خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

بچه ها من از این 3d display های مخصوص ps3 خریدم اما همون طور که گفته شده بود می تونه تو بازی های دو نفره دو تصویر تمام صفحه نشون بده برای من نمیشه !!!! خواهش میکنم کمکم کنید وگرنه کل پولم میره چون یه tv 3d خودم داشتم
دوست عزیز شما یه بازی دونفره رو میذاری تو دستگاه بعد یه دکمه رو عینک هست اونو بزنی این قابلیت دو تصویره اجرا میشه موفق باشی
کیلزون 3

اما من هم killzone3 رو گزاشتم هم motor strom هیچ کدومشون نشد زمانی که میزارم رو حالت 3d دیگه تو خش دو نفره نمیره
راستی منظورتون از اون دکمه چیه ؟ هر چقدر که میگردم پیداش نمیکنم
شما ای 3d display رو دارید؟

آخرین ویرایش:
بچه ها من از این 3d display های مخصوص ps3 خریدم اما همون طور که گفته شده بود می تونه تو بازی های دو نفره دو تصویر تمام صفحه نشون بده برای من نمیشه !!!! خواهش میکنم کمکم کنید وگرنه کل پولم میره چون یه tv 3d خودم داشتم
كاش نميخريدي چون مشكلات عجيب و غريبي داره مثل black screen و...:| PS3 3D Display Occasional Black Screen? - Page 64 - PlayStation® Community Forums
ولي خب اميدوارم مشكلي براي شما پيش نياد

چند گرفتی 3d display رو ؟

چند گرفتی 3d display رو ؟

از دبی گرفتم با درهم 500 تومان 1/200/000_1/300/000
این BLACK SCREEN چی هست؟؟؟؟!!!!!!
حالا شما ها مشکل منو بلد نیستین حل کنین؟ همون هایی که تو نوشته ی قبلیم گفتم
راستی بگم 3d display من ار اون مدلیه که توش بازی killzone3 وGT5داشت

آخرین ویرایش:
دوستان مانیتور یا تی وی ارزون که اچ دی ام آی بخوره چیزی سراغ دارید / ؟

دادا hdmi خور فول اچ دی 22 اینچ زیر 500 نیست!!!
من یکی خریدم 520 سامسونگ اونم تاره با اشنا بازی!!!
راستی واسه صداش باید کابل optical بخری اینم در نظر بگیر مثل من نشی:d

از دبی گرفتم با درهم 500 تومان 1/200/000_1/300/000
این BLACK SCREEN چی هست؟؟؟؟!!!!!!
حالا شما ها مشکل منو بلد نیستین حل کنین؟ همون هایی که تو نوشته ی قبلیم گفتم
راستی بگم 3d display من ار اون مدلیه که توش بازی killzone3 وGT5داشت

بلک اسکرین یعنی اینکه صفحه تلویزیون واسه یکی دو ثانیه سیاه میشه
میگن مدل های جدیدش دیگه این مشکل رو نداره
مبارکت باشه
بعضی وقتا صدا هم قطع میشه
من یه جایی خوندم که بعد از 40 دقیقه استفاده اینطوری میشه به خاطر مشکل حرارتی اون چراغ آبی هم اگه قرمز بشه دیگه کامل از کار می افته
یارو نوشته بود یه فن گذاشته پشت تی وی دیگه این مشکلو پیدا نکرده

آخرین ویرایش:
اما من هم killzone3 رو گزاشتم هم motor strom هیچ کدومشون نشد زمانی که میزارم رو حالت 3d دیگه تو خش دو نفره نمیره
من ندارم ولی دوستم 5 تا ازش داره واسه کلوپش .
ببین الان عینک وقتی روشنه دوباره دکمه عینک رو بزنی این قابلیت فعال میشه

تصویر 3d از فرار گرفتن دو تصویر دو بعدی شبیه ، بر روی هم درست میشود
این مونیتور این قابلیت را دارد که دو تصویر دو بعدی متفاوت را ایجاد کند
یعنی یا شما از قابلیت یک نفره سه بعدی استفاده میتونی بکنی و یا از قابلیت دو بعدی دو تصویر متفاوت

شما توضیحات خود سایت سونی را بخونی متوجه میشوید

بلک اسکرین یعنی اینکه صفحه تلویزیون واسه یکی دو ثانیه سیاه میشه
میگن مدل های جدیدش دیگه این مشکل رو نداره
مبارکت باشه
بعضی وقتا صدا هم قطع میشه
من یه جایی خوندم که بعد از 40 دقیقه استفاده اینطوری میشه به خاطر مشکل حرارتی اون چراغ آبی هم اگه قرمز بشه دیگه کامل از کار می افته
یارو نوشته بود یه فن گذاشته پشت تی وی دیگه این مشکلو پیدا نکرده

اما من 6 ساعت هم بازی کردم این جوری نشد ولی صداشو چون با optical گوش میدم نفهمیدم دیگه

دادا hdmi خور فول اچ دی 22 اینچ زیر 500 نیست!!!
من یکی خریدم 520 سامسونگ اونم تاره با اشنا بازی!!!
راستی واسه صداش باید کابل optical بخری اینم در نظر بگیر مثل من نشی:d

ممنون داداش
با تی وی که مشکلی نیست همون hdmi صدا رو میده ؟ اینی که شما گفتی مانیتور بود ؟
تی وی قیمت نداری ؟

آخرین ویرایش:
من ندارم ولی دوستم 5 تا ازش داره واسه کلوپش .
ببین الان عینک وقتی روشنه دوباره دکمه عینک رو بزنی این قابلیت فعال میشه

اما بازم نشد رفتم تو killzone 3 تو options بعد تو simulview روon میکنم اینرو مینویسه:
simulview mode display two diffrtrnt images on the screen please put on 3d glasses before watching in simulview mode
خواهش میکنم کمممممممممممممممممممممممممک:((

دوستان میخوام یه TV بخرم مخصوص PS3 ,سونی یا سامسونگ هر کدوم بهتره سایز 32 اینچ میخوام بگیرم از دبی درهم هم 1500 درهم دارم و فول اچ دی چون از 3d ارزون تره میخوام کیفیت واقعی گرافیک ps3 نشون بده و از خریدنش پشیمون نشم

دوستان میخوام یه TV بخرم مخصوص PS3 ,سونی یا سامسونگ هر کدوم بهتره سایز 32 اینچ میخوام بگیرم از دبی درهم هم 1500 درهم دارم و فول اچ دی چون از 3d ارزون تره میخوام کیفیت واقعی گرافیک ps3 نشون بده و از خریدنش پشیمون نشم

از دوستان یکی هم پیدا نمیشه بگه می وام تا چند روز اینده بخرم تا حالا که گشت زدم تو تایپیک این دو مدل بیشتر تا یید میشه برای گیم و فیلم و تصویر دو بعدی در حالی که از سونی کسی حرفی نمیزنه سونی مگه از سامسونگ کمتره کیفیتش

samsung 32es6950

samsung 32es5069

حالا کسی هست بگه از 32 دو اینچ سری شش بگیرم یا صبر کنم تا سری 7و 8 بیاد باتشکر

nدوستان اقا عرفان و بقیه دوستانی که تو بازار هسستند و بهترین تی وی برای گیم 32 اینچ کجایید یه راهنمایی کنید تایپیک خاک میخوره ها

Last edited by a moderator:
دوستان اهل فن لطفا کمک کنید.میخواستم بدونم ps3 تو چه رزولیشنی کیفیت تصویرش بهتره.رزولیشن تلویزیونو میگم نه تنظیمات.من رو 1920x1080 و 1366x728 امتحان کردم هر دوشون رزولیشنشون اون چیزی که تو دموها نشون میدن نیست.لطفا کمک کنید.ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or