داداش ببين حرفم درسته يا نه!كنسول HDMI ميخوره و اون كابل فابريك كه يه سرش به كنسول وصله و سر ديگش هم 3 تا فيش داره!مانيتورم فقط كابل HDMI ميخوره و اون كابلي كه به پشت كارت گرافيك كامپيوتر ميخوره آبي هست:dاسپيكرم خيلي كيفيت صداش خيلي قشنگه واسه هم دلم نمياد از خودم جداش كنم اونم پشتش فقط جاي دو تا فيش سفيد و قرمز رو داره كه سر ديگش هم به پشت كيس وصله!حالا من چجوري هم از HDMI استفاده كنم هم از صدا؟در حالي كه مانيتورم خروجي صدا نداره!اصلا خودم هنگ كردم چي بلغور كردم:dاميدوارم بفهمي چي گفتم:dداداش در حین کابل اچ دی ام ای به مانیتور وصله اون کابل 3 فیش هم نصب کن پشت کنسول بعد اگه اسپیکرتون خروجی مثل عکسی که گرفتم برایه شما گذاشتم متونی دو فیش سفید و قرمز رو بذاری و از صدا لذت ببری وبازیتون رو بکنیOVERPIC.net � Image Hosting
شما HDMI رو زدی به PS3 و تصویر داری تمام دیگه با این قسمت کاری نداریمداداش ببين حرفم درسته يا نه!كنسول HDMI ميخوره و اون كابل فابريك كه يه سرش به كنسول وصله و سر ديگش هم 3 تا فيش داره!مانيتورم فقط كابل HDMI ميخوره و اون كابلي كه به پشت كارت گرافيك كامپيوتر ميخوره آبي هست:dاسپيكرم خيلي كيفيت صداش خيلي قشنگه واسه هم دلم نمياد از خودم جداش كنم اونم پشتش فقط جاي دو تا فيش سفيد و قرمز رو داره كه سر ديگش هم به پشت كيس وصله!حالا من چجوري هم از HDMI استفاده كنم هم از صدا؟در حالي كه مانيتورم خروجي صدا نداره!اصلا خودم هنگ كردم چي بلغور كردم:dاميدوارم بفهمي چي گفتم:d
دوستان این مانیتور خوبه که بخرمLG E2281VR برای PS3وPC میخوام
دوستان کسی تو سایت این مانیتور عالی سونی که 3 بعدی هستشو دار . چند خریدین و راضی هستین .
به . . . به . . . آقا معین عزیز :-*
من نداشتم ولی توی مجتمع تجاری خلیج فارس (بزرگ ترین مجتمع تجاری خاورمیانه ) توی شیراز یکیش رو با پلی 3 و گران توریسمو 5 گذاشته برای تست
من با قیمتی که گذاشته بود (حدود 1200 ) انتظار کیفتی ازش داشتم که اینجوری بشم :-o
ولی اصلا کیفیتش مطلوب نبود :shocked: :-b
واقعا به مانیتور 24 فقیرانه ی خودم امیدوار شدم :d
آقا معین می تونی 3100 جور کنی ؟؟؟:d
که یه سه بعدی 40 اینچ شارپ 4 رنگ برداری و نهایت لذت رو از کیفیت رنگ و تصویر و صدا ببری >:d< :-*
سلام يكي از دوستانم ميخواد از اين ٤ مدل زير يكيشو بگيره كدومشون خوبه ؟
Acer S24HLBii LED
Samsung S23B300B LED
Samsung T23A350 HDTV Monitor
Samsung UA-22ES5000 LED
در مورد وصل دستگاه به مانیتور
من پورت تبدیل hdmi به dvi رو دارم
پورت تبدیل dvi به vga هم دارم ولی این دوتا پورت به هم وصل نمیشن یعنی قسمت dvi شون شبیه همه و داخل هم نمیرن