خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

LG W2261VP:
مانیتوریه که هنوز که هنوزه بیشتر گیمر ها ازش استفاده میکنن یعنی ثابت شدست اگه آدمه ریسکی ای نیستی بهترین گزینه هست . همه چیش تو رنج قیمتش عالی هست .
ASUS :
هر 3 مدلی که گفتی عالی هست از همه نظر . کلا مانیتور های asus نسبت به بقیه برند ها کیفیت بهتری داره و یه خورده قیمتش بالاست
بنده هم تا چند روز دیگه می خوام بگیرم .
بیشتر ، نظرم رو رو این 2 مدل زیر قرار دادم :
ASUS MS238H
ASUS ML238H
این دو از نظر ویژگی با هم فرقی ندارن تنها تفاوتشون تو پایه هاشونه و پولشون که دومی گرون تره !!!
من از مدل MS236H خوشم امده ولی خدمات پس از فروش ASUS نمی دونم چطوره:-/اگه مشکلی پیش بیاد گرانتی قویی داره که سریع مشکلو برطرف کنه؟

من از مدل MS236H خوشم امده ولی خدمات پس از فروش ASUS نمی دونم چطوره:-/اگه مشکلی پیش بیاد گرانتی قویی داره که سریع مشکلو برطرف کنه؟

asus رو شما اگه خواستین بخرین فقط با گارانتی شرکت بازرگانی مهر تهیه کنین که اگه درست گفته باشم 2 سال گارانتی تعویض داره.

سلام دوستان .
یه تلویزیون 29 اینچ سامسونگ داریم اون سری سلیم ( نه ال سی دی و نه ال ای دی و نه پلاسما ) که بالا سمت راستش نوشته : HDtv 1080i ready . البته hdmi نمیخوره .
می خواستم بدونم که میشه با کیفیت بالا مثل ال سی دی بهش پی اس 3 رو وصل کنم و کیفیت نیاد پایین ؟

با چه کابلی ؟

مرسی . لطفا کامل راهنمایی کنید .

ممنون

سلام دوستان
جواب ما رو هم بدین

راستی اضافه کنم به بالا که این تی وی ، ورودی کامپانت هم داره .

ممنون اگه راهنمایی کنین .

اگه نیاز به کابلی هست ، یه اسمی عکسی چیزی بهم بدین که بشناسمش

مرسی

-دوست عزیز از میون مانیتور هایی که انتخاب کردید. من یک مقایسه کردم
نتیجش هم این شد

veqzqh4ina2a4jiw0c0l.jpg
البته این مقایسه بر پایه میزان ریتی است که سایت cnet به آنها میدهد
که من هم قبولش دارم
شما میتونید برای دیدن ادامه مقایسه به این لینک مراجعه کنید.

-این سایت مانیتور PX2370 رو در صف اول علاقه مندی قرار میدهد
البته باید توجه داشت که Samsung از لحاظ کیفیت تصویر در مانیتورها پیشگام میباشد

-در این مقایسه اگر میبینید که حرفی از LG W2261VP زده نشده به این خاطر هست که این محصول ساخت مادیران میباشد. همچنین کم از نمایشگر های بالایی ندارد
در ضمن, مادیران شرکتی معتبر هست که امتحانش را در این چند ساله به خوبی پس داده است.

-اگر به اختیار بنده بود Samsung را مد نظر قرار میدادم

• Like
Reactions: ps3+xbox360
سلام دوستان
جواب ما رو هم بدین ...

-دوست عزیز بهتره که دو تعریف رو باهم بخونیم

-
logo-HD%282%29.jpg

تلویزیون های دارای علامت HD ready با معیاری که توسط EICTA
(انجمن فناوری اطلاعات و ارتباط صنعتی اروپا) مشخص شده است تطابق دارند و نشان HD ready بیان می کند که دستگاه واجد آن، قابلیت پخش برنامه های تلویزیونی و یا دیگر منابع HD را داراست.
EICTA در ژانویه 2005 شرایط درج برچسب HD بر روی صفحات نمایشگر را اعلام نمود. این عمل ابتکاری بود که راه را برای عرضه موفق HDTV در اروپا هموار کرد.

-
Component-Input%282%29.jpg

این سری تلویزیون ها امکان اتصال به دستگاههای مختلف را از طریق ورودی AV و ورودی کامپوننت فراهم می کنند.

-البته این دو تعریف مشکل شما رو حل نمیکند اما تا جایی که من میدانم
PS3 برای آنکه نهایت کیفیت خود را نشان دهد نیاز به کابل HDMI دارد که
به غیر از این با هیچ کابل دیگری نمیتواند همان کیفیت را القا کند

-اگر TV شما علاوه بر ورودی سه رنگ کامپوننت , ورودی دیگری نداشته باشد یعنی
قادر به نشان دادن کیفیت دیگری بجز این نمیباشد

-فعلا تا اینجا میدونم

این مدل ها رو هم امروز پیدا کردم.چه قیمتی هستن؟به نظرتون یکی از مدل های زیر رو بگیرم یا 2261 ال جی؟
Samsung
BX2350
PX2370
BX2331

Asus
ML238H

قیمت 2261 ال جی چنده؟

قیمت 2261 حدود 190 تومن شاید کمتر شده باشه
قیمت ML238h حدود 370 تومن.
و اگه نظر منو بخوای حــــــــــــــتمــــــــــا ASUS بگیر .

سلام خسته نباشید.میخوام یه مانیتور LCD خوب تا سقف 250000 تومان رو بهم معرفی کنید که HDMI بخوره و علاوه بر اجرای با کیفیت بازیهای PS3 و X360 برای PC و بازیهاش هم کیفیتش خوب باشه.ممنون

-دوست عزیز از میون مانیتور هایی که انتخاب کردید. من یک مقایسه کردم
نتیجش هم این شد
اگر به اختیار بنده بود Samsung را مد نظر قرار میدادم

قیمت 2261 حدود 190 تومن شاید کمتر شده باشه
قیمت ML238h حدود 370 تومن.
و اگه نظر منو بخوای حــــــــــــــتمــــــــــا ASUS بگیر .
دوستان خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون حالا به نظرتون سامسونگ مدل PX2370 رو بگیرم یا MS238H ایسوز؟
آخر هفته میخام بخرم خواهشا قیمتاشونو رو هم بزارید.
بعد سامسونگ یه مدل داره PX23720 PLUS ولی تو سایت های خارجی REVIEW درست حسابی ازش ندیدم.به نظر جریانش مثا 206 صندوق داره:d
حالا PX23720 PLUS چطوره؟

دوستان خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون حالا به نظرتون سامسونگ مدل PX2370 رو بگیرم یا MS238H ایسوز؟
آخر هفته میخام بخرم خواهشا قیمتاشونو رو هم بزارید.
بعد سامسونگ یه مدل داره PX23720 PLUS ولی تو سایت های خارجی REVIEW درست حسابی ازش ندیدم.به نظر جریانش مثا 206 صندوق داره:d
حالا PX23720 PLUS چطوره؟

PX2370 :
تا اونجایی که من شنیدم این مانیتور تو بازار موجود نیست ( دربارش نظری نمیدم ) .
MS238H:
حدود 1ماهه دارم در موردش تحقیق می کنم و 100% خودم تا چند روز دیگه خواهم خرید .
PX23720 PLUS:
نظره منو با نگاه به پستای قبلی در مورد این مانیتور میتونی بفهمی.

این بود نظراته من ، و خدمت شما عرض می کنم که فقط به همین پست ها بسنده نکن برو بازار با چشمه خودت ببین . همونطور که گفتم این فقط در حد راهنمایی از سمت یه دوست بود.

PX2370 :
تا اونجایی که من شنیدم این مانیتور تو بازار موجود نیست ( دربارش نظری نمیدم ) .
MS238H:
حدود 1ماهه دارم در موردش تحقیق می کنم و 100% خودم تا چند روز دیگه خواهم خرید .
PX23720 PLUS:
نظره منو با نگاه به پستای قبلی در مورد این مانیتور میتونی بفهمی.

این بود نظراته من ، و خدمت شما عرض می کنم که فقط به همین پست ها بسنده نکن برو بازار با چشمه خودت ببین . همونطور که گفتم این فقط در حد راهنمایی از سمت یه دوست بود.

ممنون دوست عزیز.من آخر هفته میرم ایسوز رو میگیرم قیمتش چنده؟من قیمت گرفتم مغازه داره به هم گفت 350 با گرانتی ویستا.قیمتش چطوره؟گرانتیش خوبه؟

درست یادم نمیاد ولی فکر می کنم یه تاپیک مخصوص خرید سینما خانگی ها داشتیم که الان من پیداش نمی کنم یا تو همین تاپیک سوالات مربوط به این وسیله پرسیده می شه؟

ممنون دوست عزیز.من آخر هفته میرم ایسوز رو میگیرم قیمتش چنده؟من قیمت گرفتم مغازه داره به هم گفت 350 با گرانتی ویستا.قیمتش چطوره؟گرانتیش خوبه؟

درسته همینه . گارانتیش خوبه . یعنی تنها شرکتی که این مانیتورو وارد میکنه همین شرکت هست . وقتی خریدی ، دربارش همین جا توضیح بده . ممنون

آقا من میخوام این مانیتور رو بگیرم نظرتون چیه؟ LG LCD W2261VP
HDMI داره؟کیفیتش برای بازی چطوریه؟

در حده قیمتش مانیتوره عالی ای هست !
تا حالا از کسی بدی در مورد این مانیتور نشنیدم .

شما کدوم یکی رو پسند کردید
MS238H
یا
ML238H
؟
الویت با ML238H هست اگه گیرم نیاد MS238H میگیرم.

درسته همینه . گارانتیش خوبه . یعنی تنها شرکتی که این مانیتورو وارد میکنه همین شرکت هست . وقتی خریدی ، دربارش همین جا توضیح بده . ممنون
یکی از بچه های سایت پی سی ورد همین مدل رو داره ازش سوال کردم راضی بود فقط مشکلش با تنظیمات مانیتور بود که خودش به حالت ایده ال رسیده بود.منم خریدم میام توضیحات لازم رو میدم.
ممنون از دوستان. قیمت ها رو بهم بگید که زودتر برم بخرمش :d
......
نظرتون درباره قیمت های این سایت چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or