خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان یه 3DTV میخواستم بگیرم نظرتون درباره 32EX720 چیه.1.250
اگه خوب نیست با این قیمت چی پیشنهاد میدید. میخوام به جای مانیتور هم استفاده کنم .

شما اگه بتونی با توجه به اختلاف زیاد از لحاض سایز ( 8 اینچ ) و اختلاف بسیار نا چیز قیمت ( حدود 250 هزار تومان ) واقعا بهتر نیست که 40EX720 رو بخری ؟؟!!!؟؟

چون برای سه بعدی هر چی بزرگ تر باشه بهتره و جذابیت خیره کننده ای داره

رفقای گلی که BX2285 و BX2485 دارن...می خواستم ببینم روی چه تنظیماتی بازی میکنن؟

یعنی بهترین حالت تصویری که تونستن از این مانیتور بگیرن روی چه تنظیماتیه؟ ممنون میشم عزیزان اگه نظر بدید...!

اون مدل ایسوزه چیه ؟
بعد عرفان جان این گوشیت.. ورژن سیستم عاملش چنده . راضی؟

عزیز اون مدل ایسوزه اسمش ML229H هستش...
طراحی نسبتا شیکی داره...

آره دادا...من که کاملا راضیم از گوشیم...ورژنش هم ۲.۳.۳ رام خاورمیانه هست...

اما تا ۲.۳.۶ واسش ریلیز شده...ولی چون فارسی نداره من فلش نمیکنم...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

سلام.
من چند روز پیش یه پلاسما مدل LG50PK550R گرفتم.باید بگم کیفیت تصویرش فوق العاده هستش(قبلا lcd داشتم).ولی چندتا ایراد داره که نمیدونم عادی یا مال من اینجوریه.اول اینکه پدیده ماندگاره تصویر خیلی زود نمایان میشه با وجود اینکه اونطور که بررسی کرده بودم باید 1 ساعتی تصویر ثابت باشه که تصویر رو TV بمونه.نمونش اینکه وقتی دارم gt5 رو بازی میکنم بعد 10 دقیقه که میام بیرون جای کیلومتر و تعداد لپ و سایر مشخصات که ثابت هستند و خصوصا سفیدن رو تلویزیون به مدت 5-10 دقیقه میمونه.و دوم اینکه یه صدای نویز نسبتا آزار دهنده رو تصاویر سفید و زرد که شدید باشن داره.خاهشا هر کی اطلاعات دقیقی داره منو از نگرانی دربیاره

دوستان یه مانیتور خوب برای کامپیوتر و Ps3 که 24 اینچ باشه چی پیشنهاد میدین ؟ ترجیها اگه راه داره از برند های آشغال و Cheap ـه کره ایی نباشه بهتره . چون تنها ویژگی اونا قیمت پاییشونه . مرسی

دوستان یه مانیتور خوب برای کامپیوتر و Ps3 که 24 اینچ باشه چی پیشنهاد میدین ؟ ترجیها اگه راه داره از برند های آشغال و Cheap ـه کره ایی نباشه بهتره . چون تنها ویژگی اونا قیمت پاییشونه . مرسی
ممد صفحه های قبل رو یه روخانی کن
ممد جان مانیتور باب میلت BX2485 سامسونگ هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or