خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

الان با این پول میشه یه فول اچ دی خرید؟(37 اینچ به بالا):-/
اسمارت ها که پول خون آدمه:(
فقط FULL HD بودنش برام مهمه
نمیخوام واسه نسل بعد کنسولها از دوباره تلوزیون بخرم(یعنی پول ندارم که بگیرم:()
مارکش هم مهم نیست
پلاسما ارزونتره درسته؟،معمولا کنتراست بهتری هم داره
خلاصه اگه تو این رنچ قیمت،تلوزیون هست معرفی کنید
ممنون

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:09 PM ارسال شده بود ----------

این چطوره؟

دوستانی که تست کردن میگن معمولا پلاسما برای گیمینگ بهتره

شما اگه یه تی وی خوب بخوای بگیری فعلا با این بازار دلار باید یک و 800 به بالا خرج کنی که خیالت نسبی راحت تر بشه

چه ربطی داره؟
77488721678207665551.gif

شما یه بلوری تست کن با مانیتور full-hdو با یدونه LCD ال سی دی متوجه ی ربطش میشی نا خود آگاه...

دوستان عزیز با بودجه 3 تومن چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ اگر چند پیشنهاد باشه که بتونم مقایسه کنم عالیه خیره کننده بودن کیفیت برام از همه چی مهمتره !! :دی در ضمن تفاوت بین سامسونگ 40es6950 و 40es6960 چقدره ؟؟ اسمارت بودن اصلا به کارم نمیاد ! 3d هم باشه خیلی بهتره !!! در ضمن نظرتون راجع به [h=1]ال جی 42LM76100‎[/h] چیه ؟

دوستان عزیز با بودجه 3 تومن چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ اگر چند پیشنهاد باشه که بتونم مقایسه کنم عالیه خیره کننده بودن کیفیت برام از همه چی مهمتره !! :دی در ضمن تفاوت بین سامسونگ 40es6950 و 40es6960 چقدره ؟؟ اسمارت بودن اصلا به کارم نمیاد ! 3d هم باشه خیلی بهتره !!! در ضمن نظرتون راجع به ال جی 42LM76100‎

چیه ؟

2 تومنش رو بردار برو پلاسمای 50 اینچ lg بگیر 1 تومن رو هم خرج خودت بکن.هم کیفیت تصویر بهتره هم کیفیت رنگ هم زمان پاسخ دهی واسه تصاویر 3D هم که پلاسما محشره.فقط یه مدلی بردار که فقط fullHD و 3D باشه از اون تاچ ماچ ها نگیر که جنگولک بازین

77488721678207665551.gif

شما یه بلوری تست کن با مانیتور full-hdو با یدونه LCD ال سی دی متوجه ی ربطش میشی نا خود آگاه...

شما هم دو تا مانیتور مثلا 23 اینچ که یکی FullHD باشه و یکی نباشه رو تست کن تا بفهمی که الکی نیست
من نمیگم که Full HD بودن توی TV سایز بالا کیفیت بهتری خواهد داشت ولی قطعا مانیتوری که رزولیشن بیشتری داشته باشه بهتر هست

شما هم دو تا مانیتور مثلا 23 اینچ که یکی FullHD باشه و یکی نباشه رو تست کن تا بفهمی که الکی نیست
من نمیگم که Full HD بودن توی TV سایز بالا کیفیت بهتری خواهد داشت ولی قطعا مانیتوری که رزولیشن بیشتری داشته باشه بهتر هست

شما وقتی میخوای تصویر 1080 بگیری..دیگه زیر 37اینچ صحبتشو نکن:دی..مانیتور 22 FULL-HD در مقابل JVC LCD 32 HDهم حرفی بره گفتن نداشت...

کلا این بهترین انتخابه :
Samsung 32ES6960

6960 که 32 اینچ نداره!!! اون 6950.;)

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز با بودجه 3 تومن چی پیشنهاد میدین ؟؟؟ اگر چند پیشنهاد باشه که بتونم مقایسه کنم عالیه خیره کننده بودن کیفیت برام از همه چی مهمتره !! :دی در ضمن تفاوت بین سامسونگ 40es6950 و 40es6960 چقدره ؟؟ اسمارت بودن اصلا به کارم نمیاد ! 3d هم باشه خیلی بهتره !!! در ضمن نظرتون راجع به ال جی 42LM76100‎

چیه ؟

شما اگه 3 تومن داری 200 دیگه بزار روش 40 سری 7 سامسونگ بردار! فعلا خیلی قیمت های سری 7 و 8 کشیده پایین. 6050 و 6960 فرقای خیلی زیادی ندارن. یکیش انطباق تصویره که 6950 400 و 6960 500 هرتزه. یکیم سیستم تنظیم نور نقطه ای توی 6960 و سیستم صدای sound alive که 60 داره ولی 6950 نداره.
در کل پنل جفت این مدلا مثل همن. ولی پنل سری 7 واقعا عالیه!! بهترین 40 بازاره.;)

6960 که 32 اینچ نداره!!! اون 6950.;)

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

شما اگه 3 تومن داری 200 دیگه بزار روش 40 سری 7 سامسونگ بردار! فعلا خیلی قیمت های سری 7 و 8 کشیده پایین. 6050 و 6960 فرقای خیلی زیادی ندارن. یکیش انطباق تصویره که 6950 400 و 6960 500 هرتزه. یکیم سیستم تنظیم نور نقطه ای توی 6960 و سیستم صدای sound alive که 60 داره ولی 6950 نداره.
در کل پنل جفت این مدلا مثل همن. ولی پنل سری 7 واقعا عالیه!! بهترین 40 بازاره.;)
داداش دمت گرم بابت راهنمایی فقط یه چیزی این سری هفت 40 تو بازار هست ؟؟؟؟؟ من چیزی تو سایتا پیدا نکردم ! در ضمن من صد در صد می خوام این هفته خرید کنم زمان مناسبی هست ؟؟؟ راستی یه جای درست و درمون واسه خرید تی وی سامسونگ اگه هست پخ کنید و ما رو سمت دزدای جمهوری نفرستین :(

داداش دمت گرم بابت راهنمایی فقط یه چیزی این سری هفت 40 تو بازار هست ؟؟؟؟؟ من چیزی تو سایتا پیدا نکردم ! در ضمن من صد در صد می خوام این هفته خرید کنم زمان مناسبی هست ؟؟؟ راستی یه جای درست و درمون واسه خرید تی وی سامسونگ اگه هست پخ کنید و ما رو سمت دزدای جمهوری نفرستین :(

مخلصیم. آره هست. شاید داری دنبال سری D میگردی ولی باید بری سراغ سری ES. سام سرویس - مشخصات 40ES7770

پ.خ شد

بچه ها کسی می دونه برای سری 6 یا 7 سامسونگ چجوری میشه auto dimminig که نور تصویر رو توی تصاویر تاریک و روشن تغییر میده رو خاموش کرد ؟؟؟

سلام بچه ها میشه چندتا تلوزیون که قیمتشون بین5میلیون تا8میلیون باشه رو بهم پیشنهاد بدید؟فقط خواهشن کیفیتFull HDو3Dبالایی داشته باشن و از همه لحاظ کامل باشن و با کنسول هم جور باشن! باتشکر

سلام بچه ها میشه چندتا تلوزیون که قیمتشون بین5میلیون تا8میلیون باشه رو بهم پیشنهاد بدید؟فقط خواهشن کیفیتFull HDو3Dبالایی داشته باشن و از همه لحاظ کامل باشن و با کنسول هم جور باشن! باتشکر

بهترین گذینه 46ES8880سامسونگه
ما هم 2 ماهی هست اینو خریدیم واقعا عالیه چه 3دیش چه فول اچ دیش
ما4.600 خریدیم ولی الان رو 5.200

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مانیتور hdmi خور فول hd حدود 400/500 چیزی هست؟

سلام!
راستش من چند وقتی هست که دنبال یه مانیتور خوب میگردم ولی از بس نظرات مختلف ار سایت ها و افراد مختلف شنیدم حسابی گیج شدم !!! اگه میشه یه راهنمایی منو بکنین!!!
من تا 650 تومن میتونم بدم!
اندازهی مانیتور باید بین 21 تا 23 باشه!
حتما حتما فول اچ دی باشه و HDMI هم بخوره
ترجیها هم سامسونگ باشه !
زمان باسخ دهی پیکسل ها هم از 3ms کمتر باشه
ظاهرش هم برام مهمه!
به نظرتون این مدل با پول من (حالا یکم بیشترم شد اشکالی نداره!) جور در میاد؟؟
Samsung-Samsung-TA950.jpg

مدلش هم S23A950D

بچه ها من از این 3d display های مخصوص ps3 خریدم اما همون طور که گفته شده بود می تونه تو بازی های دو نفره دو تصویر تمام صفحه نشون بده برای من نمیشه !!!! خواهش میکنم کمکم کنید وگرنه کل پولم میره چون یه tv 3d خودم داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or