خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام
دوستان نظرتون راجع به T260HD چیه ؟ کسی اینجا این مدل رو داره ؟ اگر کسی داره یه توضیح بده ؟
کسی از قیمت این مدل خبری داره ؟
دوستان من حتما میخوام با این بتونم tv هم نگاه کنم و این واسه من خیلی مهمه .
اگر میشه یه توضیح کتمل بدید .
ایم مدل بهتره یا همون LG M2794D ؟ لطفا با دلیل بگید .
به غیر از این 2 تا مدل دوستان مدل های دیگه ای تو این رنج یعنی امکانات و اندازه و ... اگر سراغ دارند بگن .
ببخشید این همه سوال کردم .
ممنون میشم جواب بدید . چون من میخوام برم بخرم میخوام اشتباه نکنم .
مگه T260HD اومده تو ایران؟این مانیتور فوق العادس هر پورتی بگی داره!حتی TV Tuner هم داره+اسپیکر!+کنترل! FullHD و 26 اینچه!به شرطی که قیمتش بیاد پایین خیلی خوبه!الان قیمتش تو آمازون 475.99 $ ــه!
البته T240HD مثل همینه و فقط24 اینچه!
البته اینا همونطور که مشخصه Monitor-TV هستن

آخرین ویرایش:
دوستان یکی نمی خواد می رو کمک کنه .
من بهترین چیزی که میتونم بگیرم برای PS3 که TV هم باشه 26 یا 27 اینچ چیه .
دوستان خواهشا کمک کنید .
این M2794D که LG زده چطوره . امکاناتش خیلی خوبه .
الان T260HD تو ایران گیر میاد ؟ قیمتش چنده .
این TV 26 اینچ سامسونگ چطوره ؟
خواهشان به همه سوالام جواب کامل بدید .
ما یه بار کمک خواستیما :biggrin1:

دوستان یکی نمی خواد می رو کمک کنه .
من بهترین چیزی که میتونم بگیرم برای PS3 که TV هم باشه 26 یا 27 اینچ چیه .
دوستان خواهشا کمک کنید .
این M2794D که LG زده چطوره . امکاناتش خیلی خوبه .
الان T260HD تو ایران گیر میاد ؟ قیمتش چنده .
این TV 26 اینچ سامسونگ چطوره ؟
خواهشان به همه سوالام جواب کامل بدید .
ما یه بار کمک خواستیما :biggrin1:

ارش جون بنظر من دور ال جی رو خط بکش
سامسونگ خیلی بهتره;)

ارش جون بنظر من دور ال جی رو خط بکش
سامسونگ خیلی بهتره;)
خوب آخه کیا تو امکاناتشو ببین ن خودم هم گفتم تنها ایرادش همین که LG ولی خوب واقعا عالیه . 27 اینچ Full HD و 5 ms و هر ورودی بخوای داره 2 تا HDMI داره TV رو خیلی راحت میگیره و کنترل هم داره :biggrin1: من فکر نکنم باز هم به پای T260HD برسه ولی آخه این مدل تو ایران هست من دو روز ه این سوال رو پرسیدم خیلی ها هم میدونن ولی خوب یه نفر نمی خواد کمک کنه و جواب بده .
خلاصه من بین 3 تا انتخاب یکی همین LG M2794D و یکی Samsung T260HD و یکی دیگه هم اون TV که سامسونگ داره 26 اینچ .
من بین این 3 تا موندم و نمی دونم کدوم بهتره .
حالا هر کی از دوستان اطلاعاتی داره بنده درخواست دارم :biggrin1: در اختیار من بزاره .
ممنون

بهترین LCD TV ای که میشه با 400$ خرید چی هست.400 دلار منظورم قیمت جهانی هست نه قیمت تو ایران.

ممنون
ممد وایسا تا چند وقت دیگه این سری جدید مانیتورهای سامسونگ بیاد بعد بگیر!تو این سری جدید یه TV-Monitor عالی هست به اسم T260HD که از نظر من عالیه! الان قیمتش تو آمازون 475 دلاره ولی نمیدونم قیمت جهانیش چنده!

ممد وایسا تا چند وقت دیگه این سری جدید مانیتورهای سامسونگ بیاد بعد بگیر!تو این سری جدید یه TV-Monitor عالی هست به اسم T260HD که از نظر من عالیه! الان قیمتش تو آمازون 475 دلاره ولی نمیدونم قیمت جهانیش چنده!
جدا چیزه خوبیه
اینم یه عکس از باکسش:
41KDvy1I7iL.jpg

اینم یه عکس از خودش:
T260HD_Dimmension.jpg

143570.jpg

جدا چیزه خوبیه
اینم یه عکس از باکسش:
41KDvy1I7iL.jpg

اینم یه عکس از خودش:
T260HD_Dimmension.jpg

143570.jpg
در ضمن این TV monitorها که مدلشون مثلا T260HD ـــه از همین مدل Monitorـش هم هست که فقط اون تا حرف آخرش برداشته شده و مدلش شده T260 ! البته یه خوب دارن در هر دو مدل وردی HDMI وجود داره!

لامسب این حاله قرمزش بد جور رو مغز آدم راه میره !
تا از نزدیک نبینی متوجه موضوع نمیشی :d (من یه مدل دیگه از کارای سامسونگ رو دیدم که این حاله رو داشت)

خوب آخه کیا تو امکاناتشو ببین ن خودم هم گفتم تنها ایرادش همین که LG ولی خوب واقعا عالیه . 27 اینچ Full HD و 5 ms و هر ورودی بخوای داره 2 تا HDMI داره TV رو خیلی راحت میگیره و کنترل هم داره :biggrin1: من فکر نکنم باز هم به پای T260HD برسه ولی آخه این مدل تو ایران هست من دو روز ه این سوال رو پرسیدم خیلی ها هم میدونن ولی خوب یه نفر نمی خواد کمک کنه و جواب بده .
خلاصه من بین 3 تا انتخاب یکی همین LG M2794D و یکی Samsung T260HD و یکی دیگه هم اون TV که سامسونگ داره 26 اینچ .
من بین این 3 تا موندم و نمی دونم کدوم بهتره .
حالا هر کی از دوستان اطلاعاتی داره بنده درخواست دارم :biggrin1: در اختیار من بزاره .
ممنون
به نظر من با توجه به اینکه این T260HD مشخصاتش درست مثل این مانیتوری هست که معرفی کردی(حتی بهترم هست از نظر من) من T260HD رو تو این دوتا انتخاب بهتری میدونم! چون هم قیمت سامسونگه پایین تره و هم زیباتر از LGــه هست
اما بین TV و TV-Monitor اگه میخوای ازش بعنوان مانیتور و هم گیم استفاده کنی بهتره TV-Monitor بگیری ولی اگه میخوای فقط ازش برای کنسول استفاده کنی TV بهتره!

لامسب این حاله قرمزش بد جور رو مغز آدم راه میره !
تا از نزدیک نبینی متوجه موضوع نمیشی :d (من یه مدل دیگه از کارای سامسونگ رو دیدم که این حاله رو داشت)
ایرج جان منظورت همون حاله ی قرمزه قابشه یا تو خود تصویر حاله ی قرمزه؟
AOC گرفتی؟ اگه گرفتی بیا یه توضیحی بده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or