خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام دوستان کسی در مورد مانیتور 3D مدل LG 2342 اطلاعات داره ؟
من این مانیتور رو گرفتم و چند تا فیلم و بازیه 3 بعدی باهاش اجرا کردم اما چند تا مشکل دارم

1-وقتی مستقیم به مانیتور نگاه میکنم 3 بعدی نیست حتما باید از بالا به مانیتور نگاه کنم
2- بعضی مواقع بعضی چیز ها رو تار نشون میده مثلا توی انچارتد تمام محیط 3 بعدی هست اما خود دریک تار هست و یه سایه داره که باهاش حرکت میکنه.

خیلی ممنون . اگر کسی میتونه کمک کنه

سلام دوستان کسی در مورد مانیتور 3D مدل LG 2342 اطلاعات داره ؟
من این مانیتور رو گرفتم و چند تا فیلم و بازیه 3 بعدی باهاش اجرا کردم اما چند تا مشکل دارم

1-وقتی مستقیم به مانیتور نگاه میکنم 3 بعدی نیست حتما باید از بالا به مانیتور نگاه کنم
2- بعضی مواقع بعضی چیز ها رو تار نشون میده مثلا توی انچارتد تمام محیط 3 بعدی هست اما خود دریک تار هست و یه سایه داره که باهاش حرکت میکنه.

خیلی ممنون . اگر کسی میتونه کمک کنه

با سلام.
والله راستش ریویوهای این تلویزیون زیاد خوب نیستن. دقیقا همین مشکل شما به عنوان نقطه ضعف عمده تلویزیون مطرح شده. سو سو زدن تصویر هم هست. به اضافه سایه دار شدن مخصوصا تو حالت سه بعدی. ولی با تمام این تفاسیر من خودم از نزدیک ندیدمش.

با سلام.
والله راستش ریویوهای این تلویزیون زیاد خوب نیستن. دقیقا همین مشکل شما به عنوان نقطه ضعف عمده تلویزیون مطرح شده. سو سو زدن تصویر هم هست. به اضافه سایه دار شدن مخصوصا تو حالت سه بعدی. ولی با تمام این تفاسیر من خودم از نزدیک ندیدمش.

فک کنم دوست خوبمون مانیتور گرفته نه TV...

والا من در جریان نیستم...ولی LG معمولن بهترین 3D رو داشته و داره بین برندهای دیگه...!
در کل توی تبلیغات این مانیتور ذکر میشه که همچین مشکلی داخل این مانیتور وجود نداره...! و حتی لرزشی توی تصویر نیست...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

دوست خوبم پیشاپیش مبارکت باشه...خوشحالم که تونستی بهترین انتخاب رو داشته باشی...

خیلی دوست دارم ۱ مدرک ارائه بدم به اونایی که میگن LG بهتر از سامسونگه... اگه مدرکی چیزی داری بچه ها به منم آدرس بدید تا دهنشون رو ببندم...

مرسی از همه...

شما خیلی بزرگوار هستید ما همیشه از راهنمایی های صادقانه ی شما استفاده میکردیم

این دو عکس رزولیشن تصاویر سه بعدی رو با هم مقایسه میکنه (بین پاسیو و اکتیو )

ft2_img_30.jpg

مبینید که در تصویر سمت راست (پاسیو ) رزولیشن تصویر برای هر چشم 1920 در 540 است یعنی به خط های زوج و فرد تقسیم میشود که خط های زوج برای چشم راست و خط های فرد برای چشم چپ

ولی در اکتیو (تصویر سمت چپ ) در هر لحظه یکتصویر کامل ( یعنی 1920 در 1080 ) برای هر چشم ارسال میشود که فاصله ی هر لحظه را میتوان با هرتز آن تلوزیون مشخص کرد پس انتخاب شما بسیار عالی و هوشمندانه بوده است و باید به انتخاب خودت افتخار کنی و من هم به انتخاب صحیح شما تبریک عرض میکنم

اصلا شما هم که میری تست کنی بپرس بگو میخوام با اکتیو مقایسش کنم مبینی که همیشه یا میگن عینکش رو نداریم یا میگن شارژ عینک خالیه

راستی شما عینک خودتو ببر و مقایسه کن تا دیگه خیالت راحت بشه

البته اینو هم باید در نظر بگیری که اونها پایین ترین مدل سه بعدی اکتیو رو برای مقایسه با بهترین مدل سه بعدی الجی که مدل 65100 است رو قرار دادند و مسلما مدل شما خیلی بالا تر است

و معمولا در اتصالش به دستگاه پخش ؛ الجی رو در اولویت قرار میدهند (مثلا الجی رو با کابل HD وصل میکنن و اکتیو رو با کامپونت )

و تنظیمات سه بعدی رو هم که اساس پخش یک سه بعدی مطلوب است ؛ روهم خیلی دستکاری مکنن تا ضعیفش کنن

ولی با تمام این کار ها با زهم حاضر نیستند که شما با اکتیو انو مقایسه کنی

من هر دو باری که رفتم بهانه ای آوردند و به توضیح بسنده میکردند

من بجز اونجا (آفتاب فارس ) تو نمایشگاه گلستان هم که رفتم ؛ اونجا هم به همین صورت بود

فک کنم دوست خوبمون مانیتور گرفته نه TV...

والا من در جریان نیستم...ولی LG معمولن بهترین 3D رو داشته و داره بین برندهای دیگه...!
در کل توی تبلیغات این مانیتور ذکر میشه که همچین مشکلی داخل این مانیتور وجود نداره...! و حتی لرزشی توی تصویر نیست...

عرفان جان من فکر میکنم این دوستمون مدل زیر رو گرقته.
LG - 23" - D2342P - 3D ― RayanSaba - رایان صبا
من هم این مدل رو میخواستم بگیرم ولی به علت ریویوهای نه چندان خوب منصرف شدم.
=======================================================
در مورد اینی هم که گفته میشه LG تو سه بعدی عالیه ، من جهل نمیکنم. ولی زیاد تصاویر جالبی ازش ندیدم. حتی توی نمایندگی هاش هم بخش لوازم خانگیش پر رونق تره تا تلویزیون هاش.

قربونتون برم که اینقدر با محبتید دوستای گلم...

ممنونم...خودمم باید ۱ چندجا برم ببینم برندهای دیگه رو تا از انتخابم مطمئن شم...!

بازم ممنون بخاطر تسکین روحیه ای که بهم دادین...!
امیدوارم بتونم جبران کنم...

دیدم بحث 3D داغه گفتم منم تجربم رو در اختیارتون قرار بدم بد نیست
چند وقت پیش منم با توصیه دوستان که میگفتن passive خوبه و .... رفتم یه دونه مانیتوره 2342 ال جی که تنها مانیتوره 3D ایش هم هست رو
گرفتم ، نمیدونم توقع من بالا بود یا این مانیتور واقعا بد بود.
تصاویره 2D که خیلی معمولی و رو به ضعیف هستن توش و 3D هم فقط میتونم بگم بویی از 3D ازش میاد وگرنه من که خیلی نتونستم تصویری ازش بگیرم
هم با PS3 تستش کردم و هم با 360
به هر جال طوری شد که بالاجبار ردش کردم و جاش یه PX 23720 plus سامسونگ برداشتم که انصافا میتونم بگم مانیتوره خیلی خوبی هست
البته 3D نیست ، ولی هم برای بازی و هم برای PC بسیار ازش راضی هستم
این از مانیتور
چند روز پیش رفتیم برای داداشم یه LED TV بخریم و من با توجه به ذهنیتم از اون مانیتور بهش گفتم به کل بی خیال 3D باش و یه LED معمولی میگیریم
چند جا رفتیم و تصاویر رو تست کردیم به ترتیب اول رفتیم سامسونگ که انصافا خوب بود بعد سونی که اونم خوب بود بعد ال جی که بد نبود ولی از اون
دو تای قبلی پایینتر بود و کلا با طراحیش هم حال نکردیم ، آخرین جا نمایندگی شارپ بود که تا رفتیم تو دیدیم تصویر کلا یه چیزه دیگس
از فروشنده پرسیدم 2D چی دارید که چند مدل رو نشون داد و گفت چرا 3D نمیخواید که کمی توضیح دادیم و ایشون رفت عینک رو آورد که تست کنیم
رو تلوزیونه کواترونه شارپ انیمیشنه legend of guardian رو گذاشت و من و داداش نگاه کردیم دیدیم واقعا خوبه
هم عمقش عالی بود هم زاویه دید بسیار بالا بود که حدوده 160-70 کامل و راحت میشد از 3D استفاده کرد
من قبلا فکر میکردم این 4 رنگ که میگن فقط تبلیغات هست و الکیه ولی وقتی همونجا با مدله 3 رنگ مقایسش کردیم دیدم که تو رنگ زرد و قرمز و طلایی
چقدر متفاوت هست
بگذریم که آپشنهاش هم خیلی بالا هست و .....
در کل میتونم بگم مقایسه و تجربه شخصی من اینه که رو مانیتور کلا قیده 3D رو بزنید و رو tv هم بهترین گزینه شارپ هست
که اونم active هستش و فکر کنم passive فعلا جایی تو بازار نداشته باشه
برند هایه دیگه رو 3D هاشون رو تست نکردم ولی اینی که ما گرفتیم واقعا میتونم بگم تکمیل و عالی هست و با توجه به قیمتش بهترین انتخاب
البته بستگی به بودجه داره ولی شارپ رو بهتون توصیه میکنم ( خیلی دنبال سونی و سامسونگ و به خصوص ال جی نباشید )

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.
دوستان دیگه هم اگر تجربه ای در این رابطه دارن بفرمایید تا استفاده کنیم.

فقط یه موضوعی رو به حرفای ایشون اضافه کنم.
دیدن 3D به چشم بستگی داره و عمق و کیفیت سه بعدی برای هر چشم فرق میکنه.
همچنین به فیلمی که درحال دیدن هستید بستگی زیادی داره چون کیفیت 3D تو فیلمها و انمیشنهای مختلف ، متفاوت هستش.

برای همین خیلی دوست دارم تجربه تون رو بدونم.

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.
دوستان دیگه هم اگر تجربه ای در این رابطه دارن بفرمایید تا استفاده کنیم.

فقط یه موضوعی رو به حرفای ایشون اضافه کنم.
دیدن 3D به چشم بستگی داره و عمق و کیفیت سه بعدی برای هر چشم فرق میکنه.
همچنین به فیلمی که درحال دیدن هستید بستگی زیادی داره چون کیفیت 3D تو فیلمها و انمیشنهای مختلف ، متفاوت هستش.

برای همین خیلی دوست دارم تجربه تون رو بدونم.

ضمن تشکر از دوست خوبم که توضیحات خوبی رو قرار دادن برامون...
و از جمله حمیدجان بابت چندتا نکته ای که فرمودن...!

حمیدجان ۱ سوال دارم...میشه بگی کدوم فیلم یا انیمیشن از لحاظ ۳دی بهترینه و و توانایی ۳دی تلوزیون رو به نحو احسنت نشون میده؟
ممنونم...

دوستان یه 3DTV میخواستم بگیرم نظرتون درباره 32EX720 چیه.1.250
اگه خوب نیست با این قیمت چی پیشنهاد میدید. میخوام به جای مانیتور هم استفاده کنم .

اگه خوب نیست با این قیمت چی پیشنهاد میدید. میخوام به جای مانیتور هم استفاده کنم .

بهت پیشنهاد میکنم LG 50pk550 plasma بخری .قیمتش هم 1150 هستش واقعا نسبت به امکانات و کیفیتش مفته.3D رو هم به کل بیخیال شو مطمعنم بیشتر از نیم ساعت ازش استفاده نکنی همونطور که همه این کارو میکنن.

ضمن تشکر از دوست خوبم که توضیحات خوبی رو قرار دادن برامون...
و از جمله حمیدجان بابت چندتا نکته ای که فرمودن...!

حمیدجان ۱ سوال دارم...میشه بگی کدوم فیلم یا انیمیشن از لحاظ ۳دی بهترینه و و توانایی ۳دی تلوزیون رو به نحو احسنت نشون میده؟
ممنونم...

نه متاسفانه . فیلمی به اونصورت نمیشناسم.
فقط فیلمی که برای تست انتخواب میکنید. دارای صحنه های آهسته طوری که شما نیاز به فرم رو احساس کنید.
و فقط باید از یک فیلم برای تست چند تلوزیون استفاده بشه تا تفاوت خودشو نشون بده.
تایید میشه. تلوزیون خیلی خوبی هستش. اما برای مانیتور بودن خیلی بزرگ هستش.
دوستانه بگم : قدر چشماتون رو بدونید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or