خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان یه چند روزی بود به اینترنت دسترسی نداشتم، از همگی عذر میخوام .
بفرمایید :

xzp9dkktrovbtyhn0z7b.jpg

xcdpf3ko3nlfsls2dpe2.jpg

واسه کیفیت پایین عکس ها معذرت میخوام . جایی هم که مانیتور رو میزارم از سمت راست و چپ بستش واسه همین یکم تاریک شده .
اگه کافی نبود بگید تا دوباره بگیرم ...

[h=2]PlayStation 3D Display تو بازار چند هست ؟ بهتر از این تو این قیمت پیدا میشه ؟ تو با^نه حدود چند می فروشند ؟ تو آمازون 250 دلار هست و تو خود سایت سونی 200 دلار .[/h]

سلام ما یه تلوزیون 32 سامسونگ خریدیم اما زنگ نزدیم که نصاب بیاد و نصبش کنه و چون خودم وارد بود نصبش کردم اما الان می بینم رو گارانتیش یه قسمت داره به اسم مهر نصاب ! این مهر نصاب مهمه ؟ یعنی اگه نصاب خود سامسونگ تلوزیون رو نصب نکنه گارانتی باطل میشه ؟

سلام ما یه تلوزیون 32 سامسونگ خریدیم اما زنگ نزدیم که نصاب بیاد و نصبش کنه و چون خودم وارد بود نصبش کردم اما الان می بینم رو گارانتیش یه قسمت داره به اسم مهر نصاب ! این مهر نصاب مهمه ؟ یعنی اگه نصاب خود سامسونگ تلوزیون رو نصب نکنه گارانتی باطل میشه ؟

بله. باید مهر نصاب داشته باشه.
زنگ بزن نصاب یکم پول چای و شیرینی بهش بده تا واست امضا کنه. البته شاید همینجوری هم امضا کرد.

سلام دوستان بالاخره بعدازچندمدت وتوی اوج گرونی ها این تی وی رو گرفتیم:LG 47LW4500 البته قیمتش یه کم زیاد شد.2میلیونو50هزارتومن پولش شد.بدون گارانتی.ولی ساخت کره است.4تا عینک سه بعدی هم روش بود.بگذریم.چند تا سوال ازتون دارم :1-به نظرتون واسه بازی با PS3خوبه؟اسکن تصویرش 100هرتزه.انطباق تصویرشودیگه نمیدونم ولی مسلما باید بالاتر باشه.2-بهترین تنظیمات تصویرش رو چه طوری باید به دست بیارم؟هرچی دستکاری میکنم اون چیزی نمیشه که من می خوام.3-متاسفانه با فلش تصاویر رو ضبط نمیکنه وباید یه هرد اکسترنال حداقل 500گیگی براش بخرم یه هارد خوب وارزون سراغ دارید؟4-فعلا همینا رو داشته باشید بقیه سوالاتم رو وقتی به ذهنم رسید میپرسم.ممنون

سلام بچه ها

آقا کسانی که با مانیتور سامسنگ گیم میزنن :

شما حالت Magic Color رو فعال میکنین ؟

من فعال میکنم سبز و قرمز وحشتناک عالی میشه ! آبی خالص هم عالی میشه .
ولی وقتی یه جا تصویر شلوغ باشه و سبز و آبی قاطی باشه -- تقریبا آبی رو کلا سبز رنگ نشون میده ؟!!!

چرا ؟ حیف هم هست غیر فعالش کنم چون واقعا یه قسمتهایی عالی هست فقط رنگ آبی رو خراب میکنه !

سلام .من میخام یه مانیتور سه بعدی بخرم میشه راهنمایی کنید چه مانیتوری خوبه لطفا قیمتش رو هم بگید اگه سایت معتبری هم که میشه ازش خرید کرد نام ببرید .از همه ممنونم

دوستان من یه مشکل واسم پیش اومده .
تموم دکمه های مانیتورم قفل شده .
پشت مانیتورم که LG E2391VR هستش یه قسمت هست که عکس قفل زده و داخلش نوشته K . اما کنارش خالیه و داخلش خازن و ایناس. و کلا دکمه ای نمیبینم که عوضش کنم .
چند بار خواستم سیم بلندگو رو وار کنم چون دید نداشتم شک کردم که نکنه زدمش داخل اون فشار اومده بهش دکمش رفته داخل .
الان نمیدونم چی کار کنم .
مانیتور های دوستان هم چیزی به اسم قفل دکمه ها داره ؟

اینجا از سمت راست اولی :
13109706526493134_500.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مشکل واسم پیش اومده .
تموم دکمه های مانیتورم قفل شده .
پشت مانیتورم که LG E2391VR هستش یه قسمت هست که عکس قفل زده و داخلش نوشته K . اما کنارش خالیه و داخلش خازن و ایناس. و کلا دکمه ای نمیبینم که عوضش کنم .
چند بار خواستم سیم بلندگو رو وار کنم چون دید نداشتم شک کردم که نکنه زدمش داخل اون فشار اومده بهش دکمش رفته داخل .
الان نمیدونم چی کار کنم .
مانیتور های دوستان هم چیزی به اسم قفل دکمه ها داره ؟

اینجا از سمت راست اولی :
13109706526493134_500.jpg

ممنون از دوستان حل شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or