خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

تا جاییکه میتونی برو سمت سایز یالا. 3D هم اصلا مهم نیست.
هنوز نگرفتم چون اطلاعاتم در مورد مدل هاي TV خيلي محدوده!نميدونم چي بگيرم خواهشا برند و مدل TV رو هم بگيد ممنون ميشم.راستي ميخوام چيزي باشه كه بدرد PS4 هم بخوره.

سلام
من میخوام یک مانیتور تا سقف یک میلیون تومان بخرم.الان به گفته فروشنده مانیتور3ِD موجود در بازار LG 2342p هست.ولی من تو اینترنت دیدم چند جا نوشته شده این مانیتور توی پخش دو بعدی ضعف داره:( نظر شما در این مورد چیه؟
از اونجای که سه بعدی برای من اهمیت زیادی داره ولی دو بعدی برام پر اهمیت تره به نظر شما این مانیتور رو تهیه کنم یا یک مانیتور دو بعدی رو؟
شما چه مانیتوری رو برای دو بعدی پیشنهاد میکنید؟زیر یک میلیون تومان؟

دوستان امروز مانيتور سامسونگ 22 اينچ فول اچ دي گرفتم LED هست سري 3 هست مدلش S22A366H هست 600ت شد اونم با تخفيف!!لطفا درموردش توضيح بديد كه خوبه يا بد چون از مانيتور چيزي سرم نميشه!!:dممنون ميشم دوستان.

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تازه از جعبه درش آوردم ولي ورودي صدا نداره!!كابل HDMI هم هنوز واسش نگرفتم.بنظرتون اين مانيتور كلا صدا نداره؟

دوستان امروز مانيتور سامسونگ 22 اينچ فول اچ دي گرفتم LED هست سري 3 هست مدلش S22A366H هست 600ت شد اونم با تخفيف!!لطفا درموردش توضيح بديد كه خوبه يا بد چون از مانيتور چيزي سرم نميشه!!:dممنون ميشم دوستان.

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تازه از جعبه درش آوردم ولي ورودي صدا نداره!!كابل HDMI هم هنوز واسش نگرفتم.بنظرتون اين مانيتور كلا صدا نداره؟
پشت مانیتور جک 3.5 داره؟
طرفای همون HDMI

پشت مانیتور جک 3.5 داره؟طرفای همون HDMI
نگا كردم نه نداره!حالا چيكار كنم نميتونم صدا بگيرم؟

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:06 PM ارسال شده بود ----------

نگا كردم نه نداره!حالا چيكار كنم نميتونم صدا بگيرم؟
بوسيله كابل HDMI نميتونم ازش صدا بگيرم؟لطفا زود جوابم رو بديد تا بتونم مانيتور رو زود برگردونم!

منظورتون خروجی صدا هست دیگه :d
میتونین صدا رو از کابل سه فیش بگیرین

من مانیتورم ورودی HDMI نداره ، چکار کنم؟
در صورتی که مانیتور شما پورت DVI داشته باشه : در این صورت شما باید یک تبدیل HDMI به DVI خریداری کنید (که هم به صورت کابل و هم به شکل بدون کابل در بازار موجود هست) و تصویر را از طریق DVI به مانیتور بفرستید
در صورتی که مانیتور شما فقط پورت RGB داشته باشه : در این صورت علاوه بر تبدیل HDMI به DVI که در بالا گفته شد ، باید یک تبدیل DVI به RGB نیز خریداری کنید
صدا را هم از کابل سه فیش که توی کاتون موجود هست استفاده میکنید ، به این شکل که دو تا از این سه کابل مخصوص صدا هست ، که با یک تبدیل به شکل زیر میتونین به اسپیکر وصل کنید

منظورتون خروجی صدا هست دیگه :dمیتونین صدا رو از کابل سه فیش بگیرین
دادا يكم توضيح بده كنسول پلي ٣م كه ورودي HDMI داره اون كه هيچ ولي مانيتوري كه امروز خريدم جك 3.5 واسه صدا نداره اينم بگم كه مانيتور ورودي HDMI داره!!شما در مورد نبود ورودي HDMI توضيح داديد كه مانيتورم داردش:d بازم ممنونم:d

دادا يكم توضيح بده كنسول پلي ٣م كه ورودي HDMI داره اون كه هيچ ولي مانيتوري كه امروز خريدم جك 3.5 واسه صدا نداره اينم بگم كه مانيتور ورودي HDMI داره!!شما در مورد نبود ورودي HDMI توضيح داديد كه مانيتورم داردش:d بازم ممنونم:d
داداش در حین کابل اچ دی ام ای به مانیتور وصله
اون کابل 3 فیش هم نصب کن پشت کنسول
بعد اگه اسپیکرتون خروجی مثل عکسی که گرفتم برایه شما گذاشتم
متونی دو فیش سفید و قرمز رو بذاری و از صدا لذت ببری
وبازیتون رو بکنی
http://www.overpic.net/viewer.php?file=xchqt49x03enkttzd5y3.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or