خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

یه مانیتور میخوام واسه PS3 بخرم اگه کسی مدلی مد نظر داره پیشنهاد بده لطفا:
1-LED باشه
2-ورودی HDMI داشته باشه
3-قیمت بین 250 تا 300
4-کیفت عالی باشه من زیاد از مشخصات مانیتور ها سرم نمیشه اما می خوام کلا بهترین گرفیک PS3 رو نشونم بده
5-خروجی صدا داشته باشه(اسپیکر داشت چه بهتر)

-جواب سوالت رو میتونی از لینک زیر پیدا کنی.
http://www.maadiran.com/persian/products/monitor/MonitorList.asp?BrandId=10

-سعی کن چیزی رو انتخواب کنی که ورودی HDMI داشته باشه
Full HD هم اگه بشه بهتره

-زیاد هم روی LED یا LCD بودن تکیه نکن "راحت انتخاب کن

• Like
Reactions: CriRo7
اساتید محترم دیروز تو پاساژ ایران Samsung PX23720 دیدم در حدود 365 تومن ظاهرش خیلی زیبا بود و LED بود و هم Full HD و پورت HDMI,DVI هم داشت .
می خواستم نظرتونو بپرسم .!!
خوبه واسه بازی یا نه >؟؟؟
با توجه به اینکه زمان پاسخگویی ش 2MS بود .
و همچنین دو مدل از ASUS بود که MS238H و ML238H که بدفرم گیج شدم کودومو بخرم اگه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم .
1-ASUS MS238H
Asus-MS238H.jpg

ASUS ML238H-2
51CpH2BY75L._SL500_AA300_.jpg

SAMSUNG PX23720-3
Monitor-LCDMonitor-LS23WHUKFK_ZA-FRONT_10_fixed_4.jpg

آخرین ویرایش:
SAMSUNG PX23720-3

-گزینه جالبی هستش
به نظرم ارزش خرید رو داره

100% تایید میشه من دیروز خریدمش و باید بگم که خیلی عالی هستش و ps3 رو به HDMIـش وصل کردم و کیفیت تصویر هم عالی هستش.

آخه من Review های این مانیتورو دیدم زده بودن که این همون PX2370 که سام سرویس توش دست برده و ساخت سام سرویس چون تو هیچ کدوم از سایت های خارجی این مدل مانیتور وجود نداره و اینکه میگن رنگه خاکستری رو بد نشون میده و همچنین رنگ مشکیرو .
واسه همین بیخیالش شدم و رفنم دنبال ASUS چون تعریف ازش زیاد شنیده بودم .

-میشه این قسمتش رو بازتر توضیح بدی؟
اینطور که من تو فروم ها خوندم این مانیتور اولا دستکاری شده ی شرکت سام سرویس از روی مدل PX2370 هست
دوما اینکه این مانیتور در نمایش رنگ سیاه محظ مشکل داره یعنی
1-هم نور بیرون رو به خودش جذب میکنه
و هم اینکه رنگ سیاه این مانیتور به بنفش مایل هست
کلا کسانی که این مانیتور رو خریدن و نسبت به این نکات حساس بودن وقعا از این مانیتور بد گفتن .
و خوده من هم کاملا باهاشون موافقم و هرگز سمتش نمیرم اینو برای کسایی میگم که قصد خرید این مانیتورو دارن.

-امیدوارم نه حرف شما خیلی راست باشه که آریو جان(ar22) ناراحت بشن
و نه حرف ایشون خیلی درست که شما پشیمون بشید
چی گفتم

-مبارک هر دوتون باشه
من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم فقط جهت اطلاع عرض کردم که کاریری که توسط گوگل به این صفحه میاد و قصد خرید مانیتور داره آگاه شه چی داره می خره فقط و فقط جهت اطلاع.
بازم ممنون.

اینطور که من تو فروم ها خوندم این مانیتور اولا دستکاری شده ی شرکت سام سرویس از روی مدل PX2370 هست
دوما اینکه این مانیتور در نمایش رنگ سیاه محظ مشکل داره یعنی
1-هم نور بیرون رو به خودش جذب میکنه
و هم اینکه رنگ سیاه این مانیتور به بنفش مایل هست
کلا کسانی که این مانیتور رو خریدن و نسبت به این نکات حساس بودن وقعا از این مانیتور بد گفتن .
و خوده من هم کاملا باهاشون موافقم و هرگز سمتش نمیرم اینو برای کسایی میگم که قصد خرید این مانیتورو دارن.

گزینه اول یعنی چی ؟ احتمالا منظورتون از جذب همون انعکاس بوده !
گزینه دوم هم یه مشکل اساسی تو ال سی دی هاست . حتی بهترین پنل ها . بک لایت ال ای دی تونست مقداری این مشکل رو حل کنه . اما بهرحال تکنولوژی ال سی دی یک تکنولوژی اکتیو هست و هیچ وقت نمیشه این مشکل رو درش صفر کرد .
سامسونگ پنل ساز خوبیه و اصولا مانیتور ها معمولا کیفیت معلومی دارن و اینقدر ها ارزش وسواس به خرج دادن ندارند . این مانیتور ها مشخصاتش رو کاغذ برای یه مانیتور خوب به نظر میاد .

دوستان میشه یه مانیتور LED که فول اچ دی باشه و HDMI هم داشته باشه و کنتراست واقعیش بسیار بالا باشه معرفی کنید؟
راستش من خودم توی عصر ارتباطات نگاه کردم E2250 همه چی داره قیمتشم به نسبت ارزونه کنتراستشم فک کنم 8 میلیونه میخواستم ببینم دوستان از این مدل بهتر سراغ دارند یا نه؟اصلا این مدل خوبه یا نه؟

دوستان میشه یه مانیتور LED که فول اچ دی باشه و HDMI هم داشته باشه و کنتراست واقعیش بسیار بالا باشه معرفی کنید؟
راستش من خودم توی عصر ارتباطات نگاه کردم E2250 همه چی داره قیمتشم به نسبت ارزونه کنتراستشم فک کنم 8 میلیونه میخواستم ببینم دوستان از این مدل بهتر سراغ دارند یا نه؟اصلا این مدل خوبه یا نه؟

-بهتره یه سری هم به این لینک بزنی

Full HD هم اگه بشه بهتره

در ضمن این مانیتور هم چیز بدی نیست
icon13.gif

SAMSUNG PX23720

-بهتره یه سری هم به این لینک بزنی

Full HD هم اگه بشه بهتره

در ضمن این مانیتور هم چیز بدی نیست
icon13.gif

SAMSUNG PX23720

ممنون آقا حمید فقط دو سوال دارم
یک :اتصال dvi با hdmi خیلی از لحاظه کیفیت فرق داره؟
دو:بین مانیتور lcd و led خیلی تفاوته منظورم کنتراست و کیفیت تصویره؟

ممنون آقا حمید فقط دو سوال دارم
یک :بین مانیتور lcd و led خیلی تفاوته منظورم کنتراست و کیفیت تصویره؟
دو:اتصال dvi با hdmi خیلی از لحاظه کیفیت فرق داره؟

-خواهش میکنم
(نظر شخصی) بسیاری از خریداران گول led بودن نمایشگرشون رو میخورن درحالی که led فقط امکانی هست برای نازک شدن که در بعضی هاشون باعث شفافیت تصویر و زنده شدن رنگها میشه و مصرف انرژی رو پایین میاره که

-اگه به چشمتون احترام بزارید و بهش فرصت بدید خودش بهترین تصویر رو انتخواب میکنه
منظورم اینه که چندتا نمایشگر روشن رو جلوی چشمتون روئت کنید و انتخاب کنید

-راجع به hdmi و dvi باید بگم که از لحاظ تصویر با هم فرق دارن ولی اگر شما از این کابل انتظار انتقال صدا با کیفیت مطلوب دارید باید hdmi رو مد نظر داشته باشید
اگر به اختیار بنده بود سراغ dvi نمیرفتم

-خواهش میکنم
(نظر شخصی) بسیاری از خریداران گول led بودن نمایشگرشون رو میخورن درحالی که led فقط امکانی هست برای نازک شدن که در بعضی هاشون باعث شفافیت تصویر و زنده شدن رنگها میشه و مصرف انرژی رو پایین میاره که

-اگه به چشمتون احترام بزارید و بهش فرصت بدید خودش بهترین تصویر رو انتخواب میکنه
منظورم اینه که چندتا نمایشگر روشن رو جلوی چشمتون روئت کنید و انتخاب کنید

-راجع به hdmi و dvi باید بگم که از لحاظ تصویر با هم فرق دارن ولی اگر شما از این کابل انتظار انتقال صدا با کیفیت مطلوب دارید باید hdmi رو مد نظر داشته باشید
اگر به اختیار بنده بود سراغ dvi نمیرفتم
بازم ممنون از راهنمایی های خوبتون

سلام
دوستان تو بخش 360 در باره خرید مونیتور سوال کردم این مدل LG M2794DP رو پیشنهاد کردن نظر شما pas3 باز‌ها چی هست‌ چون برای ps3 و 360 و pc می‌خوام بخرم
اگه مدل بهتری هم سراغ دارید بگید ممنون میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or