خب یه مطلب بزارم اینجا شاید به درد بعضی ها بخوره .
بعد 14 - 15 ماه 2232BW samsung رو فروختم و یه
W2261V LG گرفتم . مشخصاتش اونقدر وسوسه کننده بود که تصمیم و فروش قبلی و خرید این یکی کلا 3 روز طول کشید !!!
حالا ببینید این 2261 چی بود که دل منو برد ، از مشخصات شروع می کنیم :
1 -
سایز : 21.5 اینچ ( پهاو میزنه به 22 های رایج تو بازار ولی یه نمه کوتاهتر )
2 -
رزولیشن : خب یکی از نقاط قوتش همینه : 1080 * 1920 ، فوق العادست . این یعنی رسمی ترین رزولیشن برای نسل جدید سرگرمی های خانگی از فیلمهای بلو-ری بگیر تا بازیهای نسل جدید و حتی طراحی ویندوز آینده .
3 -
نسبت تصویر : خب الیته از روی رزولیشن هم مشخصه که نسبت تصویرش به طرز شگفت انگیزی 16:9 هستش یعنی یه استاندارد دیگه برای این مانیتور . قبلا در مورد این نسبت تصویر یه بحثایی اینجا بود . الآن بازی ها و فیلمها همگی بر اساس این نسبت تصویر ساخته میشن فقط تو دنیای پی سی این نسبت 16:10 رسمیت داره . قبلا هم گفته شده که چون 99.9 % مانیتورها مپ 1:1 ندارن برای کسایی که از مانیتور برای پلی استیشن ایتفاده می کنن نسبت 16:10 یعنی فاجعه . عمق فاجعه جایی هست که بخواین فیلم بلوری هم تماشا کنین . شخصا وقتی نسخه بلو ری Patriot رو تو مانیتور قبلی با این یکی مقایسه می کنم تفاوت فاحش این دو تا غیر قابل انکاره . درخشانی تصویر تو مانیتور 16:9 واقعا یک چیز دیگست مخصوصا وقتی تو مود 720 هم تنظیم بشه .
4 -
ورودی ها : خب شما اینجا یه کالکشن از هر چیر مورد نیاز دارین : 1 - یه وی جی ای ( آر جی بی ) مخصوص کامپیوتر یا تی وی باکس 2 - یه دی وی آی که معمولا کاربردی جز کامپیوتر نداره و در نهایت 3 - یه اچ دی ام آی . این سومی به تنهایی یه مزیت بزرگه که کنسول داران بهتر می دونن .
5 -
جک استریو : خب این اصولا مکمل پورت اچ دی ام آی تعبیه شده تو این مانیتوره . برای من که سیستم صوتی ندارم و مجبور بودم به صد ترفند یه صدا از کنسول بگیرم این خروجی بی نظیره . بعلاوه صدای فوق العاده لود ( بلند) رو در اختیار میزاره . جوری که قبلا تو یه بلوری وقتی صدا رو روی 4 + می زاشتم چنگی به دل نمی زد ولی الآن رو 3- صدا فوق العادست .
6 - کنتراست خوب ، زاویه دید مناسب .طراحی ظاهری خوب ( منهای پشت قوز دارش ) و از همه مهمتر گارانتی مناسبی که داره ( نیاز نیست اگه مشکلی پیش اومد مانیتور رو کول کنی و شهر دوره بیوفتی ! ) هم دیگر مشخصات و در واقع محاسنش هستن
معایب :
دکمه های کنرلی کنار مانیتور زیاد راحت نیست ، مخصوصا سوییچ بین ورودی ها ، بدنه براقش که در عین زیبایی زیادی فیس فیسو به نظر میاد و سه سوت پر خط و خش میشه ! و اینکه پورتاش زیادی تو شیکم هم هستن . من با جون کندن تونستم با انگشتای کت و کلفتم پیچ های ورودی های کامپیوتر و وی جی ای رو ببندم . و البته نداشتن کابل اچ دی ام آی که البته اصولا برای مانیتور قابل توجیه ولی باید هزینه تهیه اون رو هم به هزینه خرید اضافه کنید .
به نظر میاد نمیشه مانیتور رو از وضعیت کنتراست دینامیک خارج کرد که ممکنه یزره طول بکشه تا بهش عادت کنین .
در نهایت باید بگم این مانیتور نسخه جمع و جور یه تلویزیون فول اچ دی هستش کع البته برای مصرف مانیتوری بومی سازی شده . با توجه به قیمت مناسبش واقعا یه سر و گردن از سایر مانیتور ها بالاست ، حد اقل روی کاغذ و از لحاظ مشخصان و امکانات . مخصوصا اگه پلی استیشن 3 هم داشته باشی .
اوف ! عین این خارجیا مانیتورو رو ریویو کردم !
راستی یه چیز دیگه . تا حالا دو دفعه رو ورودی دی وی آی که کامپوتر رو بهش وصل کردم گاف داده ، جوری که مثلا تصویر رو برای مانیتور 30 اینچ حاضر کرده باشه و با ماوس میشه صفحرو اینور اونور کرد و کلا یک چهارم صفخه اصلی تو مانیتور معلومه . البته ممکنه مشکل از چیز دیگه باشه و کلا رسما نمیشه اینو اعلام کرد .