خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام .

من ميخوام برم sony 32 710 بخرم. نهايت بودجه هم 1100 هستش .

مورد بهتري پيشنهاد مي كنيد؟ ترجيحا نميخوام lcd باشه ميخوام LED باشه.

ممنون

سلام .

من ميخوام برم sony 32 710 بخرم. نهايت بودجه هم 1100 هستش .

مورد بهتري پيشنهاد مي كنيد؟ ترجيحا نميخوام lcd باشه ميخوام LED باشه.

ممنون

-از اینکه سراغ سونی میروید معلومه که چشمان زیبا پسند و با کیفیتی دارید (این از این)

-پیشنهاد میکنم بودجتون رو تا 2400 افزایش دهید برای خرید KDL-46EX710 به دلایل و امکانات زیر"

-نسبت به قیمتی که داره هم ارزش و هم کیفیت فوقالعده خیره کننده ای دارد

-(میان توضیح ها از علامت ؟ استفاده کردم برای و غیره ... هایی که نمیدانم)

-Full HD 1080p Resolution آخرشه ( 1080 * 1920 )
فول HD یعنی کاملا به نسبت 16:9

-Edge LED backlight
یعنی کنتراست بالا و امکانی برای نازک شدن

- Wi-Fi و دیگری Internet Video
یعنی بدون سیم وصل میشی به اینترنت "غیر از جستوجو میتونی فیلم دانلود و پخش کنی که جالبترین قسمتش Youtube هستش

-HDMI و USB
یعنی متصل نمودن ps3 . pc و ؟ با اولی
با دومی هم وصل کردن فلش یا ؟ برای پخش موسیقی و فیلم و ؟

-یکسری قابلیت دیگر هم بماند چون این پایینی خیلی خیلی مهمه

-Motionflow 120Hz Technology
یعنی 7 فرم اضافه برای نرم نشون دادن حرکات تصویر
که به شخصه ادعا میکنم هر TV بدون این فناوری 1 ریال هم ارزش نداره

-یک توضیح اضافه بکنم که"
تمام TV های موجود در جهان که بعد از LCD تا به امروز نام گزاری شده اند فقط و فقط LCD هستند
LED یک نوع فرایند یا به بیان بهتر امکان برای نازک شدن به ویژه کنتراست و شفافیت بیشر بر روی LCD اعمال شده است
که سونی چند تکنولوژی به نامهای همین Edge LED و Dynamic Edge LED و Intelligent Dynamic LED و ؟ ایجاد کرده است

-بازاریان هم برای راحتی بیان و گول زدن مشتری نام مختصر و تجاریه LED را به کار میبرند بدون هیچ توضیحی
چه بسا LCD ای هست که از 100 LED بهترند

آخرین ویرایش:
-از اینکه سراغ سونی میروید معلومه که چشمان زیبا پسند و با کیفیتی دارید (این از این)

-پیشنهاد میکنم بودجتون رو تا 1700 افزایش دهید برای خرید KDL-46EX710 به دلایل و امکانات زیر"

-Edge LED backlight

یعنی بدون سیم وصل میشی به اینترنت "غیر از جستوجو میتونی فیلم دانلود و پخش کنی که جالبترین قسمتش Youtube هستش

-HDMI و USB

-یک توضیح اضافه بکنم که"
تمام TV های موجود در جهان که بعد از LCD تا به امروز نام گزاری شده اند فقط و فقط LCD هستند
LED یک نوع فرایند یا به بیان بهتر امکان برای نازک شدن به ویژه کنتراست و شفافیت بیشر بر روی LCD اعمال شده است
که سونی چند تکنولوژی به نامهای همین Edge LED و Dynamic Edge LED و Intelligent Dynamic LED و ؟ ایجاد کرده است

-بازاریان هم برای راحتی بیان و گول زدن مشتری نام مختصر و تجاریه LED را به کار میبرند بدون هیچ توضیحی

ممنون از تعريفتون. اصولا در تاريخ عمرم هيچ برندي نتونسته به اندازه ي سوني حس اعتماد به كيفيت و دوام رو به من القا كنه.

در مورد پيشنهاد شما فكر كنم منظورتون 40EX710 باشه چون 46 كه بالاي 2200 هستش مگر اينكه بي گارانتي بخرم. در كل فعلا نه افزايش بودجه مقدوره و نه براي محيطي كه لازم دارم (يه اتاق 15 متري) سايز بزرگتر لازمه.

در مورد مساله ي LED و LCD هم از جريانش آگاهم. اما خب زماني كه كنتراست از چند ده هزار در LCD ها به چند ميليون در LED رسيده مسلما بايد تكنولوژي قابل توجهي باشه. نميدونم در مورد اينكه فرموديد LCDاي هست كه از 100 تا LED بهتره مصداقش كجاست؟

در ضمن 32EX710 تمام امكاناتي رو كه فرموديد به جز motionflow رو داره.

ممنون از تعريفتون. اصولا در تاريخ عمرم هيچ برندي نتونسته به اندازه ي سوني حس اعتماد به كيفيت و دوام رو به من القا كنه.

در مورد پيشنهاد شما فكر كنم منظورتون 40EX710 باشه چون 46 كه بالاي 2200 هستش مگر اينكه بي گارانتي بخرم. در كل فعلا نه افزايش بودجه مقدوره و نه براي محيطي كه لازم دارم (يه اتاق 15 متري) سايز بزرگتر لازمه.

در مورد مساله ي LED و LCD هم از جريانش آگاهم. اما خب زماني كه كنتراست از چند ده هزار در LCD ها به چند ميليون در LED رسيده مسلما بايد تكنولوژي قابل توجهي باشه. نميدونم در مورد اينكه فرموديد LCDاي هست كه از 100 تا LED بهتره مصداقش كجاست؟

در ضمن 32EX710 تمام امكاناتي رو كه فرموديد به جز motionflow رو داره.

-اختیار خرید با شماست

-البته باز هم میگم بدون motionflow ارزش خرید ندارد چون به کل جذابیت تصویر از بین میرود

-شما بهتره که توی بازار این سری ex500 lcd رو یه نگاهی بیندازی به نسبت قیمت فوقعالاده ست

-در ضمن همین سری رو (ex500) با led های کمی گرانتر از اون مقایسه کنید تا به مقصود من از جمله آخر برسید

-پیشنهاد میکنم بودجتون رو تا 1700 افزایش دهید برای خرید KDL-46EX710 به دلایل و امکانات زیر"

-Edge LED backlight

-HDMI و USB

-یک توضیح اضافه بکنم که"

توضیحات جانبی :
1 - فول اچ دی ربطی به نسبت تصویر نداره . الآن 95 درصد لپ تاپ ها 16:9 هستن
2 - Edge LED backlight مزخرفترین حالت ممکنه استفاده از بک لایت ال ای دی هستش یعنی رسمن فرقش تو مصرف کمتر برق هستش و الا لیکجی که تو ال سی دی بود اینجا هم خواهد بود .
3 - این عدد 7 از کجا اومد ؟؟؟ شما هر نوع سورسی رو بگیری و 120 رو بهش تقسیم کنی 7 نمیشه . در ضمن به نظر من این حالت تصویر خیلی سلیقه ای و بعضی وقت ها ناجور تو ذوق میزنه . اصلا هم ارزشی که شما فرمودین نداره . مگر برای بعضی تصاویر خاص .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .
یه تلویزیون 29 اینچ سامسونگ داریم اون سری سلیم ( نه ال سی دی و نه ال ای دی و نه پلاسما ) که بالا سمت راستش نوشته : HDtv 1080i ready . البته hdmi نمیخوره .
می خواستم بدونم که میشه با کیفیت بالا مثل ال سی دی بهش پی اس 3 رو وصل کنم و کیفیت نیاد پایین ؟

با چه کابلی ؟

مرسی . لطفا کامل راهنمایی کنید .

ممنون

سلام جواب مارو هم میدین دوستان .

میخواستم بدونم با کابل کامپانت میشه ؟ یه توضیح خوب بهم بدین . مرسی

استاید لطف کردن وجواب چند تا سوالامو تو صفحات قبل ندادن واقعا ممنون
لطفا لطفا خواهشا جواب این یه سوالو بدین

ایا میشه از مانیتور tv همزمان به عنوان tv و مانیتور استفاده کرد یعنی هم تصویر مانیتور و داشته باشی هم tv اگه اره چه مدلی با چه قیمتی ممنون این دفعه دیگه واقعا منتظرم

توضیحات جانبی :
1 - فول اچ دی ربطی به نسبت تصویر نداره . الآن 95 درصد لپ تاپ ها 16:9 هستن
2 - Edge LED backlight مزخرفترین حالت ممکنه استفاده از بک لایت ال ای دی هستش یعنی رسمن فرقش تو مصرف کمتر برق هستش و الا لیکجی که تو ال سی دی بود اینجا هم خواهد بود .
3 - این عدد 7 از کجا اومد ؟؟؟ شما هر نوع سورسی رو بگیری و 120 رو بهش تقسیم کنی 7 نمیشه . در ضمن به نظر من این حالت تصویر خیلی سلیقه ای و بعضی وقت ها ناجور تو ذوق میزنه . اصلا هم ارزشی که شما فرمودین نداره . مگر برای بعضی تصاویر خاص .

-توضیحی که در زیر بیان میکنم صرفا جهت اصلاح منظور بنده از توصیفات اخیر میباشد

-"به نسبت" رو بهتر بود اینگونه معنی میکردم
میزان پیکسلی که این tv دارد به عدد میشود 1080 * 1920 .
که اگر با یک حساب ساده عدد 1080 رو به 9 تقسیم کنیم میشود 120
همچنین اگر همین عدد یعنی 120 رو به 16 ضرب کنیم میشود 1920
که همون نسبت ریاضی "طرفین وسطین" با 16:9

-این عدد 7 رو هم میتونید از فیلمی که خود سونی روی tv های 120hz پخش میکنه متوجه بشید
که فیلم " تصویر 120hz رو به 7 فرم و تصویر 240hz رو به 25 فرم تقسیم میکند
میتونید فیلم رو از اینجا تماشا کنید (این فیلم برای مدل nx810 تعریف شده است "صرفا جهت اطلاع شاخص قرار دادم)
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10151&langId=-1&productId=8198552921666249171

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 4th
ایا میشه از مانیتور tv همزمان به عنوان tv و مانیتور استفاده کرد یعنی هم تصویر مانیتور و داشته باشی هم tv اگه اره چه مدلی با چه قیمتی ممنون این دفعه دیگه واقعا منتظرم

این خیلی خوبه که شما به همه چیز احترام میزارین و منم به این احترام گذاشتن شما احترام میزاریم :
1 - تو تلویزیون ( فقط تو تلویزیون ها ) میشه از روی عدد رزولیشن نیتیو به نسبت تصویر رسید اما برعکسش غیر ممکنه . اگه شما 5 - 6 سال پیش یادت باشه حتما حرفم رو تایید می کنی
2 - این که داریم ازش صحبت می کنیم تکنولوژی هست نه سلیقه که به مال هم احترام بزاریم . استفاده از ال ای دی کناری زره ای و اپسیلونی تو کنتراست تاثیری نداره . احتمالا تفاوت این جور بک لایت با انواع جدید ترش واضح نیست که مشکل رو میندازید گردن نظر شخصی .
3 - متاسفانه نمی تونم ویدئو رو ببینم تا متوجه بشن عددی که میگید چی هست . ولی قضیه سادست . شما فرمودین 7 فرم اضافه :
ما چند جور سورس داریم :
1 - 30 فرم ( 29.97 یا یه همچین چیزایی هست دقیقا ) که با ان - تی - اس - سی هم میشناسن
2 - 25 یا همون پال
3 - 24 سینمایی ( پروگرسیو ) که تو بلو-ری ها استفاده میشه
حالا چه رابطه ای بین این اعداد و مجموعشون با عدد 7 و در نهایت عدد 120 هست متاسفانه سواد من نمیرسه ممنون میشم توضیح بدین .
در ضمن اینا با چه دوربینی کار می کنن که تصویر 120 !!!! و 240 !!!!!!! دارن ؟ نداریم همچین دوربینی ها !!! این رفرش ریت ها تو تلویزیون ها با بازتولید تصاویر قبلی تولید میشن و الا واقعی نیست . البته تا اونجا که من می دونم .

خب من باید جمله آخر رو تصحیح گنم . منظور من نوع دوربین ها ی متداول بود . والا هستند دوربین ها ی اسپشیال پرپس که فرم ریت بالایی دارن . مثلا تو آخرین فیلم اویل از دوربینی برای صحنه کشتن executioner استفاده شده که مخصوص فیلم برداری اسلو موشن هست و تا 200 فرم بر ثانیه فیلم برداری میکنه اما اونجا هم فرم ها برای نوع نمایش چیده میشن و شما در نهایت تو نسخه بلوری تصویر 24 فرم دارید .

آخرین ویرایش:
یه مانیتور میخوام واسه PS3 بخرم اگه کسی مدلی مد نظر داره پیشنهاد بده لطفا:
1-LED باشه
2-ورودی HDMI داشته باشه
3-قیمت بین 250 تا 300
4-کیفت عالی باشه من زیاد از مشخصات مانیتور ها سرم نمیشه اما می خوام کلا بهترین گرفیک PS3 رو نشونم بده
5-خروجی صدا داشته باشه(اسپیکر داشت چه بهتر)

دوستان شرمنده پست رو اينجا ميزنم..جاي مربوطه رو پيدا نكردم..
يه سوال داشتم..براي تماشاي فيلم از روي هارد اكسترنال با اتصال به LCD يا LED چه پوشه اي بايد توي هارد ايجاد كرد تا فيلم رو بشناسه..من وقتي هارد خالي بود يه فيلم (با فرمت MKV) همينجوري ريختم تو هارد و LED نشون داد الان كه فايل هاي ديگم تو هارد اضافه كردم ديگه فيلم رو نميشناسه..ديگه هيچ فايلي رو توش نميشناسه حتي عكس...چيكار كنم..

آخرین ویرایش:
یه مانیتور میخوام واسه PS3 بخرم اگه کسی مدلی مد نظر داره پیشنهاد بده لطفا:
1-LED باشه
2-ورودی HDMI داشته باشه
3-قیمت بین 250 تا 300
4-کیفت عالی باشه من زیاد از مشخصات مانیتور ها سرم نمیشه اما می خوام کلا بهترین گرفیک PS3 رو نشونم بده
5-خروجی صدا داشته باشه(اسپیکر داشت چه بهتر)

بچه ها راهنمایی نمی کنید ما رو؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or