سلام
دوستان به نظرتون الا بهترین LCD TV که 26 اینچ باشه چیه ؟
فکر کنم برای من 32 اینچ بزرگ باشه چون میخوام بزارم تو اتاقم .
ممنون
22 اینچ کوچیکه :biggrin1: 32 هم بزرگه :biggrin1:بستگی به اتاقت داره
22 هم میتونی استفاده کنی :biggrin1:
مانیتور های benQ واقعا عالی هستن یکی از دوستای من داره (ولی یه مدل دیگه)دوستان من می خواستم بدونم اگه یه مانیور BENQ مدل m2200HD بگیرم خ.به؟
کسی تا حالا داشته ازشون؟
اگه للطف کنید ج.اب بدید ممنون میشم
مانیتور اینجوری زیاد هست، شما باید مانیتوری بخرید که HDCP ساپورت کنه و ورودی DVI و یا HDMI داشته باشه.سلام
اگه ممکنه یه مانیتور معرفی کنید که بشه بدون نیازبه وی جی باکس پی اس3روبهش وصل کرد وبرند وقیمتش روهم اگربگین ممنونتون میشم
مانیتور اگه قیمت پایین بخوای مانتیورهای AOC هستن و جالب اینکه ورودی HDMI هم دارن ولی اگه بخوای با همون کابل AV وصل کنی یا باید یه مانیتور-تلویزیون بگیری یا باید از VGA BOX استفاده کنیسلام
اگه ممکنه یه مانیتور معرفی کنید که بشه بدون نیازبه وی جی باکس پی اس3روبهش وصل کرد وبرند وقیمتش روهم اگربگین ممنونتون میشم
البته سری W هم ساخت ژاپن داریم که قیمتش 400-500 تومناز مالزیش بیشتره.ولی سری W و ... همه ساخت کشور مالزی هستند.
مگه اتاقت چقدره که 32 براش بزرگه؟ اسمش 32 اینچه، بزرگنیست بابا.22 اینچ کوچیکه 32 هم بزرگه
من یه 26 ایننچ خوب میخوام .
دوستان میشه یه LCD TV خوب که 26 اینچ باشه معرفی کنن . فیمت مهم نیست .
فقط میخوام بهترین 26 اینچ باشه
یه سر به نمایندگیهای سامسونگ بزنید ببیند کی سری جدید مانیتورهاش که 16:9 هست میاد. اینا هم نسبت تصویرش مناسبه و هم اکثرشون HDMI دارن. البته فکر کنم 19 اینچش اومده باشهسلام
ممنونم میثم جان من اگه یه مانیتوربگیرم که خروجیHDMI داشته باشه حله؟نمیخوام با واسطه پی اس3 رو وصل کنم به مانیتور الان یه تی1900سامسونگ دارم که واقعا عالیه ولی خروجیHDMI ندارهمانیتور اگه قیمت پایین بخوای مانتیورهای AOC هستن و جالب اینکه ورودی HDMI هم دارن ولی اگه بخوای با همون کابل AV وصل کنی یا باید یه مانیتور-تلویزیون بگیری یا باید از VGA BOX استفاده کنی
مانیتورهای با قیمت بالا هم که ورودی HDMI داشته باشن هست ولی از نظر من قیمتشون بیخودی بالاس و کافیه یه مانیتور بگیری که ورودی DVI داشته باشه و با استفاده از کابل HDMI-DVI اونو وصل کنی!
دوستان کسی میدونه کیفیت این مانیتورهای AOC چطوره؟چون به نسبت امکاناتشو قیمتشون پایینه!
این سامسونگ T220P هنوز تو بازار پیدا میشه؟