Deja Vu
کاربر سایت
درسته منم بین T260HD این LG موندم ولی خوب آخه نیست تو ایران . بچه ها هم که میگن قراره بعد از عید بیاد . در کل درسته Samsung بهتره .به نظر من با توجه به اینکه این T260HD مشخصاتش درست مثل این مانیتوری هست که معرفی کردی(حتی بهترم هست از نظر من) من T260HD رو تو این دوتا انتخاب بهتری میدونم! چون هم قیمت سامسونگه پایین تره و هم زیباتر از LGــه هست
اما بین TV و TV-Monitor اگه میخوای ازش بعنوان مانیتور و هم گیم استفاده کنی بهتره TV-Monitor بگیری ولی اگه میخوای فقط ازش برای کنسول استفاده کنی TV بهتره!
حاله قرمز قابش دیگه برادر !ایرج جان منظورت همون حاله ی قرمزه قابشه یا تو خود تصویر حاله ی قرمزه؟
AOC گرفتی؟ اگه گرفتی بیا یه توضیحی بده!
خوب بنظرم ارزش داره یه چند ماهی وایسی تا یه چیز خوب گیرت بیاد و حتی ممکنه تا اونموقع قیمتش هم بیاد پایین!درسته منم بین T260HD این LG موندم ولی خوب آخه نیست تو ایران . بچه ها هم که میگن قراره بعد از عید بیاد . در کل درسته Samsung بهتره .
دزرسته من برای کنسول میخوام بگیرم ولی خوب الان مثلا سامسونگ یه TV داره 26 اینچ که اصلا با این دو تا مدل قابل مقایسه نیست .
خوب وقتی این دو تا Full HD هستن و میشه باهاشون TV هم گرفت پس بهترین گزینه یکی از این دو تاست
آخه گفتم شاید یه ایراد ازش دیدی! همین حاله ی قرمزش همه رو کشته!حاله قرمز قابش دیگه برادر !
AOC هم امروز ، فردا میرسه ! نتایج برسی رو شرح خواهم داد :biggrin1:!
متاسفانه تو ایران شرکت ها فقط زدن تو خط LG و سامسونگ و مانیتورهای دیگه بصورت انبوه موجود نیستندوستان نظرتون در مورد این چیه و تو ایران اومده ازشون اگه اومده و کسی میدونه کجا داره لطف کنید جواب بدید.
viewsonic VX2260WM - 22 inch Full HD
این مانیتور بدرد نمیخور چون 1- واید نیست 2-اصلا ورودی DVI نداره 3-قدیمیه!به نظرشما پلي 3 بازيهارو با مانیتور sync master 732 n plus samsong 17" خوب نشون ميده؟؟؟
تنها کاری که میشه کرد اینه که سوراخو بزرگ کنی همینسلام دوستان..!
ببخشید من یک سوالی داشتم که نمیدونم باید تو کدوم تاپیک اعلام کنم...گفتم شاید این تاپیک با ربط ترین باشه...در کل ببخشید اگه سوالم به اینجا ربطی نداره...
من یه دیواری دارم که میخوام کابل HDMI رو ازش رد کنم اما سوراخی که تعبیه شده رو دیوار به اندازه کله های کابل نیست و فقط سیم ازش عبور میکنه...میخواستم ببینم راهی هست که من اول کابلو رد کنم و بعدش کله های HDMI به کابل وصل بشه...؟(مثلا جایی هست که کابل HDMI درست کنه...؟)یا هر راهی که به نظرتون میرسه....؟
خیلی ممنون
میثم جان خیلی ممنون از اینکه کمکم کردی . پس من صبر می کنم تا این T260HD بیاد اون موقع یا همون TV رو میگیرم یا این رو چون دیگه قید LG رو زدم .خوب بنظرم ارزش داره یه چند ماهی وایسی تا یه چیز خوب گیرت بیاد و حتی ممکنه تا اونموقع قیمتش هم بیاد پایین!
آرش جان از نظر من اگه اصلا نمیخوای برای کامپیوتر استفادش کنی همون TV رو بگیر چون زیر 40 اینچ FullHD معنی نداره!
دقیقا بهترین انتخاب همینه که گفتی!(البته ای کاش مانیتورهای مثل DELL و ACER و ...تو ایران بود تا میدیدی اینا همه پیششون لونگ میندازن)میثم جان خیلی ممنون از اینکه کمکم کردی . پس من صبر می کنم تا این T260HD بیاد اون موقع یا همون TV رو میگیرم یا این رو چون دیگه قید LG رو زدم .
فقط یه چیزی میثم من یه چیزی رو نمی فهمم . ببین اون lcd tv سامسونگ هم 26 اینچ این مانیتور هم 26 ولی این Full HD ولی اون TV سامسونگ Full HD نیست . ذر ضمن ایم مانیتور TV رو هم با خیلی خیلی خوب میگیره شایدم بهتر . در ضمن اگر من خواستم ازش به عنوان یه مانیتور استفاده کنم مطمئنا T260HD بهتره و مهمترین چیز تفاوت زمانی عرضه شون که با هم فرق داره و مطمئنا این T260 خیلی برتری داره نسبت به TV و همینطور از لحاظ ظاهر که واقعا بهش نمیرسه .
من فکر کنم الان بهترین انتخاب همین T260HD باشه .
نظر تو چیه میثم .
چي شد نرسيد دستتون؟ حتما بگيد كه چطور بود. شما براي بازي كردن با كنسول هم ازش ميخوايد استفاده كنيد؟!حاله قرمز قابش دیگه برادر !
AOC هم امروز ، فردا میرسه ! نتایج برسی رو شرح خواهم داد :d!
این مانیتور بدرد نمیخور چون 1- واید نیست 2-اصلا ورودی DVI نداره 3-قدیمیه!
میشه!با VGA Box میشه!مگه ورودی dvi نداشته باشه وصل نمیشه به پلی 3 ؟