خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

خسته نباشید دوستان یه راهنمایی می خواستم

من جدیدا ال سی دیم رو تعویض کردم یه 32 سامسونگ اچ دی ردی خریدم .
تو منو که هستم رزولوشن 1080 پی رو هم بهم می ده ولی وقتی وارد بازی می شم (حتی بازی مثل گاد آو وار) بهم رزولشن 720 میده چرا؟ (راهی هست که بشه حداقل با 1080 آی بازی رو اجرا کنم؟)

ممنون

من جدیدا ال سی دیم رو تعویض کردم یه 32 سامسونگ اچ دی ردی خریدم .
تو منو که هستم رزولوشن 1080 پی رو هم بهم می ده ولی وقتی وارد بازی می شم (حتی بازی مثل گاد آو وار) بهم رزولشن 720 میده چرا؟ (راهی هست که بشه حداقل با 1080 آی بازی رو اجرا کنم؟)
بازیی که شما امتحان کردی به صورت native روی 720p اجرا میشه . یه سری از بازیها اگر به صورت Manual تنظیمات رزولِیشن رو براشون انجام بدی به صورت upscale شده روی 1080p هم اجرا میشن که GOW III هم شاملشه . (برای تنظیمات دستی این مسیر رو برو Settings>Display Settings>Video Output Settings>HDMI و بعد Custom رو انتخاب کنید و تیک 720p و 1080i رو بردارید)
بازیهایی هم که native روی 1080p اجرا بشن برای مثال GT5 ـه .

بازیی که شما امتحان کردی به صورت native روی 720p اجرا میشه . یه سری از بازیها اگر به صورت Manual تنظیمات رزولِیشن رو براشون انجام بدی به صورت upscale شده روی 1080p هم اجرا میشن که GOW III هم شاملشه . (برای تنظیمات دستی این مسیر رو برو Settings>Display Settings>Video Output Settings>HDMI و بعد Custom رو انتخاب کنید و تیک 720p و 1080i رو بردارید)
بازیهایی هم که native روی 1080p اجرا بشن برای مثال GT5 ـه .

مرسی دمت گرم

سلام من یه مانیتور ایتگ (etig ) دارم ولی وقتی با کابل hdmi وصلش می کنم تو بازی هایی مثل fifa11 یا kill zone 2 یه چیزی شبیه نویز یا یه موج هر چند وقت یک بار تو مانیتور پیدا می شه کمکم کنید(مدلش d221t) ببخشید مجبور شدم این مطلب رو دو جا بگم

سلام.
من میخوام 2261 بخرم.یه سوال داشتم:
امکانش هست که همزمان هم hdmi رو وصل کنم به ps3 و هم dvi رو بزنم به pc?
سلام..
من یه سامسونگ P2770H دارم با HDMi به PS3 و با DVi به PC وصل هستش و بدون هیچ مشکلی از جفتشون استفاده میکنم.. روی پنل یه دکمه داره که میشه بین Screenها Switch کرد..

کسی از دوستان مانیتور 3d داره؟
تبلیغ سامسونگ رو دیدم نمیدوم واسه ps3 جواب میده یا نه؟
چندتا ورودی hdmi داره؟
حدود قیمتش چجوریه؟
کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or