خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

چی نیست

وقتی توی فضای تاریک و در حالت خاموش نور تحت زاویه ی خاصی بین صفحه و چشم قرار بگیره انعکاس نور از صفحه به صورت رنگی دیده می شود

خوشم میاد علی رضا جان همه چیو فول و کامل میدونی و اطلاع داری... زنده باد... طاعات و عباداتت هم قبول باشه انشأالله... التماس دعا...

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

سلام
ما قصد خرید تی وی داریم.بعد از کلی گشتن من اینو پسندیدم:
LG 42LM67100
که هم هوشمند و هم سه بعدی.

1. این که میخوام بدونم کسی اطلاعات داره که روی این تی وی های هوشمند ال جی که مجیک ریموت دارند بازی هم نصب میشه یا نه؟(اخه من عکس دیدم ازش توی صفحش عکس بازی cut the rope بود)
2.این مدل قابلیت دوال پلی داره که میشه بازی های دو نفره که صفحه نصف میشه را تمام صفحه بازی کرد.از این قابلیت میشه در بازیهای پلی3 استفاده کرد؟
3.اصلا این مدل برای بازی مناسب هستش؟
4.فامیلمون یه سامسونگ 40D6960 خریده به نظرتون این مدل که فامیلمون خریده بهتره یا این مدل که من پیدا کردم؟
با تشکر
--------------
سوال 1 را خودم کشف کردم :d

یکی جواب این سوالات منو میده.

دلت میاد با این الماس بازی کنی ؟! :d
چند گرفتیش ؟ مبارکت باشه به دل خوش ...

در مورد تلویزیون ایشون که تعریف کردین هم یک توضیح بدین اصلا مارکش چیه. 3d ه نیست چیه :d

یکی جواب این سوالات منو میده.

در مورد تلویزیون ایشون که تعریف کردین هم یک توضیح بدین اصلا مارکش چیه. 3d ه نیست چیه :d

داداش در یک کلام 6960 فامیلتون بهتره... اما اینی هم که پسند کردی تلوزیون بدی نیست...

راجع به تلوزیون دوستمون سری 8 Samsung هستش... 2012 ... بهترین تلوزیون بازار... و اینکه بله 3D هست...!

اکثر led هایی که دیدم بسیار کم نور هستن یا تصویر مرده ای دارن ... اما این tv که گرفتیم عالیه ... رنگ ها و تصویر روشنش رو واقعا دوست دارم ...

4 تا عینک روش داره ... تعامل با tv هم جالبه ...

آخرین ویرایش:
داداش در یک کلام 6960 فامیلتون بهتره... اما اینی هم که پسند کردی تلوزیون بدی نیست...

راجع به تلوزیون دوستمون سری 8 Samsung هستش... 2012 ... بهترین تلوزیون بازار... و اینکه بله 3D هست...!

اگه میشه یکمی فنی تر توضیح بدین که چرا 6960 از LM76100 بهتره؟اخه من ظاهر را بیشتر توجه کردم و از نظر ظاهر هم خیلی خفن تره.

اکثر led هایی که دیدم بسیار کم نور با تصویر مرده ای دارن ... اما این tv که گرفتیم عالیه ... رنگ ها و تصویر روشنش رو واقعا دوست دارم ...

4 تا عینک روش داره ... تعامل با tv هم جالبه ...

سلام ! این تی وی باید ریموت صوتی داشته باشه ؟! (تا اونجایی که میدونم) داره ؟ کیفیتش چجوریه ؟
اگه میشه یکمی فنی تر توضیح بدین که چرا 6960 از LM76100 بهتره؟اخه من ظاهر را بیشتر توجه کردم و از نظر ظاهر هم خیلی خفن تره.

داداش مهمترین مسئله کیفیت پنل هستش... کافیه ۱ فیلم با ۱ کیفیت رو روی هردوتا تلوزیون ببینی... ۱ فلش بردار برو روی هردو اجرا کن... اون موقع هست که متوجه میشی چرا 6960 بهتره...!

یعنی قیمت متوسط به پایین !

فکر کنم منظورتون کمتر از 2.5 میلیون هست

این خوبه:d

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: product-image, align: center"]
gift_s.png

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] تلویزیون ال ای دی سه بعدی 40 اینچ - 40D6940‎ [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"]قیمت: 2,382,000 تومان
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] سامسونگ :: Samsung
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Oh My God

2.5 میلیون !!! زیاده ! برو پایین !

خوب پس فکر کنم منظورت کمتر از 1.5 میلیون باشه

این مدل اگر به درستی تنظیم بشه کیفیت خیلی خوبی داره که حتما بررسی کن

اینهم کیفیت تصویرش:d

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="class: product-image, align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] تلویزیون ال ای دی 42 اینچ LE-42KD30‎ [/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: product-description, align: right"] قیمت: 1,189,000 تومان [/TD]
[/TR]
[TR]