خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

کمک

به نام خدا
سلام من یه مشکلی توی بازی ها دارم کنسول ps3 من ریجن 2 یا پاله و بازی های پال رو بصورت رنگی نشون میده اما بازی های رجین 3 که مربوط به نواحی ژاپن و کره میشه بصورت سیاه وسفید نشون میده اینم بگم که از سه فیشی که باید به تلوزیون بزنم دو تا شون رو میزنم چون 2 تا جا فیشی بیشتر نداره مبدلی هست که بشه این رو رنگی کرد آخه بره سونی 1 و2 یه کنوکتور بود که میزدیم بازی ها رو که سیاه سفید بود رنگی نشون میداد که همین کنکتور رو زدم به ps3 رنگاش قاطی کرد درش آوردم البته کنوکتور مشکلم داشت! اما بره سونی 2 و سونی 1 رنگی نشون میده اگه هست کمکم کنید چون 2 تا بازی far cry 2 و infumos دارم که سیاه وسفید نشون میده

یا علی

سلام یه راهنمای میخوام ممنون میشم کمک کنید من 180 تا 210 تومان پول دارم یه راهنمای کنید من چه مانیتوری چه مشخصاتی بخرم برای ps3 که هم از نظر دوام خوب باشه هم از نظر بودجه مشکلی پیدا نکنم.(اگه دوست دارین pm بدین)ممنون.

آقا یه راهنمایی کلی به من بدید !!!
واسه 360 یا PC یا هر چیزه دیگه در حد 250 تومن چی بخرم که از '21 کمتر نباشه خروجی HTMI داشته باشه و Full Hd باشه و از همه مهمتر LED باشه . اگر هم خروجی صدا یا همون اسپیکر داشت که خیلی خوب میشه ممنون . اگه میشه بگید میخوام تو همین چند روزه بخرم . نظرتون رو 2261 چیه؟؟؟؟؟؟

سلام به دوستان من از مانیتور چیزی نمی دونستم کمی اطلاعات جمع کردم که یکی از دوستام کمکم کرد و بهم پیشنهاد داد از مانیتورهای LG AOC مدل w2261vp استفاده کنم ولی یه چیزی من رو مشکوک کرد می خواستم سوال کنم لطف کنید راهنمای کنید.من می خوام PS3 خودمو بهش وصل کنم ولی نمی دونم این قضیه DVI-D چی هست..؟چه فرقی با HDMI داره و بعضی جاها دیدم نوشتن DVI نه DVI-D می خواستم ببینم فرقشون چی هست..؟من دارم این مانیتور رو فقط برای PS3 می خرم و تو مشخصات این مانیتور نوشته شده بلندگی مخفی هم داره ولی تو همین صفحات قبل خوندم که بچه ها نوشته بودن DVI صدا رو پخش نمیکنه.اگه لطف کنید یک راهنمای کنید ممنون میشم.

آقا یه راهنمایی کلی به من بدید !!!
واسه 360 یا PC یا هر چیزه دیگه در حد 250 تومن چی بخرم که از '21 کمتر نباشه خروجی HTMI داشته باشه و Full Hd باشه و از همه مهمتر LED باشه . اگر هم خروجی صدا یا همون اسپیکر داشت که خیلی خوب میشه ممنون . اگه میشه بگید میخوام تو همین چند روزه بخرم . نظرتون رو 2261 چیه؟؟؟؟؟؟

2261 خوبه همه این نیاز هاتون رو هم برطرف میکنه
فقط LED نیست

سلام به دوستان من از مانیتور چیزی نمی دونستم کمی اطلاعات جمع کردم که یکی از دوستام کمکم کرد و بهم پیشنهاد داد از مانیتورهای LG AOC مدل w2261vp استفاده کنم ولی یه چیزی من رو مشکوک کرد می خواستم سوال کنم لطف کنید راهنمای کنید.من می خوام PS3 خودمو بهش وصل کنم ولی نمی دونم این قضیه DVI-D چی هست..؟چه فرقی با HDMI داره و بعضی جاها دیدم نوشتن DVI نه DVI-D می خواستم ببینم فرقشون چی هست..؟من دارم این مانیتور رو فقط برای PS3 می خرم و تو مشخصات این مانیتور نوشته شده بلندگی مخفی هم داره ولی تو همین صفحات قبل خوندم که بچه ها نوشته بودن DVI صدا رو پخش نمیکنه.اگه لطف کنید یک راهنمای کنید ممنون میشم.

شما اگه میخوای واسه ps3 استفاده کنی اصلا با DVI یا DVI-D کلا کاری نداری!
با HDMI کنسول رو بهش وصل میکنی مشکلی هم نداره
بلندگوی مخفی که نداره خروجی صدا داره پشتش
که میتونی اسپیکر رو بهش وصل کنین و از طریق اون صدا بگیری
کاری که خیلی ها از جمله خود من میکنم
وقتی فقط برای PS3 داری استفاده میکنی با یه HDMI همه مشکلت حل میشه
بخر خیالت راحت من ۱ سال دارم راضی هم هستم

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
2261 خوبه همه این نیاز هاتون رو هم برطرف میکنه
فقط LED نیست

شما اگه میخوای واسه ps3 استفاده کنی اصلا با DVI یا DVI-D کلا کاری نداری!
با HDMI کنسول رو بهش وصل میکنی مشکلی هم نداره
بلندگوی مخفی که نداره خروجی صدا داره پشتش
که میتونی اسپیکر رو بهش وصل کنین و از طریق اون صدا بگیری
کاری که خیلی ها از جمله خود من میکنم
وقتی فقط برای PS3 داری استفاده میکنی با یه HDMI همه مشکلت حل میشه
بخر خیالت راحت من ۱ سال دارم راضی هم هستم
خیلی لطف کردی دادش بابت کمکت منون.اگه لطف کنی یه قیمت هم به من بدی که من قیمت دستم باشه برم بازار ممنون میشم. LG-AOC 2236 VWA 21.5 INCH

سلام..
دوستان کسی میدونه چه ریختی میتونیم رو مانیتور w2261 هم pc رو داشته باشیم و هم ps3 ؟
من هر دوشون رو نمیتونم همزمام داشته باشم وباید واسه استفاده از مثلا ps3 , کابل dvi کامپیوتر رو باز کنم تا نشون بده! (کابل dvi به سیستم وصله و کابل hdmi به ps3 )
خیلی ممنون بابت راهنمایی

سلام
دوستان الان من مانيتور كه پورت HDMI داشته باشه بگيرم صدا بايد از كجا بگيرم؟؟؟يه مدل متوسطش رو معرفي ميكنيد
شرمنده سوال مبتديانه هست چون اصلا اطلاعاتي در اين ضمينه ندارم

سلام..
دوستان کسی میدونه چه ریختی میتونیم رو مانیتور w2261 هم pc رو داشته باشیم و هم ps3 ؟
من هر دوشون رو نمیتونم همزمام داشته باشم وباید واسه استفاده از مثلا ps3 , کابل dvi کامپیوتر رو باز کنم تا نشون بده! (کابل dvi به سیستم وصله و کابل hdmi به ps3 )
خیلی ممنون بابت راهنمایی

فکر کنم از کلیدای سمت راست مانیتور کلید source رو برای تغییر همزمان بین pc و ps3 باید بزنید.

من یک مانیتور Asus VE228H برای PS3 گرفتم این مانیتور تصویر خیلی خوبی داره اما از اسپیکرش صدای خیلی خوبی بیرون نمیاد . من وقتی با سیم HD به مانیتور وصلم از
خروجی که مانیتور برای هدفون داره وقتی هدفون رو بهش کانکت میکنم هیچ صدایی بیرون نمیاد .البته میخوام بدونم که الان من میتونم هنگامی که با سیم HD به مانیتور م وصل هستم از PS3 به اسپیکری جدا یا به هدفون وصل شم. خلاصه یعنی بتونم صدای بهتری داشته باشم .اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

یک نفر پیدا بشه بگه من چجوری میتونم از خروجیهای PS3 به اسپیکری جدا گانه وصل بشم ...یا بتونم به یک هدفون وصل کنم .....چون صدای اسپیکر مانیتور من خیلی خوب نیست و من میخوام یا بتونم به اسپیکر و یا به هدفون وصل بشم...
در ضمن کسی گفته بود من میتونم از خروجی دیجیتال که ps3 داره استفاده کنم....اگر میشه و یک نفر برای من توضیح بده دعا گو میشم...

سلام

دوستان لطفا یه HD TV مناسب که Full HD باشه و جای دو پورت HDMI داشته باشه، معرفی کنین . کمتر از 27 اینچ نباشه و قیمتش هم بیشتر از 250 یا نهایت 300 نشه !

پ.ن : با این قیمت 3d ( حتی با اینچ پایین تر ) می شه خرید !؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or