arsenalmom
کاربر سایت
سلام
دوستان یه تلویزیون 32 اینچ خوب، بیشتر واسه بازی چی رو معرفی میکنید ؟
قیمتش هم درج کنید .
LG و Samsung حتما جزء ــشون باشه .
ممنون
دوستان 23a560 plus بهتره یا 23720 plus؟؟؟
د آخه نیست..تو اصفهان نیست.lg e2391vr هم نیست...گند بزنن این اصفهان داریم تو چاه زندگی میکنیم...هر چی دلشون بخواد میارن برا فروش...23a560 ریخته...همه جا دارند...به نظر من 23720 خیلی بهتره
سلام
دوستان من یه مانیتور LG E2391Vr گرفتم .
میخواستم بدونم چرا دور مانیتور تغریباً به اندازه 1 سانت خالی داره ؟ جاهی هم توی تنظیماتش نداره که درستش کنم . یعنی داره اما بسته . فقط یه Auto داره که اونم کاری نمیکنه .
این سوال اول
اما سوال دومم اینه که من تا اونجایی که تونستم از طریق تنظیمات مانیتور نورش رو کم کردم اما بازم صفحه های اینترنت واسم سفیده . خواستام بدونم جایی در ویندوز 7 وجود داره که بتونم دوباره نور رو کاهش بدم ؟!
سوال اولت نه نمیشه کاری کرد...همینه.
سوال دومت تو تنظیمات کارت گرافیکت باید باشه.amd رو مطمئنم داره ولی nvidia رو نمیدونم.و اینکه بهتره از نرمافزار flux استفاده کنی.تو ساعاتی که هوا تاریکه رنگ تصویر رو گرم میکنه و این باعث میشه که چشم خیلی راحت تر باشه.من همیشه از این استفاده میکنم.معرکه است.
راستی یه کمی راجع به مانیتورت توضیح بده.کیفیتش.مشکلاتش...و اینکه بعضی ها میکن که تصویر های سریع یا هنگام کار با ویندوز و نوشته ها تصویر سایه داره.درسته؟
ممنون
دوستان یه راه غیر از تنظیمات مانیتور بدید که من بتونم نور مانیتور رو کم کنم .
ممنون
سلام.مشکل اولم حل شد . دوم هم همینطور . اما اون نرم افزاری که شما میگید چیز خوبیه . فقط واسه سیستم کامپیوتر کار میکنه یا واسه دستگاه دیگه ای مثل ویدئو که به مانیتور وصل باشه هم کار میکنه ؟!
من که مشکلی در مانیتور نمیبینم . HDMI این مانیتور که عالی هست . ممکنه کمی VGA ــش نسبت به اچ دیش بدتر باشه .
اما از هر نظر عالی هستش .
مانیتوری که من گرفتم ساخت چین نیستش و واسه اونه که چنین مشکلی نداره . من هم چند نفر رو دیدم که گفتن مشکل سایه داریم !
---------- نوشته در 10:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------
دوستان یه راه غیر از تنظیمات مانیتور بدید که من بتونم نور مانیتور رو کم کنم .
ممنون
مبارکه رفیق
به پای هم پیر شید ایشالا
اما راه حل.
اولیش مانیتور
دومیش کارت گرافیک
سومیش نرم افزار خود مانیتور که باید از رو سی دیش نصب کنی.
سلام.
مانیتورتون ساخت کره هست؟؟؟مشکل اول رو چه جور حل کردید؟؟؟
آقا یعنی مانیتور واقعا بدون قاب نیست و اطرافش حدود 1 سانت سیاهه؟ممنون >:d
مشکلم حل شد . عالی ! :d
جواب سوال اول رو باید بگم بله .
سوال دوم هم، من فکر کردم که دوره مانیتور جزئی از صفحس که سیاهه . اما بعد فهمیدم که مدلش این رو نشون میده .
آقا یعنی مانیتور واقعا بدون قاب نیست و اطرافش حدود 1 سانت سیاهه؟
دیگه هر کاری هم بکنن باید اون یذره رو یجوری بپوشوننش.آقا یعنی مانیتور واقعا بدون قاب نیست و اطرافش حدود 1 سانت سیاهه؟
یه دوتا عکس آپ کن.1 سانت کمتره شاید حدود 0.5 سانت .
اما بدون قاب هست و اصلاً هم مشخص نیست .