خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام خدمت دوستان عزیز

من یه lcd tv سامسونگ دارم مدل 40b690

میخواستم بدونم با این وضع بازار ارزش داره اینو عوض کنم و یه tv دیگه بگیرم؟

با کیفیت این tv مشکلی ندارم و با یه مقدار دستکاری تنظیمات کیفیت خیلی خوبی رو نمایش میده.تنها مشکلی که من با این tv دارم اینه که وقتی رو حالت game mode میزارم سرعت بازی خیلی بهتر میشه و بازی نرم و سریع میشه ولی وقتی میخوام بازی کنم جاهایی که حرکت سریع میشه صفحه تار میشه و وضوح منظره های اطراف کم میشه و یه جورایی مات میشن.

تو یه سری بازیها این به چشم میاد و تو یه سری هم نه ولی در کل میخواستم بدونم ارزششو داره که به خاطر این موضوع برم و tv رو عوض کنم؟

اخه با چند تا tv دیگه چک کردم بعضیهاشون یه مقدار بهتر بودن ولی در کل این مات شدن تصاویر هنگام حرکت سریع به طور کامل از بین نمیره.اون tv ها هم همشون مدلهای جدید و بروز بودن و هرتز خیلی بالایی داشتن . مثلا 600 هرتز و 800 هرتز و مثل اینها.ولی با اینحال این مشکل تو یه سری بازیها که حرکات یا چرخش دوربین سریع توشون بود هنوز وجود داشت.

میشه لطفا راهنمایی کنید که چه tv این مشکل رو به طور کامل برطرف میکنه{البته به غیر از پلاسما چون میدونم که tv های پلاسما این مشکل رو ندارن}منظورم تو lcd و یا led ها هستش.

قیمتش این tv مورد نظر چقدره و ایا ارزش داره که تعویض کنم یا خیر.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
نه تهران نیست
والا این دوستمون صبر حوصله خیلی به کیفیت کلوپس اهمیت میده و اینه که زود هر چیزی میاد میخره :d
الانشم خبر ندارم که تعمییر کرده یا نه یه چند ماهی هست ازش خبر ندارم
++++++++++
ولی انصافا" خیلی چیز شیکی هست سرامیک دیدی سیاه:d من که کفم برید وقتی رفتم دیدمش 3بعدیش که خیلی عالی بود نسبت به مدل دیگه 40 اینچ سونی دقیقا" یادم نیست مدلش چی بود

معلوم بود کسی تو تهران همچین کلوپی نمیزنه یعنی دوره کلوپ ور افتاده اینجا همه برا خودشون میخرن که تو خونه تبدیل یه کلوپ پیشرفته میشه...........

من 3D LG دارم بد نیست خوبه اما این اکتیوا میگن 1 ساعت بازی کنی حالت بد میشه.....:(باید برم جمهوری تست بزنم بد بگیرم.....اگرم کیفیت تصویرش از این LG خیلی بالا باشه که هست

حتمی میخرم..........واقعا مهشره ادم Uncharted 2 - 3 رو بازی نکنه بارها روح ادم زنده میشه با اون رنگ پردازی فوق مهشره بازی حالا هم که The Last of us اونم فوق فوق رنگ پردازی عالی....:d

تصویر Real Time اما وای میستی به TV نگاه میکنی میگی کارت پستاله پوستره........:-o

سلام دوستان من یه مانیتور ps3 خریدم نمی تونم dual play فعال کنم ( یعنی هر کدوم از چشمام یه تصویرداره با عینک در صورتی که باید هر عینک یه تصویر داشته باشه) هر کسی اطلاعاتی ازش داره بگه ممنون میشم

سلام دوستان من یه مانیتور ps3 خریدم نمی تونم dual play فعال کنم ( یعنی هر کدوم از چشمام یه تصویرداره با عینک در صورتی که باید هر عینک یه تصویر داشته باشه) هر کسی اطلاعاتی ازش داره بگه ممنون میشم
دوست عزیز تا اونجایی که دوستم گفت رو عینک دکمه هست باید بزنیش تا این قابلیت اوکی شه
موفق باشی

از مدیرای عزیز لطفا دلیل پاک کردن پست من رو بگید و اخه چرا پاک من میخوام یه تی وی بگیرم چرا پاک میکنید:((
تو این تاپیک بارها این سوال رو پرسیدی ، اینکه کَسی جواب نمیده حتما در جریانش نبودن یا اطلاعات کافی نداشتن ، نیازی نیست هر سری که به این تاپیک سر میزنی یه بار هم گوشزد کنی !

درود
اون طرف که کسی نبود به ما کمک کنه:دی
شاید این طرف بچه ها یه کمکی کنن:x
یه مانیتور می‌خوام برای اتصال Xbox و PS3 بهش!
1) Full HD
2) پاسخ گویی 2
3) کنتراست بالا
4) ورودی HDMI
5) ورودی هدفون
6) حداقل 22 اینچ
بودجه هم 500,000 تومن هست!

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دست اندر کاران این برنامه..........خب همین طور که میدونید من توی جیبم پولی وجود نداره(خیلی کمه)هم میخوام یه هارد بخرم وهم یه مانیتور.اونقدر که با تلویزیون بازی کردم دیگه خسته شدم.خودم یه مانیتور LCD دارم ولی فقط پورت VGAداره .واسه همین میخوام یه مانیتورHDبهم معرفی کنید که اولا ارزون باشه ودوما هم یا پورتDVIداشته باشه ویاHDMI........سایزش هم از 15.6تا18 اینچ باشه.دمتون گرم....

دوستان به نظرتون این مانیتور ال جی به درد بخور هست یا نه ؟
IPS226V-PN

با این مشخصات الان تو بازار چی هست که قمیت مناسبی هم داشته باشه
زمان پاسخ گویی: 2 میلی ثانیه
رزولوشن: 1920x1080
پورت ها: HDMI , DVI

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرتون این مانیتور ال جی به درد بخور هست یا نه ؟
IPS226V-PN

با این مشخصات الان تو بازار چی هست که قمیت مناسبی هم داشته باشه
زمان پاسخ گویی: 2 میلی ثانیه
رزولوشن: 1920x1080
پورت ها: HDMI , DVI
مطمئنی؟!
من تو چند تا سایت رفتم نوشته بود 6 میلی ثانیه!

مطمئنی؟!
من تو چند تا سایت رفتم نوشته بود 6 میلی ثانیه!

اون مدلی که نوشتم 5 میلی ثانیه ست
ولی گفتم یه مدل با اون مشخصاتی که نوشتم پیدا میشه ؟
نقطه ضعفش این بود تاخیر در نمایش تصاویر بسیار سریع
واسه همین دنبال یه مانیتور با زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه
هستم

سلام
دوستان من میخوام عصری برم تلویزیون samsung es6960 رو بخرم.
بدون سینما خانگی و با 4 تا عینک شد 3.100 که 100 هم تخفیف میگرم میشه 3 میلیون.
میخوام نظر نهایی تون رو درباره کیفیت تلویزیون و همچنین قیمت بدونم.
مدل بهتری تو این قیمت هست؟

یک دوست تعمیرکار تلویزیون دارم ازش سوای کردم میگه ال جی بگیر سامسونگا زودتر از بقیه خراب میشن؟!
دودل شدم چکار کنم؟:-/:-/:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or