Captain Bl4ck3
کاربر سایت
اگه نظر منو میخوای t220p بخر چون بهترین و با کیفیت ترین ال سی دی ها تو بازار ایران مانیتورهای سامسونگ سری T هستن
اگه نظر منو میخوای t220p بخر چون بهترین و با کیفیت ترین ال سی دی ها تو بازار ایران مانیتورهای سامسونگ سری T هستن
الان به صرفه ترین خرید محصول سامسونگ t220hd هست که فکر کنم مثل بقیه محصولات سامسونگ قیمت آنچنان زیادی هم نداره.ولی تنها عیبش اینه فکر کنم تو بازار ایران گیر نمیاد یا شایدم باشه من خبر ندارم چون من خیلی دنبال t220hd میگردم ولی نمیتونم گیر بیارم!!دوستان الان به نظر خودتون من تا 200-300 هزار تومان پول دارم
چه مانیتوری بگیرم که هم full HD باشه هم ورودی HDMI داشته باشه
اگه برای game میخوای افت چندانی نمیتونی تو دو مدل احساس کنی. تنها فرق بینشون hdmi هستش و هر دو مدل هم 22 اینچ هستن?با تحقیقات من فکر کنم سامسونگ مدل t220p رو متوقف کرده چون تو سایتش هیچ مشخصاتی نمیتونی از t220p گیر بیاری؟؟؟:hurted1:t220p به نظر خيلي خوب مياد ولي حيف كه ورودي hdmi نداره
نه نبایدکاری کرد. ببین این مانیتور با استانداردهای PC ساخته شده که رزولوشن pc با کنسول و TV فرق میکنه.
توی pc رزولوشن فول اچ دی 1200*1920 هست ولی توی TV و کنسول و کلا Entertainment رزولوشن فول اچ دی 1080*1920 هست. فقط توی Full HD این قضیه صدق نمیکنه. توی همه رزولوشن ها همینطوره. شما با این مانیتور یا باید بالا و پائین تصویرتون مشکی باشه یا اینکه به صورت عمودی تصویر کش بیاد تا فیت صفحه بشه.
آقا باور کنین 16:10با 16:9 اینقدرا تفاوت نداره که راحت نگاه مانیتور بکنی بگی تصویر کش اومده!دوستان حرف من دلیل به بی احترامی نشه ولی اگه درست باشه چای بسی تعجبه!
شما می فرمایید تی220پی 16:10 است البته تو آخرین رزولیشنش 1200*1920 بله ولی من خودم تست کردم با پی اس 3 دیدم در منوی اصلی در قسمت اطلاعات ال سی دی همون1080 زده بود
یعنی شما می فرمایید سایز مانیتور ،طول و عرض نافرم هست؟
آره 2 سال گارانتی مادیران داره!AOC - 22" - 2230Fm گارانتي داره؟؟؟ گارانتيش مال كدوم شركته؟؟؟
این مانیتورهایی که خودت معرفی کردی چیزای خوبی هستند(مخصوصا Benq M2200HD) ولی یکی اینکه قیمتشو نمیدونم دوم اینکه از قرار معلوم گیر آوردنشون راحت نیستدوستان الان به نظر خودتون من تا 200-300 هزار تومان پول دارم
چه مانیتوری بگیرم که هم full HD باشه هم ورودی HDMI داشته باشه
آقا من یه اشتباهی کردم که الان باید درستش کنم.T220p اصلا فول اچ دی نیست. ولی نسبت تصویرش همون 16:10 هست. ببخشیددوستان حرف من دلیل به بی احترامی نشه ولی اگه درست باشه چای بسی تعجبه!
شما می فرمایید تی220پی 16:10 است البته تو آخرین رزولیشنش 1200*1920 بله ولی من خودم تست کردم با پی اس 3 دیدم در منوی اصلی در قسمت اطلاعات ال سی دی همون1080 زده بود
یعنی شما می فرمایید سایز مانیتور ،طول و عرض نافرم هست؟
اینم حرفیهآقا باور کنین 16:10با 16:9 اینقدرا تفاوت نداره که راحت نگاه مانیتور بکنی بگی تصویر کش اومده!
دوست عزیز اگه گیر هم بیاد نسبت به قیمتش نمی ارزهبا سلام خدمت دوستان من قصد خرید مانیتور سونی رو دارم مدلش هست KDL-22L4000
به نظر شما میتونم از این مانیتورهای تو ایران گیر بیارم تورو خدا اگه میدونین جایی از اینا میفروشن به من بگین منتظرم
آقا من یه اشتباهی کردم که الان باید درستش کنم.T220p اصلا فول اچ دی نیست. ولی نسبت تصویرش همون 16:10 هست. ببخشید
نه اصلا منظورم این نیست که سایزش نافرمه. این مانیتور برای Pc ساخته شده.
اینم حرفیه
---------------
دوستان چرا اینقدر گیر دادید به t220p؟ الا سری جدید مانیتورهای سامسونگ همه 16:9 هست.
چون میخوان استاندارد pc رو هم تغییر بدن بکننش 16:9
پس یه مقدار آینده نگر باشید