دوستان من یه مانیتور سامسونگ مدل S23A560H plus گرفتم و کنسول رو از طریق HDMI بهش وصل کردم فقط تصویر یه جورایی ماته و مثل تلویزیون های LED نیست و جزیئات رو خوب نشنون نمیده. تنضیمات خاصی داره؟
تا اون جایی که من میدونم نماشگرایی که HDMIدارن یا خودشون اسپیکر داخلی دارن یا حتما خروجی صدا و اکثرا هر دو رو با هم دارن. اینم عکس خروجی های این مانیتور:دوستان برای وصل کردن PS3 وX360 با HDMI یه مانیتور عاللللیی بهم میشه معرفی کنید ؟ حتما فول اچ دی باشه 1920*1080 و کنتراستش خیلی بالا باشه . زمان پاسخ دهی هم ۲ms باشه من خودم اینو خوشم اومده ولی یه مشکلی که داره اسپیکر نداره درسته؟ چجوری میشه بهش اسپیکر وصل کرد؟ دوستان یه سوال دیگه همین مانیتوری که گفتم جک 3.5 داره ؟ اگه نه برای گرفتن صدای XBOX باید چیکار کنم؟ برای PS3 میدونم ولی برای X360 چجوری؟ خواهشا سریع جواب بدین
سلام
برای گیمنت کنسول چه مانیتور و ال ای دی تی وی رو مناسب می دونید ؟
اصلا تی وی بالای 32 اینچی هست که زمان پاسخ دهیش 2ms باشه ؟
نظرتون راجع به ال ای دی های پاناسونیک چیه؟
سلام
برای گیمنت کنسول چه مانیتور و ال ای دی تی وی رو مناسب می دونید ؟
اصلا تی وی بالای 32 اینچی هست که زمان پاسخ دهیش 2ms باشه ؟
نظرتون راجع به ال ای دی های پاناسونیک چیه؟
سلام دوستان
مانیتور Asus vx238h چطوره ؟ برای گیم خوبه ؟
اگه کسی هم ازش استفاده کرده ممنون میشم بگه چه جور مانیتوریه .
؟؟؟ کسی اطلاعی نداره ؟سلام این مانیتوره یا تلویزیون هم میشه ؟ PlayStation 3D Display
کسی اگر اطلاع دقیق داره لطف کنه راهنمایی کنه
چند تا hdmi میخوره ؟
سلام این مانیتوره یا تلویزیون هم میشه ؟ PlayStation 3D Display
کسی اگر اطلاع دقیق داره لطف کنه راهنمایی کنه
چند تا hdmi میخوره ؟
سلام .
اینجا چقد سوت و کوره !!!
من یه مشکلی دارم نمیدونم کجا باید بپرسم ؛ گفتم اینجا مطرح کنم ، نشد جای دیگه چون اطلاعاتی راجع بهش ندارم .
راستش من لب تاپ رو با کابل HDMI به تلویزیون EX720 Sony وصل کردم و اطراف تصویر تو کادر نیست یه مقداری از صفحه مثلا نوار وظیفه نصفش نیست یا آیکن ها نصفش نیست. این مشکل از چیه ؟!