خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من یه سونی ex720 گرفتم. تنظیمات کنسولم انجام دادم. عینکش مدل r250
. نمیدونم چرا نمیتونم باهاش killzon3,top spin,crysis2
سه بعدی بازی کنم؟
عینکم گذاشتم شارژ شده. یکی کمکم کنه
سلام میثم . مبارکت باشه.
کلی دارم میگم.
اول از همه باید بدونی tv سه بعدی پشتیبانی میکنه یا نه که مال شما ساپورته.
عینکتم از اون قشنگاس. اینم مشکلی نداره .
میمونه کابلت که باید ورژنش از 1.3 به بالا باشه . هست؟

تنظیمات : EX720
زبان رو روی اینگلیسی تنظیم کنید.

HOME ➤ Settings ➤ Display ➤ 3D Settings
باید گزینه ها On باشن.

تنظیمات PS3 :

Settings ➤ System Update ➤ Latest Version
یعنی سیستم باید آپدیت 3.50 به بالا داشته باشه.

Settings ➤ Display Settings ➤ Video Output Settings ➤ HDMI ➤ Automatic ➤ Yes
موقعی که جواب بله یا خیر ازتون خواست و ثانیه شمار در حال شمارش بود ، باید (Current Resolution: 1080p) باشه.
اگه به درستی پیش رفته باشید Yes رو بزنید.

بعد از وارد شدن به صفحه بعد . یعنی زمانی که باید اینچ تلوزیون تنظیم بشه back یا فلش چپ رو بزنید تا دوباره به قسمت Automatic برگردیم.
ممکنه بدون این کار هم درست پیش برید ولی بهتره کاری رو که گفتم بکنید.

دوباره :
Automatic ➤ Yes
موقعی که جواب بله یا خیر ازتون خواست و ثانیه شمار در حال شمارش بود ، باید (Current Resolution: 1080p) باشه.
اگه به درستی پیش رفته باشید Yes رو بزنید.
حالا باید تو صفحه بعد این متن رو که مربوط به ساپورت 3D میشه ، ببینید.
Your TV supports the viewing of 3D content.
Select the screen size of your TV for viewing of 3D content in games that supprot 3D
حالا اینچ دقیق تلوزیون رو وارد کنید.
تو مرحله بعد داخل تنظیمات باید (Resolution 1080p (3D رو ببینید.
اگه تا اینجا درست پیش رفته باشید Enter رو بزنید و مراحل تنظیم صدا رو اتماتیک بزنید بره.

الان هم تلوزیون و هم PS3 تنظیم شد مابقی مربوط میشه به تنظیمات بازی که اگه تو بازی 3D رو فعال کنید . تلوزیون یه هشدار دریافت سیگنال 3D بهتون میده .
بعد از این هشدار از روی کنترل تلوزیون دکمه 3D رو فشار میدین و 3D Display رو On میکنید.
دقت کنید که میون گزینه ها فقط On باید باشه نه شبیهسازی شده یا اقسام این.

توصیه میکنم کشور انتخابی تلوزیونتوت سنگاپور باشه و زبان رو حتما اینگلیسی تنظیم کنید. وگرنه ممکنه تلوزیون update نشه. یا تو استفاده از امکانات اینترنتی دچار مشکل بشید.

با تشکر از توضیحات خوب حمید عزیز،
مهم کیفیت کابل هست.
الان تقریبا همه کابلها 1.3 هستن منتها کابل 7 تومنی کجا و 40 تومنی کجا !
اگه میتونی کابل سونی بگیر که 2 متریش حدود 40 تومن باید یاشه. تو نمایندگی هم تو براویا سینک عالی جواب داده و هم سه بعدی.
=================================================================================
در مورد EX720 والله راستش من که خودم برا تست کردنش رفته بودم تو همون نمایندگی هم کلی باهاش ور رفتن تا بتونه سه بعدی بده. کلا یکم تو سه بعدی ناراحت هست. اینم بگم اگه تصویرش ناراحت کننده باشه تو سه بعدی کاریش نمیشه کرد. چون یکی از ایرادات همین تلویزیون کیفیت پایین سه بعدیش هست.
=================================================================================
در مورد NX هم من خودم هم NX رو دیدم و هم HX رو. به نظرم باز NX بهتره چون ارزش در برابر قیمت پرداختی رو داره.
ولی کلا به نظرم شما یه نگاهی هم به سامسونگ سری 6 و 7 بنداز.
من خودم تا 1 ماه پیش سونی فن بودم ولی این سونی دیگه اون سونی قدیم نیست.

همه کارایی که گفتید به ترتیب انجام دادم، ولی هنوز کیفیتش خوب نیس .
این گزینه 3d depth adjustment باید رو چند باشه؟ کابل 40 از نمایندگی سونی روبرو علا ادین گرفتم

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------

وای پسر چه دنیاییه!!!!!!!!!!!!
دمتون گرم

ولی کلا به نظرم شما یه نگاهی هم به سامسونگ سری 6 و 7 بنداز.
من خودم تا 1 ماه پیش سونی فن بودم ولی این سونی دیگه اون سونی قدیم نیست.

آره دوست خوبم حتما ۱ نگاه به سری ۶ سامسونگ بنداز اللخصوص مدل ۶۹۶۰ ... سری ۷ هم خیلی بهتر و فوق العاده خوشکل تره...کلیر موشنش ۲۰۰هرتز از ۶۹۶۰ بالاتره... کنتراستش یه کوچولو بالاتره... و نازکتر...اما مشکلی که هست فقط تو سایز ۵۵ تولید میشه که قیمتش نجومیه...

علی جون مرسی بابت راهنماییات...ولی سونی از همون اولشم افتضاح بود حتی تو LCD الانم تو LED واقعا افتضاح به بار آورده...
فقط LG داخل LCD حرف واسه گفتن داشت...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

آخرین ویرایش:
درود
ما هم در شرف خرید EX720 هستیم منتهی خیلی ازش بد میشنوم:|
سرتون رو درد نیارم با حدود 1800 اینا چه بگرم؟(این سامسونگ ها توی این رنج چیزی دارند؟ من 46 به بالا میخوام خود 46 هم قبوله)

ممنون علی .
ولی خواهشن یه چیزی میگم فقط نباید کسی ناراحت بشه.
این موضوع سه بعدی مث اینکه خیلی حاد شده . هرکسی هم که خرید . همون روزای اول استفاده میکنه . بعد یادش میره که تلوزیونش سه بعدی هست .
حالا هر کسی یه جوریه.
چون دیدن سه بعدی تنها به کابل و تلوزیون ختم نمیشه .
خود فیلمی که پخش میشه هم موثره و بیشتر از اون شماره چشم و ضعیفی اونه .
هرچی چشم شفافتر لذت سه بعدی هم بشتره.
سه بعدی رو همه نمیتونن ببینن . فقط یه عده که آمار دقیق ندارم. میتونی سرچ کنی.

سه بعدی های سونی ایرادی ندارن و تنها تویه یکی از مدلا hx925 اینپوت لگ زیادی داره. وگرنه مشکلی ندارن.

خواهشن دیگه هم کسی نگه سه بعدی این از اون یکی بهتره یا بالعکس. چون هرکس سه بعدی رو یه جور میبینه تکرار میکنم هرکس سه بعدی رو یه جورمیبینه یا اصن نمیبینه

بهترین کابل hdmi که آخرین کیفیت رو با ps3 داره همین کابلیه که سونی معرفی کرده مابقی مال بلوری پلیراشه.

بهترین سه بعدی مال پلاسماهاس .
نه سونی از سامسونگ بهتره نه سامسونگ از سونی . هرکدوم توی فرقه ای از زمان یه چیز عالی بیرون میدن و این دلیل بهتر بودن نیست.

هرچند به نظر من این سه بعدی ای که تو این نسل به وجود اومده چیزی نبود که فکرشو میکردم. یکی از یکی مزخرفتر. این نظر خودمه. یه جور فریب برای فروش محسوب میشه و تا اون سه بعدی اصلی که مد نظرمه هنوز مونده تا برسیم.

درود
ما هم در شرف خرید EX720 هستیم منتهی خیلی ازش بد میشنوم:|
سرتون رو درد نیارم با حدود 1800 اینا چه بگرم؟(این سامسونگ ها توی این رنج چیزی دارند؟ من 46 به بالا میخوام خود 46 هم قبوله)

دوست خوبم یدونه ال ای دی ۵۹۵۰ سامسونگ بگیر...۴۶اینچ... ۱۰۰ هرتز ...فقط حالشو ببر... رو دست نداره تو غیر ۳دی ها...

ممنون علی .
ولی خواهشن یه چیزی میگم فقط نباید کسی ناراحت بشه.
این موضوع سه بعدی مث اینکه خیلی حاد شده . هرکسی هم که خرید . همون روزای اول استفاده میکنه . بعد یادش میره که تلوزیونش سه بعدی هست .
حالا هر کسی یه جوریه.
چون دیدن سه بعدی تنها به کابل و تلوزیون ختم نمیشه .
خود فیلمی که پخش میشه هم موثره و بیشتر از اون شماره چشم و ضعیفی اونه .
هرچی چشم شفافتر لذت سه بعدی هم بشتره.
سه بعدی رو همه نمیتونن ببینن . فقط یه عده که آمار دقیق ندارم. میتونی سرچ کنی.

سه بعدی های سونی ایرادی ندارن و تنها تویه یکی از مدلا hx925 اینپوت لگ زیادی داره. وگرنه مشکلی ندارن.

خواهشن دیگه هم کسی نگه سه بعدی این از اون یکی بهتره یا بالعکس. چون هرکس سه بعدی رو یه جور میبینه تکرار میکنم هرکس سه بعدی رو یه جورمیبینه یا اصن نمیبینه

بهترین کابل hdmi که آخرین کیفیت رو با ps3 داره همین کابلیه که سونی معرفی کرده مابقی مال بلوری پلیراشه.

بهترین سه بعدی مال پلاسماهاس .
نه سونی از سامسونگ بهتره نه سامسونگ از سونی . هرکدوم توی فرقه ای از زمان یه چیز عالی بیرون میدن و این دلیل بهتر بودن نیست.

هرچند به نظر من این سه بعدی ای که تو این نسل به وجود اومده چیزی نبود که فکرشو میکردم. یکی از یکی مزخرفتر. این نظر خودمه. یه جور فریب برای فروش محسوب میشه و تا اون سه بعدی اصلی که مد نظرمه هنوز مونده تا برسیم.

حمید جون منم باهات موافقم...از روزی که ما سامسونگ گرفتیم... هرکدوم از فامیلامون که تو خونشون ال جی دارن میان ۳دی می بینن میگن ال جی بهتره... حتی با عینک پسیو...متاسفانه تاسب همه چیو نابود کرده...

در کل من خودم سامسونگ رو بیشتر می پسندم تا بقیه...

این 3d depth adjustment باید رو چند باشه؟

این تنظیم به فاصله شما با تلوزیون مربوط میشه .
درضمن مثبت یعنی تصویر میره تو
منفی یعنی تصویر میاد بیرون .

ولی بهترین تنظیم رو بازی همون 0 هستش . اما اجباری نیست و میتونی اختیاری تنظیمش کنی . هر طور که چشمت ظرفیتشو داره.

راستی چندتا عکس بنداز بزار تو آلبومت . ببینیم :دی

چشم حتما
این تنظیم به فاصله شما با تلوزیون مربوط میشه .
درضمن مثبت یعنی تصویر میره تو
منفی یعنی تصویر میاد بیرون .

ولی بهترین تنظیم رو بازی همون 0 هستش . اما اجباری نیست و میتونی اختیاری تنظیمش کنی . هر طور که چشمت ظرفیتشو داره.

راستی چندتا عکس بنداز بزار تو آلبومت . ببینیم :دی

دوستان اهل فن با اینکه جاش اینجا نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید .
پورت HDMI مانیتورم خراب شده واسه همین رفتم یه تبدیل Hdmi to DVI خریدم و پی اس 3 رو وصل کردم اما از اسپیکر صدا ندارم . چه غلطی بکنم ؟

حمید جون منم باهات موافقم...از روزی که ما سامسونگ گرفتیم... هرکدوم از فامیلامون که تو خونشون ال جی دارن میان ۳دی می بینن میگن ال جی بهتره... حتی با عینک پسیو...متاسفانه تاسب همه چیو نابود کرده...

در کل من خودم سامسونگ رو بیشتر می پسندم تا بقیه...

باعرض سلام خدمت شما دوست عزیز

حرف هایتان تایید میشه .

تبلیغات الجی سرسام آوره به طوری که من هم که تلوزیون الجی رو اصلا به حساب نمی آوردم رفتم بازار تست کردم

وای باورتان نمیشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟

در عرض چند ثانیه ی تست چنان چشم دردی گرفتم که تا صبح فرداش گرفتارش بودم

انو هم بگم چشمم اصلا ضعیف نیست

چشم چپ هم نیستم :d

و چشمام نسبت به کمترین تاری و کوچکترین خالی روی صفحه که هیچ کس نمی ببنه حساس است

البته حالت 3بعدیش بد نبود ولی چشمو بسیا اذیت میکرد

راستی من می خوام سه بعدی بخرم این تاپیک رو هم هر روز چک میکنم و از امثال شخصیت هایی مثل شما و حمید آقا استفاده می برم

نتیجه ای که من تا به حال به آن رسیدم اینه
1 - 3 بعدی پلاسما خوبه ولی با توجه به مصرف بالای برق در حد 2.5 برابر ال ای دی و نداشتن رنگ های خیره کننده حتی در بهترین مدل هاش و کمبود درخشندگی در طول روز و در نور زیاد
باید ازش صرف نظر کرد

2- من روی این 3 برند که بسیار مدعی تکنولوژی سه بعدی بودند تست های زیادی در مدل های مختلف موجود در هر برند انجام دادم

الجی که سه بعدی روشن ولی بسیار اذیت کننده ای داشت

سامسونگ البته این نظر در مدل های مختلفش متفاوت بود ولی کلا سایه زیاد داشت البته نه به صورت مداوم و در زاویه های مختلف فیلم

سونی (که بسیار من اونو قبول دارم) جز HX 925( که بسیار گران و درحد کیفیتش نیست )مدل های دیگش مطلوب نبود حتی در حالت معمولی هم تفکیک پیکسل بالایی نداشتن

و در ثانی متاسفانه این شرکت اصلا تولید کننده ی پنل LCD و LED نیست

بعد یجایی خوندم که سونی می خواد به جای شراکتش با سامسونگ به شارپ قرار داد ببنده

http://www.zoomit.ir/articles/video-...rp-and-hitachi

رفتم تو سایت شارپ

http://www.sharpusa.com/ForHome/Home...echnology.aspx

http://www.aquos-world.com/en/product/quattron_3d.html

http://www.aquos-world.com/en/produc...nnovation.html

دیدم بله درسته SONY بی حساب کاری نمی کنه

شارپ تکنولوژی های بی نظیر و منحصر به فردی رو ارائه کرده که تا به ساخت پنل آگاهی نداشته باشی درک نمیکنی

و شکر خدا مثل فلیپس نیست که تو ایران هیچ تظمین معتبری بهش نباشه

مادیران برترین نمایندگی شارپ در خاور میانه معرفی شده (توسط خود شارپ)

رفتم سه بعدیش رو دیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای باورم نمیشد!!!!!!!!!!!!!!! :-o کیفیتش حتی از HX 925 هم بالا تر بود :-o

رنگ هاش بسیار نرم و آرامش دهنده بود تا نبینید منظور من رو درک نمی کنید

چون شارپ به صورت انقلابی در پنل خود به جای سه رنگ از چهار رنگ استفاده کرده

باز هم میگم تا تست نکنید باورتان نمیشه 3 بعدش کمترین سایه ای در هیچ زاویه ای نداشت و هیچ گونه اذیت سر گیچه و چشم دردی به من القا نکرد

من از بس باورم نمی شد بلافاصه رفتم HX 925 تست کردم

وای!!!!! دیدم درسته چون رنگ های شارپ که با ادقام رنگ زرد تونسته 16.7 میلیون رنگ رو به حدود یک بیلیون رنگ ارتقا بده دیده بودم

رنگ های نمایش گر های دیگه برام کم و بسیار تیز شده بود

حالا دیگه می خوام آینده سونی رو بخرم

46 اینچش که قیمتش 2450 است

وقتی خردیدم عکس هاش رو مذارم تو آلبومم

در مورد رنگ زرد من خودم همیشه این برام سوال بود که چرا توی پیرینترهای رنگی از رنگ زرد بجای سبز استفاده مکنن ؟

از استادمون پرسیدم گفت چون کاغذ نور پس ضمینه ای ندارد اگر بخواهند از سبز استفاده کنند رنگ ها بسیار تیره میشود و در ادقام رنگ ها و ساخت رنگی مثل زرد دچار مشکل میشن

ولی در پنل LCD باعث تیز شدن رنگ ها میشود( که معنی این حرفو تا شارپو تست نکنی متوجه نمیشی) ولی شارپ سبز رو هم حذف نکرده و 4 رنگ رو باهم داره

در کل آینده ی سونی است

در ضمن تایم شیفت و برنامه ضبط (با 3 تا USB ) هم داره که متاسفانه سونی های موجود در ایران نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 4th

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or