خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

X-vision 22 : قیمت : 275000 تومان.
ال ای دی.تیونر داخلی برای کانال های دیجیتال داره و کلی امکانات دیگه.
ایول دستت درد نکنه full hd هست دیگه؟
تو چه سایتی مشخصات کاملشو گیر بیارم؟

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

آقا گوگلش کردم پیدا شد وتقعا ممنون

[TABLE="class: cms_table_fixed-layout cms_table_multicolumns-list, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: cms_table_border-bottom, width: 50%"][TABLE="class: cms_table, align: center"]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-image, align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] تلویزیون ال ای دی 23.5 اینچ LE-24D20‎ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] كد کالا در چاره: 160443[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] قیمت: 325,000 تومان[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] ایکس.ویژن :: X.VISION [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD="class: cms_table_product-spacer"][/TD]
[TD="class: cms_table_product-spacer"][/TD]
[TD="class: cms_table_border-bottom, width: 50%"] [TABLE="class: cms_table, align: center"]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-image, align: center"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] تلویزیون ال ای دی 21.5 اینچ LE-22D20‎ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] كد کالا در چاره: 160437[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] قیمت: 275,000 تومان[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_product-description, align: right"] ایکس.ویژن :: X.VISION [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

خوب پس فکر کنم منظورت کمتر از 1.5 میلیون باشه

این مدل اگر به درستی تنظیم بشه کیفیت خیلی خوبی داره که حتما بررسی کن

اینهم کیفیت تصویرش:d

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: product-image, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] تلویزیون ال ای دی 42 اینچ LE-42KD30‎ [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] قیمت: 1,189,000 تومان[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] ایکس.ویژن :: X.VISION [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوست عزیز من میخواستم این مدل رو که شما هم دارید بخرم میشه بگید 42 اینچش رنگ مشکیش در اتاق کاملا تاریک چطوره؟و اینکه در گوشه ها clouding داره یا نه؟

من apple 27 cinema دارم خیلی خوبه ولی رنگ مشکیش عمیق نیست البته قبلش هم 27 دل داشتم اونم همینطو بود که این مشکل البته در پنلهای ips و tn-panel در اکثر مانیتورها وجود داره ولی tv ها با بهره بردن از va-panel مشکیشون باید بهتر باشه
مثلا من dead space 2 رو در اتاق کاملا تاریک بازی میکنم خیلی بهم نمیچسبه حالا میخواستم این tv رو در کنارش بگیرم هم برای فیلم دیدن و هم برای بازیهای مثل dead space یا amnesia ازش استفاده کنم به شرط اینکه مشکیش خوب باشه...

دوست عزیز من میخواستم این مدل رو که شما هم دارید بخرم میشه بگید 42 اینچش رنگ مشکیش در اتاق کاملا تاریک چطوره؟و اینکه در گوشه ها clouding داره یا نه؟

من apple 27 cinema دارم خیلی خوبه ولی رنگ مشکیش عمیق نیست البته قبلش هم 27 دل داشتم اونم همینطو بود که این مشکل البته در پنلهای ips و tn-panel در اکثر مانیتورها وجود داره ولی tv ها با بهره بردن از va-panel مشکیشون باید بهتر باشه
مثلا من dead space 2 رو در اتاق کاملا تاریک بازی میکنم خیلی بهم نمیچسبه حالا میخواستم این tv رو در کنارش بگیرم هم برای فیلم دیدن و هم برای بازیهای مثل dead space یا amnesia ازش استفاده کنم به شرط اینکه مشکیش خوب باشه...

باشه ؛ چشم

خودم این مدل رو ندارم دامادمون داره

باید برم اونجا در تاریکی امتحانش کنم و با اطمینان به شما پاسخ بدهم

ولی تا اونجایی که من یادم مشکی خیلی عمیقی داشت

در عین حالا بازهم تست می کنم

بچه ها تو رنج 1.5 چی پیشنهاد میکنید!! چند وقت پیش نمایندگی سامسونگ بودم اسمارت تی وی 40 اینچ که 3dشم فول hdبود و 200 هرتز میداد 1.5 فک کنم سری6 بود,راستی یه سری5 مدل b570که 32 اینچ هست و فولhdبفروش میرسه بسیار تمیزه

بچه ها تو رنج 1.5 چی پیشنهاد میکنید!! چند وقت پیش نمایندگی سامسونگ بودم اسمارت تی وی 40 اینچ که 3dشم فول hdبود و 200 هرتز میداد 1.5 فک کنم سری6 بود,راستی یه سری5 مدل b570که 32 اینچ هست و فولhdبفروش میرسه بسیار تمیزه

داداش با این قیمتی که مد نظره مدل 6920 از سری ۶ سامسونگ رو بردار ... چیز خوبیه ...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

کیفیت یعنی این.
تازه تا از جلو نبینید نصف چیزی که تو عکس دیدید رو حس نمیکنید .
مشکلی هم که تو مانیتور ال جی بود در این به هیچ عنوان وجود نداره.

کیفیت یعنی این.
تازه تا از جلو نبینید نصف چیزی که تو عکس دیدید رو حس نمیکنید .
مشکلی هم که تو مانیتور ال جی بود در این به هیچ عنوان وجود نداره.

به . . . به حمید آقای گل گلاب>:d<

آقا مبارک باشه:d

عالیه ؛ فقط اینجوری نمیشه ؛ باید خدمت برسم از جلو هم ببینمش:d

همون PX720 هست؟؟؟؟؟؟؟

چند خریدیش؟؟؟؟؟

شکر خدا ؛ بالاخره حمید هم از 17 الجی نجات پیدا کرد ؛ و به آرزوش رسید (1080*1920):d

این تلویزون D585 تازه خریدم خداییش خیلی عالیه اولش فکر کردم این اولشه بعدا عادی میشه ولی خدایی خیلی توپه/
فقط چرا زیر نویس sub idx نشون نمیده؟؟هیچ راهی نیست بشه زیر نویس sub رو دید تو این تلویزون؟یا فقط باید srt باشه
؟

سلام
من میخوام یک تی وی ارزون ولی 3d بگیرم.بیشترم نظرم ال جی هستش چون عینکاش باتری نمیخوره و ارزون تره.
بین مدل ها 32LM58000 را پیدا کردم که از همه ارزون تره با قیمت 1076000 .
میخوام ببینم نظر شما در مورد این تی وی چیه؟چطوره؟برای پلی3 مناسبه؟رزولوشن صفحه در حالت سه بعدی نصف میشه یا 1080 میمونه؟

این تلویزون D585 تازه خریدم خداییش خیلی عالیه اولش فکر کردم این اولشه بعدا عادی میشه ولی خدایی خیلی توپه/
فقط چرا زیر نویس sub idx نشون نمیده؟؟هیچ راهی نیست بشه زیر نویس sub رو دید تو این تلویزون؟یا فقط باید srt باشه
؟

نه داداش هیچ راهی وجود نداره که بشه Sub/idx رو بخونه... فقط srt ... در یه صورت sub میخونه... اونم اینکه خودت با پی سی زیرنویس رو بدی تو ذات فیلم... یعنی زیر نویس جزئی از فیلم بشه...

این روزا تو اینترنت زیر نویس srt ریخته واسه هر فیلمی... یه سیرچ کنی حله دادا...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or