه . زمان پاسخ دهی هم ۲ms باشه من خودم اینو خوشم اومده ولی یه مشکلی که داره اسپیکر نداره درسته؟ چجوری میشه بهش اسپیکر وصل کرد؟ دوستان یه سوال دیگه همین مانیتوری که گفتم جک 3.5 داره ؟ اگه نه برای گرفتن صدای XBOX باید چیکار کنم؟ برای PS3 میدونم ولی برای X360 چجوری؟ خواهشا سریع جواب بدین
تا اون جایی که من میدونم نماشگرایی که HDMIدارن یا خودشون اسپیکر داخلی دارن یا حتما خروجی صدا و اکثرا هر دو رو با هم دارن. اینم عکس خروجی های این مانیتور:

- - -ویرایش - - -

http://images2.naptol.com/usr/local/csp/staticContent/ExtraLargeImg500x500/AOC-e2243Fw2k-21.5-inch-Wide-LED-Monitor-11.jpg دوستان من اصفهانم و میگن اینجا غیر از مانیتور X-Vision برند دیگه ای تو بازار نیست!!!!! به نظرتون چطوره؟! من تی وی دارم ولی خوب یجورایی پابلیکه و نمیشه بعضی بازیا رو جلوی بقیه بازی کرد! حالا چیکار کنم؟!؟!؟!؟!؟!؟!

سلام

برای گیمنت کنسول چه مانیتور و ال ای دی تی وی رو مناسب می دونید ؟

اصلا تی وی بالای 32 اینچی هست که زمان پاسخ دهیش 2ms باشه ؟

نظرتون راجع به ال ای دی های پاناسونیک چیه؟

سلام

سامسونگ 32 اينچ خوبه....

فكر نكنم....

خوبه بد نيست جواب مي ده بهت....

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2

سلام

بهترین گزینه به نظر من TV Plasma پاناسونیک Full HD هست

دوستان یه مونیتور معرفی کنن که خروجی صدا اچ دی ام ای و ... هرچی که نیازه برای بازی کامپیوتر و پی اس 3 معرفی کنن با ذکر مدل و قیمت ممنون میشم
فول اچ دی باشه اینچشم به مقدار بالا دورو ور 30 کم و کسر نداشته باشه قیمت هم مهم نیست

دیدم کسی نبود رفتم صفحات قبل اینو تعریف کرده بودن دوستان X-Vision-LED-LE-24D20 که متاسفانه اصلا زمان پاسخ دهی نداشت یا من ندیدم از همه لحاظ خوب بود ولی متاسفانه برای بازی های کامپیوتری فکر نکنم مناسب باشه

AOC E2243FW2K
اینم که دوستمون گفتن رو دیدم اینم همه چیزش عالیه فقط خروجی صدا نداره(بصورت استریو) یکی از دوستان هم خوندم همینجا گفته بود گویا مونیتور کیفیت خروجیش مثل TV نیست جزییات رو نشون نمیده برای PS3

دوستان چیزی هست که این مشکلات رو نداشته باشه
من بیشتر دوست دارم صدا رو از همون اچ دی ام ای بگیرم که X-Vision-LED-LE-24D20 این مدل داره فقط همین مدا باشه با زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه فوق العادست
خواهشا یک نفر کمک کنه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
مانیتور Asus vx238h چطوره ؟ برای گیم خوبه ؟
اگه کسی هم ازش استفاده کرده ممنون میشم بگه چه جور مانیتوریه .

خدا امواتتو بیامرزه این خوبه دیگه همه چی داره فقط چرا نوشته ال سی دی مگه ال ای دی نیستن اینا ... بعد من عکسشو واضح ندیدم این 3.5 باند استریوش کجاشه ؟!!!
قیمتشم میدونین شما ؟ تهران هست موجود سفارش بدیم ؟

سلام .
اینجا چقد سوت و کوره !!!
من یه مشکلی دارم نمیدونم کجا باید بپرسم ؛ گفتم اینجا مطرح کنم ، نشد جای دیگه چون اطلاعاتی راجع بهش ندارم .
راستش من لب تاپ رو با کابل HDMI به تلویزیون EX720 Sony وصل کردم و اطراف تصویر تو کادر نیست یه مقداری از صفحه مثلا نوار وظیفه نصفش نیست یا آیکن ها نصفش نیست. این مشکل از چیه ؟!

سلام .
اینجا چقد سوت و کوره !!!
من یه مشکلی دارم نمیدونم کجا باید بپرسم ؛ گفتم اینجا مطرح کنم ، نشد جای دیگه چون اطلاعاتی راجع بهش ندارم .
راستش من لب تاپ رو با کابل HDMI به تلویزیون EX720 Sony وصل کردم و اطراف تصویر تو کادر نیست یه مقداری از صفحه مثلا نوار وظیفه نصفش نیست یا آیکن ها نصفش نیست. این مشکل از چیه ؟!

رزولوشن لپ تاپ چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or