عینک هاش پسیوه یعنی نه باطری میخواد ونه این که باعث سردرد میشه.وبه طور کلی می تونی چندین ساعت باهاش تصاویر سه بعدی ببینی بدون هیچ آسیبی به چشم که در عینک های اکتیو که شرکت هایی مثل سامسونگ وسونی از این نوع عینک استفاده می کنند تقریبا بعد سی دقیقه استفاده با عث سردرد وسرگیجه میشه(بستگی به کسی داره که از عینک استفاده می کنه).عینک های پسیو هم ارزون هستن وهم فقط در انحصار شرکت ال جی.دربازی ها هم فکر نکنم تفاوتی با عینک های اکتیو داشته باشن.بیشتر بستگی به کیفیت سه بعدی بازی وتلویزیون داره.
متأسفانه بر خلاف گفته ی شما... و تبلیغهای ها فریب کارانه ی LG عینکهای active بر خلاف عینکهای passive باعث سردرد نمیشه ... و این عینکهای passive هستن که باعث چشم درد و سردرد میشن... من خودم چند نفر رو سراغ دارم ...
اما متأسفانه LG با فریب عموم ... و تبلیغهای کذبش داره عینکهای active که استاندارد ترین حالت 3D رو به نمایش در میارن رو زیر سؤال میبره...
دوست عزیز فناوری Passive به هیچ وجه در انحصار شرکت LG نیست ... چون شرکت Panasonic هم توی چند مدل ازین فناوری استفاده کرده و همین چند مدل هم از فناوری active هم پشتیبانی میکنن... یعنی هم پسیو. و هم اکتیو...
چون فناوری پسیو نمیتونه بهترین شکل 3D رو نمایش بده... از همه مهمتر Passive از رزولوشن Full HD 3D پشتیبانی نمی کنه ...
عزیزان عینکهای active به هیچ عنوان باعث سردرد و یا آسیبی به چشم نمیشن... این عینکهای passive هستن که باعث آسیب به چشم و سردرد و سرگیجه میشن...
30 دقیقه کجا بود برادر؟ active بیشتر از دو ساعت هم باعث سردرد نمی شه...
اما passive رو کافیه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استفاده کنید... اون موقع معنی سر درد رو خواهید فهمید...
کلا فناوری پسیو توصیه نمیشه ... و همچنین گول کلیپهای تبلیغاتی LG رو نخورید... یکی از دوستان من این فریب خورد... بعد که تلوزیون رو آورد خونه زنگ زد بهم ... گفت فلانی چرا تصاویر 3D مثل توی مغازه از پنل نمی زنه بیرون؟ گفتم این است به حرف من گوش نکردن و فریب تیزرهای تبلیغاتی LG رو خوردن... حالا لذتشو ببر...
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk