خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

دوستان اهل فن با اینکه جاش اینجا نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید .
پورت HDMI مانیتورم خراب شده واسه همین رفتم یه تبدیل Hdmi to DVI خریدم و پی اس 3 رو وصل کردم اما از اسپیکر صدا ندارم . چه غلطی بکنم ؟

DVI فقط ویدیو رو منتقل میکنه .
به احتمال زیاد مونیتور شما وروری استریو صدا داره برای DVH و VGA.
شما ببین میتونی این کار رو بکنی یا نه ؟
HDMI رو تنظیم کن برا ویدیو و صدا رو هم بزار از طریق کابل A/V .
بعد با یه کابل خروجی صدای سفید و قرمز رو به مرودی استریو مونیتور بزن. ببین نتیجه داره یا نه؟

دوست خوبم پیشاپیش مبارکت باشه...خوشحالم که تونستی بهترین انتخاب رو داشته باشی...

خیلی دوست دارم ۱ مدرک ارائه بدم به اونایی که میگن LG بهتر از سامسونگه... اگه مدرکی چیزی داری بچه ها به منم آدرس بدید تا دهنشون رو ببندم...

مرسی از همه...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

دوست خوبم پیشاپیش مبارکت باشه...خوشحالم که تونستی بهترین انتخاب رو داشته باشی...

خیلی دوست دارم ۱ مدرک ارائه بدم به اونایی که میگن LG بهتر از سامسونگه... اگه مدرکی چیزی داری بچه ها به منم آدرس بدید تا دهنشون رو ببندم...

مرسی از همه...

ممنون شما لطف دارید

بهترین مدرک رو در اختیار شما دوست عزیزم قرار میدهم

کسی که خواب است رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خوابی نمیشه بیدار کرد

شما هم خودتو اذیت نکن انوها به خاطر انتخاب موفق شما و پشیمانی از انتخاب خودشون برای تسکین عذاب وجدانشان می خوان شما رو هم ناراحت ببینند :d

بهترین پاسخ شما به آنها تایید حرفهایشون است

سلام
میشه یه تلویزیون lcd به من معرفی کنید که 23 اینچ یا یکم بیشتر باشه تا سقف 300-350 هزار تومن قیمتش و حتما هم hdmi 2 تا بخوره با پایه دیواری یعنی بشه به دیوار وصلش کرد
و یه چیز دیگه هم که برام مهمه اینه که قدیمکی نباشه
برند هم یا سامسونگ یا سونی یا پاناسونیک
اگر با این بودجه led میشه که چه بهتر
خیلی خیلی ازتون ممنونم نیاز فوری دارم

ممنون شما لطف دارید

بهترین مدرک رو در اختیار شما دوست عزیزم قرار میدهم

کسی که خواب است رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خوابی نمیشه بیدار کرد

شما هم خودتو اذیت نکن انوها به خاطر انتخاب موفق شما و پشیمانی از انتخاب خودشون برای تسکین عذاب وجدانشان می خوان شما رو هم ناراحت ببینند :d

بهترین پاسخ شما به آنها تایید حرفهایشون است

مرسی علیرضا جون...همشهریه گل... این رفقا و فامیلایی که بهت میگم همشون تو آفتاب فارس دیدن ال جی رو...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

سلام عزیزان :biggrin1: من چند وقتی ه یه مشکلی پیدا کرده بودم از جمله کشیده و blurry شدن تصویر ... یه tv sony که قبلا کیفیتش خیلی خوب بود دارم که الان یه کلا احساس میکنم تو خود برنامه های تلوزیون هم این مشکلات هست ... بعد x360 رو بردم چند جا تست کردم همه جا این مشکل بود بعد فهمیدم هر جا که تست کردم tv سامسونگ بوده ... حتی خودمم یه tv 26 سامسونگ دارم که اونم اینطوریه !
فقط یه جا که تو tv lg 32 تست کردم هیچ مشکلی مثل این اصلا ندیدم ... حالا میخوام ببینم پیشنهادتون چیه ؟ یعنی واقعا samsung tv ها اینطورین ؟
به نظر تون اگه بخوام این tv رو عوض کنم چی بگیرم خوبه ؟ من نظرم برند های LG , panasonic ه ... البته 26 اینچ میخوام ..
ممنون میشم کمکم کنین :)

برو سایت chre امونجا همه مدل هست
سلام
میشه یه تلویزیون lcd به من معرفی کنید که 23 اینچ یا یکم بیشتر باشه تا سقف 300-350 هزار تومن قیمتش و حتما هم hdmi 2 تا بخوره با پایه دیواری یعنی بشه به دیوار وصلش کرد
و یه چیز دیگه هم که برام مهمه اینه که قدیمکی نباشه
برند هم یا سامسونگ یا سونی یا پاناسونیک
اگر با این بودجه led میشه که چه بهتر
خیلی خیلی ازتون ممنونم نیاز فوری دارم

سلام عزیزان :biggrin1: من چند وقتی ه یه مشکلی پیدا کرده بودم از جمله کشیده و blurry شدن تصویر ... یه tv sony که قبلا کیفیتش خیلی خوب بود دارم که الان یه کلا احساس میکنم تو خود برنامه های تلوزیون هم این مشکلات هست ... بعد x360 رو بردم چند جا تست کردم همه جا این مشکل بود بعد فهمیدم هر جا که تست کردم tv سامسونگ بوده ... حتی خودمم یه tv 26 سامسونگ دارم که اونم اینطوریه !
فقط یه جا که تو tv lg 32 تست کردم هیچ مشکلی مثل این اصلا ندیدم ... حالا میخوام ببینم پیشنهادتون چیه ؟ یعنی واقعا samsung tv ها اینطورین ؟
به نظر تون اگه بخوام این tv رو عوض کنم چی بگیرم خوبه ؟ من نظرم برند های LG , panasonic ه ... البته 26 اینچ میخوام ..
ممنون میشم کمکم کنین :)

کسی نیس برا ما یه tv خوب تو size 24-26 اینچ یه tv از panasonic یا lg معرفی کنه ؟

شرمنده اخه یکم عجله دارم ...

سلام به همگی.اقا من تا 1تومن میتونم هزینه کنم.یه مانیتوره 3d توپ بهم معرفی کنین.هم برا pc هم ps3 استفاده میکنم.
گیجو واج موندم چی بخرم.ممنون میشم کمک کنید

دوست عزیز برو تو سایت chare همه اطلاعات درباره tv رو نوشته
سلام به همگی.اقا من تا 1تومن میتونم هزینه کنم.یه مانیتوره 3d توپ بهم معرفی کنین.هم برا pc هم ps3 استفاده میکنم.
گیجو واج موندم چی بخرم.ممنون میشم کمک کنید

سلام .. من نظرم برای خرید lg tv M2794DP ه ... حالا میخوام بدونم بهتر از این تو برند lg هست ؟ هر چی میگید فقط سامسونگ نباشه //
یه tv monitor ه FULL HD تو size های 24-26 اینچ میخوام ... ممنون میشم یکی کمکم کنه

سلام .. من نظرم برای خرید lg tv M2794DP ه ... حالا میخوام بدونم بهتر از این تو برند lg هست ؟ هر چی میگید فقط سامسونگ نباشه //
یه tv monitor ه FULL HD تو size های 24-26 اینچ میخوام ... ممنون میشم یکی کمکم کنه

من این مونیتور الان روبرومه.
به نظر من هیچ ایرادی نداره. فقط تو تماشای فیلم با HDMI حالت کشیدگی سایه ها رو داره اونم در صحنه های تاریک.
یکم هم به نظرم کیفیت رنگش خیلی خیلی خوب نیست. مثلا در مقام مقایسه با تلویزیون سونی یا مخصوصا سامسونگ.
ولی تو Xbox عالی جواب میده.
در کل انتخاب خیلی خوبی هستش ولی عالی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or