خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان تصمیم گرفتم این مدل از سامسونگ رو بگیرم به نظر شما خوبه یا نه؟ اگر پاسختون منفی است مدل دیگه ای پیشنهاد بدید.
32ES6950

به نظر من همین مدل بهترین انتخاب هست

سلام
دوستان یه تلویزیون 32 اینچ خوب، بیشتر واسه بازی چی رو معرفی میکنید ؟
قیمتش هم درج کنید .
LG و Samsung حتما جزء ــشون باشه .
ممنون

آقا محمد حسین شما هم روی همین مدل بررسی کنید

واقعا عالیه

به نظر من 23720 خیلی بهتره
د آخه نیست..تو اصفهان نیست.lg e2391vr هم نیست...گند بزنن این اصفهان داریم تو چاه زندگی میکنیم...هر چی دلشون بخواد میارن برا فروش...23a560 ریخته...همه جا دارند...
دوستان کسی میدونه تو اصفهان 23720 یا lg e2391vr رو کجا داره؟؟؟
ممنون

سلام
دوستان من یه مانیتور LG E2391Vr گرفتم .
میخواستم بدونم چرا دور مانیتور تغریباً به اندازه 1 سانت خالی داره ؟ جاهی هم توی تنظیماتش نداره که درستش کنم . یعنی داره اما بسته . فقط یه Auto داره که اونم کاری نمیکنه .
این سوال اول
اما سوال دومم اینه که من تا اونجایی که تونستم از طریق تنظیمات مانیتور نورش رو کم کردم اما بازم صفحه های اینترنت واسم سفیده . خواستام بدونم جایی در ویندوز 7 وجود داره که بتونم دوباره نور رو کاهش بدم ؟!

سلام
دوستان من یه مانیتور LG E2391Vr گرفتم .
میخواستم بدونم چرا دور مانیتور تغریباً به اندازه 1 سانت خالی داره ؟ جاهی هم توی تنظیماتش نداره که درستش کنم . یعنی داره اما بسته . فقط یه Auto داره که اونم کاری نمیکنه .
این سوال اول
اما سوال دومم اینه که من تا اونجایی که تونستم از طریق تنظیمات مانیتور نورش رو کم کردم اما بازم صفحه های اینترنت واسم سفیده . خواستام بدونم جایی در ویندوز 7 وجود داره که بتونم دوباره نور رو کاهش بدم ؟!

سوال اولت نه نمیشه کاری کرد...همینه.
سوال دومت تو تنظیمات کارت گرافیکت باید باشه.amd رو مطمئنم داره ولی nvidia رو نمیدونم.و اینکه بهتره از نرمافزار flux استفاده کنی.تو ساعاتی که هوا تاریکه رنگ تصویر رو گرم میکنه و این باعث میشه که چشم خیلی راحت تر باشه.من همیشه از این استفاده میکنم.معرکه است.

راستی یه کمی راجع به مانیتورت توضیح بده.کیفیتش.مشکلاتش...و اینکه بعضی ها میکن که تصویر های سریع یا هنگام کار با ویندوز و نوشته ها تصویر سایه داره.درسته؟
ممنون

سوال اولت نه نمیشه کاری کرد...همینه.
سوال دومت تو تنظیمات کارت گرافیکت باید باشه.amd رو مطمئنم داره ولی nvidia رو نمیدونم.و اینکه بهتره از نرمافزار flux استفاده کنی.تو ساعاتی که هوا تاریکه رنگ تصویر رو گرم میکنه و این باعث میشه که چشم خیلی راحت تر باشه.من همیشه از این استفاده میکنم.معرکه است.

راستی یه کمی راجع به مانیتورت توضیح بده.کیفیتش.مشکلاتش...و اینکه بعضی ها میکن که تصویر های سریع یا هنگام کار با ویندوز و نوشته ها تصویر سایه داره.درسته؟
ممنون

مشکل اولم حل شد . دوم هم همینطور . اما اون نرم افزاری که شما میگید چیز خوبیه . فقط واسه سیستم کامپیوتر کار میکنه یا واسه دستگاه دیگه ای مثل ویدئو که به مانیتور وصل باشه هم کار میکنه ؟!
من که مشکلی در مانیتور نمیبینم . HDMI این مانیتور که عالی هست . ممکنه کمی VGA ــش نسبت به اچ دیش بدتر باشه .
اما از هر نظر عالی هستش .
مانیتوری که من گرفتم ساخت چین نیستش و واسه اونه که چنین مشکلی نداره . من هم چند نفر رو دیدم که گفتن مشکل سایه داریم !

---------- نوشته در 10:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه راه غیر از تنظیمات مانیتور بدید که من بتونم نور مانیتور رو کم کنم .
ممنون

ممنون

مبارکه رفیق
به پای هم پیر شید ایشالا :دی

اما راه حل.
اولیش مانیتور
دومیش کارت گرافیک
سومیش نرم افزار خود مانیتور که باید از رو سی دیش نصب کنی.

مشکل اولم حل شد . دوم هم همینطور . اما اون نرم افزاری که شما میگید چیز خوبیه . فقط واسه سیستم کامپیوتر کار میکنه یا واسه دستگاه دیگه ای مثل ویدئو که به مانیتور وصل باشه هم کار میکنه ؟!
من که مشکلی در مانیتور نمیبینم . HDMI این مانیتور که عالی هست . ممکنه کمی VGA ــش نسبت به اچ دیش بدتر باشه .
اما از هر نظر عالی هستش .
مانیتوری که من گرفتم ساخت چین نیستش و واسه اونه که چنین مشکلی نداره . من هم چند نفر رو دیدم که گفتن مشکل سایه داریم !

---------- نوشته در 10:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------

ممنون
سلام.
مانیتورتون ساخت کره هست؟؟؟مشکل اول رو چه جور حل کردید؟؟؟
راجع به نور اگه برایتنس مانیتور رو کم کردید ولی بازم زیاد بود.من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
flux روی ویندوز نصب میشه و بنابراین فقط برای سیستم pc به درد میخوره اونم بیشتر تو اینترنت.اگه به pc بخواین فیلم ببینین که غیر فعالش کنید بهتره یا بازی که خود برنامه اوتوماتیک غیر فعال میشه.
لطفا جواب اون دو تا سوال اولم رو بدید.چون منم میخوام این مانیتور رو بخرم.در کل پیشنهادش میکنید؟
ممنون

مبارکه رفیق
به پای هم پیر شید ایشالا :دی

اما راه حل.
اولیش مانیتور
دومیش کارت گرافیک
سومیش نرم افزار خود مانیتور که باید از رو سی دیش نصب کنی.

ممنون >:d

مشکلم حل شد . عالی ! :d

سلام.
مانیتورتون ساخت کره هست؟؟؟مشکل اول رو چه جور حل کردید؟؟؟

جواب سوال اول رو باید بگم بله .
سوال دوم هم، من فکر کردم که دوره مانیتور جزئی از صفحس که سیاهه . اما بعد فهمیدم که مدلش این رو نشون میده .

آخرین ویرایش:
ممنون >:d

مشکلم حل شد . عالی ! :d

جواب سوال اول رو باید بگم بله .
سوال دوم هم، من فکر کردم که دوره مانیتور جزئی از صفحس که سیاهه . اما بعد فهمیدم که مدلش این رو نشون میده .
آقا یعنی مانیتور واقعا بدون قاب نیست و اطرافش حدود 1 سانت سیاهه؟

آقا یعنی مانیتور واقعا بدون قاب نیست و اطرافش حدود 1 سانت سیاهه؟
دیگه هر کاری هم بکنن باید اون یذره رو یجوری بپوشوننش.

---------- نوشته در 04:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

1 سانت کمتره شاید حدود 0.5 سانت .
اما بدون قاب هست و اصلاً هم مشخص نیست .
یه دوتا عکس آپ کن.:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or