خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

الان با حدود 2 تومن میشه TV تقریبا خوب با سایز بزرگتر از 46 خرید؟
چه مدلهایی پیشنهاد میشه؟
مرسی

با 2 تومن میشه 42 اینچ led خرید.اگه اندازه بزرگ تر بخواین بایاد بالاتر 2 میلیون خرج کنید.

سلام
دوستان من میخام یه مونیتور یا یه تلوزیون بخرم برای بازی رنج قیمت هم 550 تا 600
الان با این اوساف چی بگیرم بهتر هست به نظرتون

ایکس ویژن 2 مدل led داره یکیش 22 و اون یکی 24 بین این 2 تا میشه انتخاب کرد.

الان با حدود 2 تومن میشه TV تقریبا خوب با سایز بزرگتر از 46 خرید؟
چه مدلهایی پیشنهاد میشه؟
مرسی

شما اصحاب کهف نیستی ؟
مرد مومن من بعد دیدن پست شما از خوشحالی پاشدم رفتم بازار.
دیدم ای دل غافل. الان با 2 تومن 40 هم نمیدن چه برسه به 46.
هزینه ایاب و ذهابم رو باس بدی.

به نظر شما من X.Vision LED LE-24D20 24 رو بگیرم یا مانیتور ایسوز vs239h رو بین این دوتا موندم من

من ایسوس رو ندیدم ؛ شاید کیفیتش بالا تر باشه

ولی خودم 24 ایکس ویژن دارم و از کیفیتشم خیلی راضیم

امکاناتش هم که واقعا کامله ( اسپیکر استریو ؛ تیونر دیجیتال ؛ ریموت کنترل ؛ دوتا ورودی اچدی و . . . ) دوسال هم گارانتی بسیار عالی مادیران

دیگه انتخاب با شما . . .

با 2 تومن میشه 42 اینچ led خرید.اگه اندازه بزرگ تر بخواین بایاد بالاتر 2 میلیون خرج کنید.

شما اصحاب کهف نیستی ؟
مرد مومن من بعد دیدن پست شما از خوشحالی پاشدم رفتم بازار.
دیدم ای دل غافل. الان با 2 تومن 40 هم نمیدن چه برسه به 46.
هزینه ایاب و ذهابم رو باس بدی.

:D
مثلا این چیه پس؟
http://www.samsungcenter.ir/پلاسما/51-اینچ/51E4850

سلام دوستان عزیز راستشالان ین 3 بعدی های سونی و الجی گیر گردم دوستانی که در حد حرفه ای تجربه دارن کمک کنن ممنون میشم ازتون دوستان عزیز فقط سریع که دارم میرم بخرم . الان یه مدل 86000 که 55 اینچ الجی و یه مدل سونی hx925 که 55 اینچ الان بین اینا گیر کردم و چندین مدلم هست مثلا 920 یا 850 یا 96000 الجی . با دلیل درست حسابی بگین کدوم بهتره .

X.Vision به نظرم بهترین انتخابه واسه کسایی که 400 تا 600 میخوان پول بدن!!! هم 22 داره هم 24 !!!

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:22 PM ارسال شده بود ----------

درود
اون طرف که کسی نبود به ما کمک کنه:دی
شاید این طرف بچه ها یه کمکی کنن:x
یه مانیتور می‌خوام برای اتصال Xbox و PS3 بهش!
1) Full HD
2) پاسخ گویی 2
3) کنتراست بالا
4) ورودی HDMI
5) ورودی هدفون
6) حداقل 22 اینچ
بودجه هم 500,000 تومن هست!

به نظر من X.Vision بهترین انتخابه با این بودجه!!! هم 22 داره هم 24 !! LED هم هست ، مگا کنتراست 1:4000000

---------- نوشته در 09:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 PM ارسال شده بود ----------

دوستان کسی میدونه که این مانیتورهای LG که جدید داده سایز 26" خوبه؟؟؟ samsung هم داره 26" ، ولی این قیمتش مناسبتره!!!
یه راهنمایی کنید لطفا" اگر کسی میدونه!!!

سلام
بانه وضعیت تلویزیوناش الان چطور شده ؟
بنظرتون خرید یه پلاسما ترجیحا بیشتر از 43 با 2میلیون یا 2.5 امکان پذیره یا خیالاته؟ :D

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

بنظرتون الان بخرم یا فعلا به تحریم کننده ها بپیوندم ؟
:d

دوستان
کسانی که میخوان 3dدیسپلی سونی رو بخرن همون 24 اینجه
به هیچ عنوان نخرند
که سونی این محصول رو خیلی ضایع درست کرده:d
دو دستگاه از دوستم به فنا رفتن که ارور چراغ قرمز میدن (روشن میشن ولی بعد از چند ثانیه زود خاموش میشن)
حالا بقیه تی وی که از این مدل داشت فروختشون
گفتم اینجا بگم که کسی اشتباه نکنه بخره و ضرر کنه
موفق باشید

من یه LCD دارم که خرو جی HDMI نداره . فقط خروجی VGA داره . راه چاره که VGA رو تبدیل کنم به HDMI چیست؟

البته فکر کنم منظور شما ورودی هست ، نه خروجی
به نقل از تاپیک های مرجع:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3

نکاتی در مورد نحوه انصال به مانیتور و تلویزیون :
- برای استفاده از رزولیشن 720/1080 و داشتن بهترین کیفیت تصویر ، سعی کنید از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید
- در صورتی که با کابل معمولی (سه فیش) کنسول PS3 را به تلویزیون وصل کنید ، خروجی تصویر شما در حالت 480 قرار خواهد گرفت و نمی توانید از رزولیشن های 720 و 1080 استفاده کنید
- در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه
من مانیتورم ورودی HDMI نداره ، چکار کنم؟
در صورتی که مانیتور شما پورت DVI داشته باشه : در این صورت شما باید یک تبدیل HDMI به DVI خریداری کنید (که هم به صورت کابل و هم به شکل بدون کابل در بازار موجود هست) و تصویر را از طریق DVI به مانیتور بفرستید
در صورتی که مانیتور شما فقط پورت RGB داشته باشه : در این صورت علاوه بر تبدیل HDMI به DVI که در بالا گفته شد ، باید یک تبدیل DVI به RGB نیز خریداری کنید
صدا را هم از کابل سه فیش که توی کاتون موجود هست استفاده میکنید ، به این شکل که دو تا از این سه کابل مخصوص صدا هست ، که با یک تبدیل به شکل زیر میتونین به اسپیکر وصل کنید

ps333.jpg

دوستان من یه LED اینچ 40 پیدا کردم 3D با 2 تا عینک این اکتیو ها 200 مگاهرتز فول اچ دی مدلش هم سری 6 مدل 40EH6030 کلا خوبه ولی یه مشکلی داره پایینش یه خط از اینور تا اونور صفحه به طور افقی پیکسل سفیده این قیمت میارزه؟ میشه درستش کرد بعدا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or