خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

معمولا TV-Monitor ها زیاد خوب از آب در نمیان. حالا باید ببینیم این چطوره!
بهترین LCD TV ای که میشه با 400$ خرید چی هست.400 دلار منظورم قیمت جهانی هست نه قیمت تو ایران.
هیچی. مانیتور میشه ولی TV نمیشه. مگر یه چیزی تو مایه های 22S81 سامسونگ که HD Ready هستو محصول 2-3 سال پیشه

درود بر همه ی دوستان
من یکی از دوستانم 2 ماه پیش یدونه M2794D خرید ( البته پیش خرید کرد 2 هفته بعدش دستش رسید)
من که واقعا از کیفیتش خوشم اومد واقعا عالی بود .
خودم 1 هفته پیش رفتم بخرم توی 3تا پاساژه پایتخت و ایران و رضا فقط یک مغازه یکی داشت اونم 2 هفته خود فروشنده استفاده کرده بود زیر 600 هم نمیداد (تو سایت مادایران 549 زده ولی مغازه دارا میگفتن 500 هم فروختیم ) این مدل t260hd رو هم خود سامسرویس میگه بعد عید میاد . ولی چندا review توی youtube دیدم می گفتن خصویرش مات هست در برابر بفیه مانیتور ها .
اگر دوستان جایی رو میشناسن که این M2794D رو داره اطلاع بدن ممنون میشم

به نظرشما پلي 3 بازيهارو با مانیتور sync master 732 n plus samsong 17" خوب نشون ميده؟؟؟

8828d1207227874-samsung-syncmaster-732n-plus-tft-monitor-samsung-syncmaster-732n-plus-tft-monitor.jpg

17_732n_spec.jpg

آخرین ویرایش:
به نظر من با توجه به اینکه این T260HD مشخصاتش درست مثل این مانیتوری هست که معرفی کردی(حتی بهترم هست از نظر من) من T260HD رو تو این دوتا انتخاب بهتری میدونم! چون هم قیمت سامسونگه پایین تره و هم زیباتر از LGــه هست
اما بین TV و TV-Monitor اگه میخوای ازش بعنوان مانیتور و هم گیم استفاده کنی بهتره TV-Monitor بگیری ولی اگه میخوای فقط ازش برای کنسول استفاده کنی TV بهتره!
درسته منم بین T260HD این LG موندم ولی خوب آخه نیست تو ایران . بچه ها هم که میگن قراره بعد از عید بیاد . در کل درسته Samsung بهتره .
دزرسته من برای کنسول میخوام بگیرم ولی خوب الان مثلا سامسونگ یه TV داره 26 اینچ که اصلا با این دو تا مدل قابل مقایسه نیست .
خوب وقتی این دو تا Full HD هستن و میشه باهاشون TV هم گرفت پس بهترین گزینه یکی از این دو تاست .

درسته منم بین T260HD این LG موندم ولی خوب آخه نیست تو ایران . بچه ها هم که میگن قراره بعد از عید بیاد . در کل درسته Samsung بهتره .
دزرسته من برای کنسول میخوام بگیرم ولی خوب الان مثلا سامسونگ یه TV داره 26 اینچ که اصلا با این دو تا مدل قابل مقایسه نیست .
خوب وقتی این دو تا Full HD هستن و میشه باهاشون TV هم گرفت پس بهترین گزینه یکی از این دو تاست
خوب بنظرم ارزش داره یه چند ماهی وایسی تا یه چیز خوب گیرت بیاد و حتی ممکنه تا اونموقع قیمتش هم بیاد پایین!
آرش جان از نظر من اگه اصلا نمیخوای برای کامپیوتر استفادش کنی همون TV رو بگیر چون زیر 40 اینچ FullHD معنی نداره!
حاله قرمز قابش دیگه برادر !
AOC هم امروز ، فردا میرسه ! نتایج برسی رو شرح خواهم داد :biggrin1:!
آخه گفتم شاید یه ایراد ازش دیدی! همین حاله ی قرمزش همه رو کشته!
منتظر تحلیلت از مانیتورهای AOC هستم امیدوارم از خریدش ضدحال نخوری!
دوستان نظرتون در مورد این چیه و تو ایران اومده ازشون اگه اومده و کسی میدونه کجا داره لطف کنید جواب بدید.
viewsonic VX2260WM - 22 inch Full HD
متاسفانه تو ایران شرکت ها فقط زدن تو خط LG و سامسونگ و مانیتورهای دیگه بصورت انبوه موجود نیستن
این مانیتور هم که شما میخوای به احتمال زیاد فقط در تهران گیر میاد!
در ضمن این مانیتور 22 هست و تا چند وقت دیگه قیمت ها افت میکنه ومیشه با همین پول یه 24 یا بیشتر خرید!

سلام دوستان..!
ببخشید من یک سوالی داشتم که نمیدونم باید تو کدوم تاپیک اعلام کنم...گفتم شاید این تاپیک با ربط ترین باشه...در کل ببخشید اگه سوالم به اینجا ربطی نداره...
من یه دیواری دارم که میخوام کابل HDMI رو ازش رد کنم اما سوراخی که تعبیه شده رو دیوار به اندازه کله های کابل نیست و فقط سیم ازش عبور میکنه...میخواستم ببینم راهی هست که من اول کابلو رد کنم و بعدش کله های HDMI به کابل وصل بشه...؟(مثلا جایی هست که کابل HDMI درست کنه...؟)یا هر راهی که به نظرتون میرسه....؟
خیلی ممنون

سلام دوستان..!
ببخشید من یک سوالی داشتم که نمیدونم باید تو کدوم تاپیک اعلام کنم...گفتم شاید این تاپیک با ربط ترین باشه...در کل ببخشید اگه سوالم به اینجا ربطی نداره...
من یه دیواری دارم که میخوام کابل HDMI رو ازش رد کنم اما سوراخی که تعبیه شده رو دیوار به اندازه کله های کابل نیست و فقط سیم ازش عبور میکنه...میخواستم ببینم راهی هست که من اول کابلو رد کنم و بعدش کله های HDMI به کابل وصل بشه...؟(مثلا جایی هست که کابل HDMI درست کنه...؟)یا هر راهی که به نظرتون میرسه....؟
خیلی ممنون
تنها کاری که میشه کرد اینه که سوراخو بزرگ کنی همین

خوب بنظرم ارزش داره یه چند ماهی وایسی تا یه چیز خوب گیرت بیاد و حتی ممکنه تا اونموقع قیمتش هم بیاد پایین!
آرش جان از نظر من اگه اصلا نمیخوای برای کامپیوتر استفادش کنی همون TV رو بگیر چون زیر 40 اینچ FullHD معنی نداره!
میثم جان خیلی ممنون از اینکه کمکم کردی . پس من صبر می کنم تا این T260HD بیاد اون موقع یا همون TV رو میگیرم یا این رو چون دیگه قید LG رو زدم .
فقط یه چیزی میثم من یه چیزی رو نمی فهمم . ببین اون lcd tv سامسونگ هم 26 اینچ این مانیتور هم 26 ولی این Full HD ولی اون TV سامسونگ Full HD نیست . ذر ضمن ایم مانیتور TV رو هم با خیلی خیلی خوب میگیره شایدم بهتر . در ضمن اگر من خواستم ازش به عنوان یه مانیتور استفاده کنم مطمئنا T260HD بهتره و مهمترین چیز تفاوت زمانی عرضه شون که با هم فرق داره و مطمئنا این T260 خیلی برتری داره نسبت به TV و همینطور از لحاظ ظاهر که واقعا بهش نمیرسه .
من فکر کنم الان بهترین انتخاب همین T260HD باشه .
نظر تو چیه میثم .

میثم جان خیلی ممنون از اینکه کمکم کردی . پس من صبر می کنم تا این T260HD بیاد اون موقع یا همون TV رو میگیرم یا این رو چون دیگه قید LG رو زدم .
فقط یه چیزی میثم من یه چیزی رو نمی فهمم . ببین اون lcd tv سامسونگ هم 26 اینچ این مانیتور هم 26 ولی این Full HD ولی اون TV سامسونگ Full HD نیست . ذر ضمن ایم مانیتور TV رو هم با خیلی خیلی خوب میگیره شایدم بهتر . در ضمن اگر من خواستم ازش به عنوان یه مانیتور استفاده کنم مطمئنا T260HD بهتره و مهمترین چیز تفاوت زمانی عرضه شون که با هم فرق داره و مطمئنا این T260 خیلی برتری داره نسبت به TV و همینطور از لحاظ ظاهر که واقعا بهش نمیرسه .
من فکر کنم الان بهترین انتخاب همین T260HD باشه .
نظر تو چیه میثم .
دقیقا بهترین انتخاب همینه که گفتی!(البته ای کاش مانیتورهای مثل DELL و ACER و ...تو ایران بود تا میدیدی اینا همه پیششون لونگ میندازن)
یه چیزی هم فراموش نکن که اون TV نسبت تصویرش 16:9 هست و برای کنسول مناسب تره و البته فکر کنم این TV که مدنظرته خیلی قدیمیه! و همینطور هم که گفتم تو این سایزهای پایین زیاد به FullHD بودن گیر نده!
در ضمن T260 و T260HD دوتا مدل هستن که T260 مانیتوره اما T260HD مانیتور تلویزیون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or