خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

داداش در حین کابل اچ دی ام ای به مانیتور وصله اون کابل 3 فیش هم نصب کن پشت کنسول بعد اگه اسپیکرتون خروجی مثل عکسی که گرفتم برایه شما گذاشتم متونی دو فیش سفید و قرمز رو بذاری و از صدا لذت ببری وبازیتون رو بکنیOVERPIC.net � Image Hosting
داداش ببين حرفم درسته يا نه!كنسول HDMI ميخوره و اون كابل فابريك كه يه سرش به كنسول وصله و سر ديگش هم 3 تا فيش داره!مانيتورم فقط كابل HDMI ميخوره و اون كابلي كه به پشت كارت گرافيك كامپيوتر ميخوره آبي هست:dاسپيكرم خيلي كيفيت صداش خيلي قشنگه واسه هم دلم نمياد از خودم جداش كنم اونم پشتش فقط جاي دو تا فيش سفيد و قرمز رو داره كه سر ديگش هم به پشت كيس وصله!حالا من چجوري هم از HDMI استفاده كنم هم از صدا؟در حالي كه مانيتورم خروجي صدا نداره!اصلا خودم هنگ كردم چي بلغور كردم:dاميدوارم بفهمي چي گفتم:d

داداش ببين حرفم درسته يا نه!كنسول HDMI ميخوره و اون كابل فابريك كه يه سرش به كنسول وصله و سر ديگش هم 3 تا فيش داره!مانيتورم فقط كابل HDMI ميخوره و اون كابلي كه به پشت كارت گرافيك كامپيوتر ميخوره آبي هست:dاسپيكرم خيلي كيفيت صداش خيلي قشنگه واسه هم دلم نمياد از خودم جداش كنم اونم پشتش فقط جاي دو تا فيش سفيد و قرمز رو داره كه سر ديگش هم به پشت كيس وصله!حالا من چجوري هم از HDMI استفاده كنم هم از صدا؟در حالي كه مانيتورم خروجي صدا نداره!اصلا خودم هنگ كردم چي بلغور كردم:dاميدوارم بفهمي چي گفتم:d
شما HDMI رو زدی به PS3 و تصویر داری تمام دیگه با این قسمت کاری نداریم

حالا کنسول شما یه فیش دیگه هم میخوره همون سه فیش که زرد و سفید و قرمزه
اونو هم وصلش کن به کنسول از اینور رنگ سفید و قرمز که برا صدا هستش رو به ورودی اسپیکرت بزن

حالا برو تو تنظیمات کنسول و قسمت صدا و خروجی صدا رو از روی hDMI روی COMPOSITE یا همون ۳ فیش تنظیم کن :)

دوستان این مانیتور خوبه که بخرمLG E2281VR برای PS3وPC میخوام

همه مشخصاتش نسبتا خوبه ، ولی زمان پاسخگویی 5ms هست که واسه گیم به نظرم مناسب نیست

Response Time = 5ms

بهتره مانیتوری خریداری کنید که زمان پاسخگویی 2ms داشته باشه

سلام به همگی . من 1 گیم نت xbox و ps3 میخوام راه بندازم . راهنمایی برای مانیتور میخواستم . البته اینا رو داشته باشه (ریموت کنترل برای sleep کردن سر ساعت مشخص + ورودی hdmi + اسپیکر + 22 اینچ ) چی پیشنهاد میکنین . البته خیلی دقیق . ممنون

دوستان کسی تو سایت این مانیتور عالی سونی که 3 بعدی هستشو دار . چند خریدین و راضی هستین .

به . . . به . . . آقا معین عزیز :-*

من نداشتم ولی توی مجتمع تجاری خلیج فارس (بزرگ ترین مجتمع تجاری خاورمیانه :> ) توی شیراز یکیش رو با پلی 3 و گران توریسمو 5 گذاشته برای تست

من با قیمتی که گذاشته بود (حدود 1200 ) انتظار کیفتی ازش داشتم که اینجوری بشم :-o :o :wow:

ولی اصلا کیفیتش مطلوب نبود :| :shocked: :-b @-) :-??:( 8-|

واقعا به مانیتور 24 فقیرانه ی خودم امیدوار شدم :d

آقا معین می تونی 3100 جور کنی ؟؟؟:d

که یه سه بعدی 40 اینچ شارپ 4 رنگ برداری و نهایت لذت رو از کیفیت رنگ و تصویر و صدا ببری >:d< :-* :x

به . . . به . . . آقا معین عزیز :-*

من نداشتم ولی توی مجتمع تجاری خلیج فارس (بزرگ ترین مجتمع تجاری خاورمیانه :> ) توی شیراز یکیش رو با پلی 3 و گران توریسمو 5 گذاشته برای تست

من با قیمتی که گذاشته بود (حدود 1200 ) انتظار کیفتی ازش داشتم که اینجوری بشم :-o :o :wow:

ولی اصلا کیفیتش مطلوب نبود :| :shocked: :-b @-) :-??:( 8-|

واقعا به مانیتور 24 فقیرانه ی خودم امیدوار شدم :d

آقا معین می تونی 3100 جور کنی ؟؟؟:d

که یه سه بعدی 40 اینچ شارپ 4 رنگ برداری و نهایت لذت رو از کیفیت رنگ و تصویر و صدا ببری >:d< :-* :x

من تازه tv خریدم داداش علیرضا . پس کیفیتش خوب نبوده . مرسی ممنون .

این 3D DISPLAY سونی خوبه انصافا.از این حرفا نزنید. ولی اگه مانیتور خوب با ورودی HDMI و فیش صدا که بلندگو بهش بشه وصل کرد رو میخواین، LG W2261VP خوبه. 22" هست.
اگه هم خیلی میخواین خرج کنین یه 80 میلیون بذارین کنار ، برین تلویزیون 84" 4k سونی رو بخرین،برین فضا دیگه برنگردین. :d

سلام يكي از دوستانم ميخواد از اين ٤ مدل زير يكيشو بگيره كدومشون خوبه ؟
Acer S24HLBii LED
Samsung S23B300B LED
Samsung T23A350 HDTV Monitor
Samsung UA-22ES5000 LED

سومي رو كه كلا ولش كن اصلا" به درد نميخوره
مدل 5000 هم كه تا جايي كه من ديدم ضعيف تر بود !
مدل 300 خوب بود
اما ACER ه بهتر بود اما امكاناتش كمتره ولي نسبت به اون 3 تا بهتره

ولي به نظرم انچنان اش هاي دهن سوزي نيستند ! اگر مي تونه صبر كنه يه مقدار پول ديگه جور كنه يه سري هاي بهتري پيدا كنه بخره

در مورد وصل دستگاه به مانیتور
من پورت تبدیل hdmi به dvi رو دارم
پورت تبدیل dvi به vga هم دارم ولی این دوتا پورت به هم وصل نمیشن یعنی قسمت dvi شون شبیه همه و داخل هم نمیرن

در مورد وصل دستگاه به مانیتور
من پورت تبدیل hdmi به dvi رو دارم
پورت تبدیل dvi به vga هم دارم ولی این دوتا پورت به هم وصل نمیشن یعنی قسمت dvi شون شبیه همه و داخل هم نمیرن

اصطلاحا فروشنده ها میگن دو تایی که شما داری یا نر هست یا ماده :D
اگه هر دو نر هست ، باید یک تبدیل مادگی به مادگی بگیری و اگه هر دو ماده باشه باید نرگی به نرگی بگیری!

من میخوام یدونه ا این ZT60 پاناسونیک بگیرم
میخواستم بونم قیمتش چقدره آخه هر چقدر گشتم نتونستم قیمتش رو پیدا کنم و اینکه آیا هست اصلا تو ایران یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or