خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

اون مدلی که نوشتم 5 میلی ثانیه ست
ولی گفتم یه مدل با اون مشخصاتی که نوشتم پیدا میشه ؟
نقطه ضعفش این بود تاخیر در نمایش تصاویر بسیار سریع
واسه همین دنبال یه مانیتور با زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه
هستم
کلا هر مانیتوری که 2 میلی ثانیه نباشه مشکل در نمایش تصاویر سریع داره که این مورد تو بازی های ریسینگ و فوتبال واقعا رو مخ ـه!
مخصوصا تو فوتبال که آدم سر درد می‌گیره!
امروز دارم می‌رم ولیعصر ببینم چیز به درد بخوری هست یا نه!

رفتم و کلی گشتم ولی هیچ چیز به درد بخوری حداقل تو این رنج قیمت نیست!
بهترین انتخاب ممکن رو انجام دادم!
یه تلوزیون X.Vision گرفتم!
22 اینچ، فول HD، دارای دو درگاه HDMI، قابلیت گرفتن 20 کانال (مبدل دیجیتال سر خوده:دی)، دارای پورت VGA برای PC، دارای درگاه USB، دارای درگاه Componnent، دارای تله تکست و کنتراست 1 به 4 میلیون!
قیمت: 498,000

---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:39 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال :تبدیل dvi به hdmi بهتر است یا خود کابل dvi به hdmi ؟
جفت چیز هایی که گفتی یکی ـه:دی
یعنی به کابلی که یه سرش DVI و سر دیگرش HDMI ـه هم می‌گن تبدیل DVI به HDMI و هم به صورت خالی می‌گن "DVI به HDMI"

22 اینچ، فول HD، دارای دو درگاه HDMI، قابلیت گرفتن 20 کانال (مبدل دیجیتال سر خوده:دی)، دارای پورت VGA برای PC، دارای درگاه USB، دارای درگاه Componnent، دارای تله تکست و کنتراست 1 به 4 میلیون!

مبارک باشه
امتحان کردی کیفیتشو ؟
زاویه دید تصویر چطوره ؟ مثلا دراز بکشی تصویر رو به راحتی میشه ببینی ؟
مدلش اینه : XVision LE-22A02

A-L-I_REZA

دوست عزیز سوالت رو یک جا بپرس نیازی نیست تو هر تاپیک سوال تکراری مطرح کنی !
یه سوال :تبدیل dvi به hdmi بهتر است یا خود کابل dvi به hdmi ؟
از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره فقط در حالت تبدیل DVI به HDMI به غیر از این تبدیل یه کابل HDMI هم باید استفاده شه !

آخرین ویرایش:
مبارک باشه
امتحان کردی کیفیتشو ؟
زاویه دید تصویر چطوره ؟ مثلا دراز بکشی تصویر رو به راحتی میشه ببینی ؟
مدلش اینه : XVision LE-22A02
قربونت
کیفیت تصویر واقعا خوب ـه!
زاویه دید با توجه به قیمتش خیلی خوب ـه و چون من به عنوان مانیتور ازش استفاده می‌کنم و با زمین خیلی فاصله داره تو اون حالتی که شما مد نظرت هست رو نمی‌تونم دقیق بگم!
بله مدلش هم همون ـه!
البته صدای خروجی یه حالت Mono داره و برای همین من خوشم نیومد و از باند استفاده می‌کنم!

دوستان یه تلویزیون یه تلوزیون برام خریدن تو دبی به اسم توشیبا فروشنده به کسی که می خواست برام بخره گفت این از سامسون بهتره و سامسونگ اسم داره اینم مدلش Courts Online Store - Great value, smart choices for your home
1900 درهم گرفته و 200 درهم هم جایزه روش بود حالا از دوستان میخوام بهم بگن ایا فروشنده حقیقت گفته یا نه و اگه نه بره پس بده و یه تلویزیون دیگه بگیره الیته تا دومیلیون بودجه دارم اگه چیزی بهتر هست بگید همین دیروز گرفته از دوستانی که تخصص دارن در این ضمینه کمک کنن چون من یه تلویزون میخوام که پشیمون نشم از خریدنش و بیشتر برای گیم میخوام و از ادمین تایپیک هم میخوام این پست را پاک نکنن چون خیلی حیاتی هست ممنون

سلام دوستان . من مانتیتور samsung s20a310x plus دارم که تنها دو ورودی vga و dvi داره . اگر بخام پلی 3 رو بهش وصل کنم باید چکار کنم؟

الان یک کابل دو سر dvi دارم با یک تبدیل HDMI to DVI که میزنمش پشت پلی 3 و بعدش کابل رو به این تبدیل و پشت مانیتور وصل می کنم ولی وقتی کنسوا رو روشن می کنم مانیتور تصویر نمیده . باید چکار کنم ؟

سلام دوستان . من مانتیتور samsung s20a310x plus دارم که تنها دو ورودی vga و dvi داره . اگر بخام پلی 3 رو بهش وصل کنم باید چکار کنم؟

الان یک کابل دو سر dvi دارم با یک تبدیل HDMI to DVI که میزنمش پشت پلی 3 و بعدش کابل رو به این تبدیل و پشت مانیتور وصل می کنم ولی وقتی کنسوا رو روشن می کنم مانیتور تصویر نمیده . باید چکار کنم ؟

سلام
این دو تاپیک را مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3

سلام
دوستان این plastation tv چطوره!!؟من شاید ازینا بگیرم!
این قابلیتش که هر کسی با عینک تصویر بازیه خودش رو میبینه رو اکس باکسم کار میکنه؟

مبارک باشه داداش واقعا کیفیت خوبی دارن.
32 اینچش رو هم قیمت کردی؟؟؟
اگه آره چند بود؟

خوب شما باید یه تبدیل HDMI به DVI بخرین همین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or