4th
کاربر سایت
سلام میثم . مبارکت باشه.من یه سونی ex720 گرفتم. تنظیمات کنسولم انجام دادم. عینکش مدل r250
. نمیدونم چرا نمیتونم باهاش killzon3,top spin,crysis2
سه بعدی بازی کنم؟
عینکم گذاشتم شارژ شده. یکی کمکم کنه
کلی دارم میگم.
اول از همه باید بدونی tv سه بعدی پشتیبانی میکنه یا نه که مال شما ساپورته.
عینکتم از اون قشنگاس. اینم مشکلی نداره .
میمونه کابلت که باید ورژنش از 1.3 به بالا باشه . هست؟
تنظیمات : EX720
زبان رو روی اینگلیسی تنظیم کنید.
HOME ➤ Settings ➤ Display ➤ 3D Settings
باید گزینه ها On باشن.
تنظیمات PS3 :
Settings ➤ System Update ➤ Latest Version
یعنی سیستم باید آپدیت 3.50 به بالا داشته باشه.
Settings ➤ Display Settings ➤ Video Output Settings ➤ HDMI ➤ Automatic ➤ Yes
موقعی که جواب بله یا خیر ازتون خواست و ثانیه شمار در حال شمارش بود ، باید (Current Resolution: 1080p) باشه.
اگه به درستی پیش رفته باشید Yes رو بزنید.
بعد از وارد شدن به صفحه بعد . یعنی زمانی که باید اینچ تلوزیون تنظیم بشه back یا فلش چپ رو بزنید تا دوباره به قسمت Automatic برگردیم.
ممکنه بدون این کار هم درست پیش برید ولی بهتره کاری رو که گفتم بکنید.
دوباره :
Automatic ➤ Yes
موقعی که جواب بله یا خیر ازتون خواست و ثانیه شمار در حال شمارش بود ، باید (Current Resolution: 1080p) باشه.
اگه به درستی پیش رفته باشید Yes رو بزنید.
حالا باید تو صفحه بعد این متن رو که مربوط به ساپورت 3D میشه ، ببینید.
Your TV supports the viewing of 3D content.
Select the screen size of your TV for viewing of 3D content in games that supprot 3D
حالا اینچ دقیق تلوزیون رو وارد کنید.Select the screen size of your TV for viewing of 3D content in games that supprot 3D
تو مرحله بعد داخل تنظیمات باید (Resolution 1080p (3D رو ببینید.
اگه تا اینجا درست پیش رفته باشید Enter رو بزنید و مراحل تنظیم صدا رو اتماتیک بزنید بره.
الان هم تلوزیون و هم PS3 تنظیم شد مابقی مربوط میشه به تنظیمات بازی که اگه تو بازی 3D رو فعال کنید . تلوزیون یه هشدار دریافت سیگنال 3D بهتون میده .
بعد از این هشدار از روی کنترل تلوزیون دکمه 3D رو فشار میدین و 3D Display رو On میکنید.
دقت کنید که میون گزینه ها فقط On باید باشه نه شبیهسازی شده یا اقسام این.
توصیه میکنم کشور انتخابی تلوزیونتوت سنگاپور باشه و زبان رو حتما اینگلیسی تنظیم کنید. وگرنه ممکنه تلوزیون update نشه. یا تو استفاده از امکانات اینترنتی دچار مشکل بشید.