خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام
آقایون من مانیتورw2261vpرو که مال lgهستش رو خریدم آیا میتونم بازی های سه بعدی مثلkillzone3رو باهاش انجام بدم؟

-دوست عزیز اگر تصور شما از 3D . نمایش تصاویر خارج از نمایشگر و در فضای اتاق میباشد باید بگم که
این امکان فعلا در دست رس نیست

-این نمایشگرهای به اصطلاح 3D صرفا همان تصویری را نشان میدهند که ما روی عکس های سه بعدی میدیدیم " همان عکسهایی که به قیمت اندک در حراجیها و تابلو فروشیها فروخته میشود

-در مورد نمایشگری هم که شما انتخاب کرده اید قابلیتی با نام 3D مشاهده نمیشود

6wqol4auasrbfeaxt8rf.jpg

Monitor_W2261V_BigImage.gif

-دوست عزیز اگر تصور شما از 3D . نمایش تصاویر خارج از نمایشگر و در فضای اتاق میباشد باید بگم که
این امکان فعلا در دست رس نیست

-این نمایشگرهای به اصطلاح 3D صرفا همان تصویری را نشان میدهند که ما روی عکس های سه بعدی میدیدیم " همان عکسهایی که به قیمت اندک در حراجیها و تابلو فروشیها فروخته میشود

-در مورد نمایشگری هم که شما انتخاب کرده اید قابلیتی با نام 3D مشاهده نمیشود

6wqol4auasrbfeaxt8rf.jpg

Monitor_W2261V_BigImage.gif
آقا ممنون بابت جواب.پس کلا بیخیالش حتی با عینک؟

من اگه بخوام یه چیزی که hdmi و داشته باشه و کیفیت خوب و احیانا speaker و قابلیت بازی های 3d منظورم اونایی که از صفحه می زنه بیرون حداقل قیمت چه قدره و اگه یه مانیتور با مشخصات بالا فقط 3d نباشه حدود 30-32 چقد میشه

آقا ممنون بابت جواب.پس کلا بیخیالش حتی با عینک؟

خواهش میکنم

-من اگه جای شما بودم به یکی از نمایندگی های سونی میرفتم (البته من سونی رو در رابطه با 3D بهترین میدونم) و عینکشو به چشم میزدم و خودم امتحان میکردم .
شاید خوشتون بیاد

اما من چند باری امتحان کردم ولی چیزی نبود که فکر میکردم

-در ضمن مطلوبترین عینک 3D دور و بر 200 هزار تومان قیمت دارد
mbyufzkgjroh59yahand.jpg
حالا شما از کدوم عینکها صحبت میکنید؟

من اگه بخوام یه چیزی که hdmi و داشته باشه و کیفیت خوب و احیانا speaker و قابلیت بازی های 3d منظورم اونایی که از صفحه می زنه بیرون حداقل قیمت چه قدره و اگه یه مانیتور با مشخصات بالا فقط 3d نباشه حدود 30-32 چقد میشه

-جواب سوالتون رو میتونید از پست های قبلی متوجه بشید

-زمان خرید نمایشگر 3D سعی کنید موقع امتحان. زاویه دار (از کنار) تماشا کنید که
اگر تصویر در حال مشاهده به میزان قابل توجهی (بیش از 0.5 متر) بیرون دیده شود یعنی
واقعا 3D است

-اما
اگر فروشنده گفت که "باید مستقیم بهش نگاه کنید"
در واقع همان تصویر عکسهای سه بعدی را خواهید دید

سلام
دوستان تو بخش 360 در باره خرید مونیتور سوال کردم این مدل LG M2794DP رو پیشنهاد کردن نظر شما pas3 باز‌ها چی هست‌ چون برای ps3 و 360 و pc می‌خوام بخرم
اگه مدل بهتری هم سراغ دارید بگید ممنون میشم .

من این مانیتور رو به ps3 وصل کردم و واقعا تصاویر خوبی داره . ضمنا اتصالات متنوع اون بسیار کار راه انداز است . من گیم باز حرفه ای نیستم ولی ترکیبی که گفتم به نظرم خیلی مطلوب از اب در اومده.

با سلام
مانیتور یا ال سی دی تیوی بین 250-300 چی پیشنهاد میدید؟
شامل موارد زیر باشه
HDMI و پاسخگویی 2ms و فول اچ دی باشه.

-به قول دوستمون با این مقدار هزینه بهتره که مانیتور بگیری
چون برای tv خوب باید حدود 1 ملیون کنار بزارید

-حالا شما از کدوم برند خوشتون میاد؟

-به قول دوستمون با این مقدار هزینه بهتره که مانیتور بگیری
چون برای tv خوب باید حدود 1 ملیون کنار بزارید

-حالا شما از کدوم برند خوشتون میاد؟
برند مهم نیست با کیفیت باشه و امتحان پس داده باشه کافیه.
حالا نظر شما درباره مدلهای زیر چیه؟تا آخر هفته میخام یکی که شماها تایید کنید رو بخرم.
به نظر میرسه ایسوس مدل های خیلی خوبی داره ولی خدمات پس از فروشش چطوره؟
دوستان اگه مدلی دیگه تو این رنج قیمت سراغ دارید خواهشا بهم معرفی کنید و برندش مهم نیست مهم کیفیتشه.
Asus MS236H
LG W2261VP
ASUS MS226H/N
ASUS MS236H/D

برند مهم نیست با کیفیت باشه و امتحان پس داده باشه کافیه.
حالا نظر شما درباره مدلهای زیر چیه؟تا آخر هفته میخام یکی که شماها تایید کنید رو بخرم.
به نظر میرسه ایسوس مدل های خیلی خوبی داره ولی خدمات پس از فروشش چطوره؟
دوستان اگه مدلی دیگه تو این رنج قیمت سراغ دارید خواهشا بهم معرفی کنید و برندش مهم نیست مهم کیفیتشه.
Asus MS236H
LG W2261VP
ASUS MS226H/N
ASUS MS236H/D

LG W2261VP:
مانیتوریه که هنوز که هنوزه بیشتر گیمر ها ازش استفاده میکنن یعنی ثابت شدست اگه آدمه ریسکی ای نیستی بهترین گزینه هست . همه چیش تو رنج قیمتش عالی هست .
ASUS :
هر 3 مدلی که گفتی عالی هست از همه نظر . کلا مانیتور های asus نسبت به بقیه برند ها کیفیت بهتری داره و یه خورده قیمتش بالاست
بنده هم تا چند روز دیگه می خوام بگیرم .
بیشتر ، نظرم رو رو این 2 مدل زیر قرار دادم :
ASUS MS238H
ASUS ML238H
این دو از نظر ویژگی با هم فرقی ندارن تنها تفاوتشون تو پایه هاشونه و پولشون که دومی گرون تره !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or