خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

مرسی نیما جان که راهنمایی کردی :love: و یه سوال اینکه این کابل رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟؟(HDMI - DVI) آخه بچه ها میگن سخته پیدا کردنش؟؟:(

آره ، خیلی کم گیر میاد ، ولی اگه سمج باشی پیدا میکنی ، جای خاصی من سراغ ندارم .

یه سوال برام پیش اومد با جوابهای که نیما جان دادن آیا نمیشه headset یا headphone به ps3 وصل کرد و صدا رو از این طریق گرفت؟؟؟:confused:

فقط Headset با Bluetooth وصل میشه ، از اینا که به موبایلها هم وصل میشه .

سلام نيما جان
ديگه ميدونی سؤالم رو ...
يه تلويزيون hd ميخوام تا 1 مليون پولش باشه
چه اينجا چه اونجا جواب لطفاً

بهترین انتخاب برای شما مدلهای زیر :

سامسونگ 26 اینچ مدل R81 قیمت 900 هزار تومن .
سامسونگ 32 اینچ مدل R81 قیمت 1 میلیون و 100 هزار تومن .
سامسونگ 32 اینچ مدل S81 قیمت 1 میلیون تومن .

تمامیه مدلهای بالا دارای رزولوشن 1080i و 720p هستند . تفاوت اصلی اونها در کنتراست هست ، که مدل R81 کنتراست 8000 داره ، ولی مدل S81 کنتراستش 7000 هست .

در ضمن مدل S81 یک سایز 27 اینچ هم داره به قیمت حدودا 800 تومن .

ميتونی وصل کنی
مگه ميشه نشه ؟ اين چه سؤالی بود
آقا در مورد hd پاسخ من رو بديد لطفاً ؟
در ضمن ميخوام که دمو های بازی هارو روی hd نمايش بدم
چطوری ميتونم اينکار رو کنم ؟
آيا پی اس 3 به جز blu ray ديسک های ديگه مثل سی دی يا دی وی دی رو هم ميتونه اجرا کنه ؟
يا بايد کامپيوتر رو وصل کنم به hd ?
راهنمايی لطفاً

سوال ایشون مشکلی نداشت ، من پاسخ دادم ، Headset یا Headphone معمولی سیم دار بهش وصل نمیشه ، باید Bluetooth باشه .

راجع به سوال شما هم باید بگم که شما میتونید دمو و تریلر بازیها رو روی DVD رایت کنید و با PS3 نمایش بدید .
البته توجه داشته باشید که تریلر ها هم باید کیفیت HD داشته باشند ، وگرنه فرقی نمیکنه که شما روی تلویزیون HD نشون بدی یا معمولی ( SD ) .

تریلر HD بازیها رو میتونی از خود Store بوسیله PS3 دانلود کنی ، که میتونی روی هارد خود PS3 ذخیره کنی و دیگه نیازی به DVD رایت کردن و .... نداری .

نیما جان من الان یه سرچ کوچیکی تو گوگل کردم یه چیزی دیدم اونم اینکه یه سری headset ماله خوده sony playstation هستش که به ps2 وصل میشده از قرار به ps3 هم وصل میشه :confused: البته انگلیسیم زیاد خوب نیست یه چیزاشو نفهمیدم :( ولی اگه واقعا وصل نشه افتضاحه یه ضعفه واسه یه همچین کنسولی 360 هد ستش روشه اما این اصلان این امکانو نداره واسه من خیلی عجیبو ناراحت کننده هستش:(( :(

رضا جان نظر شما چیه آیا واقعا ps3 این امکانو نداره که هدست بهش وصل بشه :confused: :confused:
در ضمن از بچه هایی که کابل HDMI to DVI گیر اوردن خواهشن منو هم راهنمایی بکنن PLZZZZZZZZZZZ

آخرین ویرایش:
پس جریان این هدست چی میشه خالی بندیه یعنی:confused:
http://www.gamestop.com/product.asp?cookie_test=1&product_id=801603
801603b.jpg

کارت گرافیک ها یه پورتی دارن به غیر از پورت آبی رنگ یا همون vga معمولا سفید رنگه اما تو lcd های جدید هم از این پورتها وجود داره بذار عکسشو پیدا کنم میذارم تو همین تاپیک ;)

اگه اینطور باشه که خیلی بده :( تو گیم نت که نمیشه از این چیزا گذاشت واسه پخش صدا:(

نیما جان من الان یه سرچ کوچیکی تو گوگل کردم یه چیزی دیدم اونم اینکه یه سری headset ماله خوده sony playstation هستش که به ps2 وصل میشده از قرار به ps3 هم وصل میشه :confused: البته انگلیسیم زیاد خوب نیست یه چیزاشو نفهمیدم :( ولی اگه واقعا وصل نشه افتضاحه یه ضعفه واسه یه همچین کنسولی 360 هد ستش روشه اما این اصلان این امکانو نداره واسه من خیلی عجیبو ناراحت کننده هستش:(( :(

پس جریان این هدست چی میشه خالی بندیه یعنی:confused:
http://www.gamestop.com/product.asp?cookie_test=1&product_id=801603
801603b.jpg

عزیز من ، شما هدست Bluetooth پیدا کن ، حالا هر هدستی ، به PS3 وصل میشه .
هدستهایی که با سیم باشه وصل نمیشه ، چون اصلا PS3 جایی نداره که این هدست های معمولی بهش وصل بشه .
حالا میل خودته اگه منو کور فرض میکنی و فکر میکنی که نمیفهمم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or