خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

با سلام
می شه تمامی مدل های hdmi با قیمتاشونو بگید؟
بعد کودوم از همه بهتره و تفاوت تصویر بینشون چقده؟
با تشکر
تمام مدلها از کدوم برند؟الان سری جدید تمام برندها ورودی HDMI دارند مثل سری T سامسونگ و سری Scarlet ال جی

با سلام
من منظورم خود سیم hdmi هستش نه تیویش آخه شنیدم یه مدل داره فکرکنم اسمش gold plate بود که از بقیه بهتر بود اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
سوال شما ربطی به این تاپیک نداره اما...
بله همون دوسر طلایی ها نجس های خوبی هستن و در ضمن سعی کن ورژن 1.3 این کابلو بگیری و یه مارک خوب مثل سونی بخری!

با سلام
من منظورم خود سیم hdmi هستش نه تیویش آخه شنیدم یه مدل داره فکرکنم اسمش gold plate بود که از بقیه بهتر بود اگه میشه توضیح بدید
با تشکر

Golden Plate اسم برند نیست، منظور از Golden Plate سرِ کابل هست که طلا باشه. ( طلا خیلی خوب جریان رو عبور میده، از این لحاظ خیلی خوبه )
این گلدن پلیت هم شده یکجور تبلیغ، روی اکثر کابل های متفرقه نوشته شده.

به نظرت میتونم با کابل hdmi to dvi بازیهارو با کیفیت اجرا کنم؟:confused:
آره میشه با کیفیت اجرا کرد!ولی به HDMI نمیشه البته اینقدرا هم تو یه مانیتور 22 محسوس نیست یا بهتر بگم اصلا محسوس نیست ولی خوب توجه کن یه HDMI-DVI جنس با کیفیت بخری!

با سلام
آخیش بالاخره قبول کرد از اون سامسونگه دست کشید شما از کجا گرفتیدش؟
تخفیف و جایزه و این چیزا رو داره؟
با تشکر

جایزه نداشت .
از جمهوری فروشگاه منعم .
قیمتش خیلی خوب بود .
ح جمهوری نبش ساختمان آلومینیوم پ 119
تلفن : 66721197 - 66752750
GOOD LUCK

دوستان ميشه يه راهنمايي در مورد خريد مانيتور بكنيد .

اين aoc ها چطورن؟ ايا قابل مقايسه با مدل هاي سامسونگ و ال جي و ... هستن؟

اينجوري كه من چند روزه دارم سرچ ميكنم اكثر سامسونگ ها ( مثلt220p ) كه طرفدار زيادي هم داره كابل hdmi رو ساپورت نميكنه و فقط dvi داره و بايد كابل hdmi to dvi گرفت ولي اين مانيتور هاي aoc مستقيما hdmi رو ساپورت ميكنه و امكانات ديگش هم عاليه و از همه عالي تر قيمتشه . اميدوارم راهنماييم كنيد ممنون.

پس فکرشو از سرتون بکنید بیرون که بدرد کنسول نمیخوره وگرنه باید مثل فیلم با سیاه بودن بالا و پائین تصویر کنار بیاید. واقعا عذاب آوره

این جریان ‏9:16‏ و ‏10‏:16‏ چیه؟
من تی220 پی دارم و پی اس 3
تصویرش چطوره؟
کاری باید کرد؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
یه مانیتور که ورودی hdmi بخوره و قیمتی حدود 200 تا 250 داشته باشه بهم معرفی کنید ( سامسونگ یا مارک دیگه ای فرق نداره ، فقط سگ جون باشه )

البته میخوام که باهاش روزی حداقل 5 ساعت بتونم بازی کنم( PS3 )
راستی میشه ریسیور رو بهش وصل کرد ؟

ممنون

این جریان ‏9:16‏ و ‏10‏:16‏ چیه؟
من تی220 پی دارم و پی اس 3
تصویرش چطوره؟
کاری باید کرد؟
نه نبایدکاری کرد. ببین این مانیتور با استانداردهای PC ساخته شده که رزولوشن pc با کنسول و TV فرق میکنه.
توی pc رزولوشن فول اچ دی 1200*1920 هست ولی توی TV و کنسول و کلا Entertainment رزولوشن فول اچ دی 1080*1920 هست. فقط توی Full HD این قضیه صدق نمیکنه. توی همه رزولوشن ها همینطوره. شما با این مانیتور یا باید بالا و پائین تصویرتون مشکی باشه یا اینکه به صورت عمودی تصویر کش بیاد تا فیت صفحه بشه.
سلام بچه ها
یه مانیتور که ورودی hdmi بخوره و قیمتی حدود 200 تا 250 داشته باشه بهم معرفی کنید ( سامسونگ یا مارک دیگه ای فرق نداره ، فقط سگ جون باشه )

البته میخوام که باهاش روزی حداقل 5 ساعت بتونم بازی کنم( PS3 )
راستی میشه ریسیور رو بهش وصل کرد ؟
با این قیمت فقط از همین AOC ها میشه خرید که hdmi داشته باشه. معلوم نیست که سگ جونن یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or