Captain Bl4ck3
کاربر سایت
میشه!با VGA Box میشه!
من تازه میخوام مانیتورم رو عوض کنم به نظر شما بهترین و جدیدترین مانیتور برای بازی تو محصولات سامسونگ کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
میشه!با VGA Box میشه!
لطفا یک( (tv)(فقط تی وی))خوب معرفی کنید که :
قیمتش زیر 750 باشه
ظاهرش خوب باشه
برای بازی باps3 مشکل نداشته باشه
با تشکر ویژه از زحمتتان :blushing:
زیر 750 تومن میتونی 26 اینچ بگیری که همشون در یه حد هستن. چند ماه پیش 32R71 قیمت کردم 850 بود. الان نمیدونم چه قدر شده!قیمتش زیر 750 باشه
ظاهرش خوب باشه
من الان این Sony S400 رو دیدم خیلی عالیه . کسی میدونه قیمتش چنده .زیر 750 تومن میتونی 26 اینچ بگیری که همشون در یه حد هستن. چند ماه پیش 32R71 قیمت کردم 850 بود. الان نمیدونم چه قدر شده!
خلاصه تو مایه ها 26 اینچ همشون مثل هم هستن. البته یه مدل سونی دیدم فکر کنم S400 بود(فکر کنم) قیمتش بالاتر از 800 باید باشه. اون حرف نداشت تو این سایز
خیلی واسم جالبه که چرا بعد از این همه مدت این مدل هنوز وارد نشده با توجه به اینکه خوب Samsung مثلا تو ایرن نمایندگی فعالی داره . :biggrin1:مثل اینکه بعد از عید میاد. بچه ها گفتن.
من spec این مانیتور رو ندیدم. aspect ratioـش چنده؟ 16:9 یا 16:10؟
یکی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟به نظر شما مانیتور Monitor LCD SAMSUNG T220HD برای بازی کردن با پلی 3 چطوره ؟؟
در ضمن کدوم سایزش به نظرتون بهتره؟؟ میدونین قیمت دقیق این مانیتور تو بازار ایران چنده؟؟
اگر من جایی تو بودم میرفتم سونی میگرفتم البته اگر مشکله مالی نداری برو همون سونی را بگیر بهتر به نظر من:biggrin1:یکی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟
منظورتون همون براویاست ؟:confused:میشه با همین قیمت یک سری tv monitor معرفی کنید :biggrin1:به نظر من همون سونی بگیری بهتره :biggrin1:
برای بازی پلی3 واقعا عالی است ضرر نمیکنی
w400 گرفتم .
تصویر در تصویر بین کانال های TV هم داره ؟
من پیدا نکردم .
GOOD LUCK