دوست خوبم پیشاپیش مبارکت باشه...خوشحالم که تونستی بهترین انتخاب رو داشته باشی...
خیلی دوست دارم ۱ مدرک ارائه بدم به اونایی که میگن LG بهتر از سامسونگه... اگه مدرکی چیزی داری بچه ها به منم آدرس بدید تا دهنشون رو ببندم...
مرسی از همه...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
شما خیلی بزرگوار هستید ما همیشه از راهنمایی های صادقانه ی شما استفاده میکردیم
این دو عکس رزولیشن تصاویر سه بعدی رو با هم مقایسه میکنه (بین پاسیو و اکتیو )
مبینید که در تصویر سمت راست (پاسیو ) رزولیشن تصویر
برای هر چشم 1920 در 540 است یعنی به خط های زوج و فرد تقسیم میشود که خط های زوج برای چشم راست و خط های فرد برای چشم چپ
ولی در اکتیو (تصویر سمت چپ ) در هر لحظه یک
تصویر کامل ( یعنی 1920 در 1080 ) برای هر چشم ارسال میشود که فاصله ی هر لحظه را میتوان با هرتز آن تلوزیون مشخص کرد پس انتخاب شما بسیار عالی و هوشمندانه بوده است و باید به انتخاب خودت افتخار کنی و من هم به انتخاب صحیح شما تبریک عرض میکنم
اصلا شما هم که میری تست کنی بپرس بگو میخوام با اکتیو مقایسش کنم مبینی که همیشه یا میگن عینکش رو نداریم یا میگن شارژ عینک خالیه
راستی شما عینک خودتو ببر و مقایسه کن تا دیگه خیالت راحت بشه
البته اینو هم باید در نظر بگیری که اونها پایین ترین مدل سه بعدی اکتیو رو برای مقایسه با بهترین مدل سه بعدی الجی که مدل 65100 است رو قرار دادند و مسلما مدل شما خیلی بالا تر است
و معمولا در اتصالش به دستگاه پخش ؛ الجی رو در اولویت قرار میدهند (مثلا الجی رو با کابل HD وصل میکنن و اکتیو رو با کامپونت )
و تنظیمات سه بعدی رو هم که اساس پخش یک سه بعدی مطلوب است ؛ روهم خیلی دستکاری مکنن تا ضعیفش کنن
ولی با تمام این کار ها با زهم حاضر نیستند که شما با اکتیو انو مقایسه کنی
من هر دو باری که رفتم بهانه ای آوردند و به توضیح بسنده میکردند
من بجز اونجا (آفتاب فارس ) تو نمایشگاه گلستان هم که رفتم ؛ اونجا هم به همین صورت بود