تمام مدلها از کدوم برند؟الان سری جدید تمام برندها ورودی HDMI دارند مثل سری T سامسونگ و سری Scarlet ال جیبا سلام
می شه تمامی مدل های hdmi با قیمتاشونو بگید؟
بعد کودوم از همه بهتره و تفاوت تصویر بینشون چقده؟
با تشکر
سوال شما ربطی به این تاپیک نداره اما...با سلام
من منظورم خود سیم hdmi هستش نه تیویش آخه شنیدم یه مدل داره فکرکنم اسمش gold plate بود که از بقیه بهتر بود اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
با سلام
من منظورم خود سیم hdmi هستش نه تیویش آخه شنیدم یه مدل داره فکرکنم اسمش gold plate بود که از بقیه بهتر بود اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
t220p سامسونگ هم ورودی hdmi داره :confused::confused::confused:تمام مدلها از کدوم برند؟الان سری جدید تمام برندها ورودی HDMI دارند مثل سری T سامسونگ و سری Scarlet ال جی
t220p سامسونگ هم ورودی hdmi داره :confused::confused::confused:
به نظرت میتونم با کابل hdmi to dvi بازیهارو با کیفیت اجرا کنم؟:confused:نه نداره اگه hdmi ميخواي بايد بموني تا t220hd بياد وگرنه بايد مدلي غير از سامسونگ رو انتخاب كني
آره میشه با کیفیت اجرا کرد!ولی به HDMI نمیشه البته اینقدرا هم تو یه مانیتور 22 محسوس نیست یا بهتر بگم اصلا محسوس نیست ولی خوب توجه کن یه HDMI-DVI جنس با کیفیت بخری!به نظرت میتونم با کابل hdmi to dvi بازیهارو با کیفیت اجرا کنم؟:confused:
با سلام
آخیش بالاخره قبول کرد از اون سامسونگه دست کشید شما از کجا گرفتیدش؟
تخفیف و جایزه و این چیزا رو داره؟
با تشکر
پس فکرشو از سرتون بکنید بیرون که بدرد کنسول نمیخوره وگرنه باید مثل فیلم با سیاه بودن بالا و پائین تصویر کنار بیاید. واقعا عذاب آوره
نه نبایدکاری کرد. ببین این مانیتور با استانداردهای PC ساخته شده که رزولوشن pc با کنسول و TV فرق میکنه.این جریان 9:16 و 10:16 چیه؟
من تی220 پی دارم و پی اس 3
تصویرش چطوره؟
کاری باید کرد؟
با این قیمت فقط از همین AOC ها میشه خرید که hdmi داشته باشه. معلوم نیست که سگ جونن یا نهسلام بچه ها
یه مانیتور که ورودی hdmi بخوره و قیمتی حدود 200 تا 250 داشته باشه بهم معرفی کنید ( سامسونگ یا مارک دیگه ای فرق نداره ، فقط سگ جون باشه )
البته میخوام که باهاش روزی حداقل 5 ساعت بتونم بازی کنم( PS3 )
راستی میشه ریسیور رو بهش وصل کرد ؟