... بهترین LCD TV ای که میشه با 400$ خرید چی هست.400 دلار منظورم قیمت جهانی هست نه قیمت تو ایران. ...
یکی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟؟؟؟با سلام خدمت دوستان:: میخواستم بدونم بین مانیتورهای سامسونگ کدومشون HDMI داره ؟میشه یه کم راهنماهیم کنین منتظر هستم؟
سلام دوستان
فکر می کنید بین ال سی دی سامسونگ 32a650 و سونی 32w400 کدوم رو بگیرم؟
هردو FULL HD هستن اولی رو بدون DVD player میشه با 950 تومن گرفت قیمت دومی رو نمیدونم دقیق.
سلام
چیزی که بهتره مدّنظر قرار بگیره اِچدیسیپی یا اِچدیسیپی از طریق دی وی آیه؛ که هزینه تبدیل را هم دربرخواهد داشت.
متوجه منظورت نشدم منظورم اینه بین مانیتورهای سامسونگ کدومشون hdmi داره و کدومشون کیفیت hd دارن؟؟؟؟؟:confused:
شما کدوم مانیتور رو بین مانیتورهای سامسونگ برای بازی کردن با ps3 توصیه می کنید؟:confused:اچدیاِمآی دیجیتاله و اِچدیسیپی(لازم برای کنسول) داره.
دیویآی دیجیتاله و ممکنه داشته باشه.
دیساب، آنالوگه و از اِچدیسیپی خبری نیست.
وضوح بالا(اِچدیِ) رو به غالب نمایشگرهای موجود میشه اطلاق کرد. بعضا اِفاچِدی هم یافت میشه_ مثل محصول مادیران، 2794، .
... بهترین LCD TV ای که میشه با 400$ خرید چی هست.400 دلار منظورم قیمت جهانی هست نه قیمت تو ایران. ...
از کجا؟ به دلارِ یواِس؟ موقع خرید هم بهتره بررسی بشه چون روند نزولی تدریجی داره، می تونی بدون گیرنده هم بگیری و گیرنده رو جدا تهیه کنی_ واسه آنتن هوایی حدود 20 می شه.
این یکی به همراه گیرنده تلویزیون وضوح بالای کامل رو برای کنسول ارائه می ده و 768پی برای رایانه، اگر هر دو در حالت بالا نیاز هست، می تونی گیرنده آنتنی ارزان رو در کنار این تهیه کنی.
مگه قطعشون چیه مشکل دارین این مانیتورها؟؟؟؟؟:confused:
احتمالا با T220P اشتباه کردن واین قیمتو بهت دادن! چون این قیمت مربوط به T220P میشهعجیبه ها چطور همه میگن مانیتور t220hd تو ایران گیر نمیاد ولی من الان زنگ زدم سام سرویس گفتن قیمتش هست 285 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر شما جدن قیمتش 285 تومنه یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر بین مانیتورهای سامسونگ من فقط اینارو سراغ دارم که HDMI داشته باشن >>T220HDوT240HDوT260HD و T240وT260و...با سلام خدمت دوستان:: میخواستم بدونم بین مانیتورهای سامسونگ کدومشون HDMI داره ؟میشه یه کم راهنماهیم کنین منتظر هستم؟