خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

داش نیما فکرکنم یک 1080p

سامسونگ برای ps3 کیفی باشه.

چون خوده شما میگفتی اون 1080i که گرفته بودی هم راضی کننده هستش ،

دیگه چه برسه به 1080p .

تازه از لحاظ کیفیت فکر کنم تو تلویزیونهای معمولی 200.000 هزار تومانی

سونی با سامسونگ فرق داشته باشه و کیفیت رو بتونی تشخیص بدی،

چون توی Lcd ها فکر نکنم فرقی کنه ؟

اگه میشه عکسهایی از تلویزیون 40 اینچ خودت بذار .

اقا من یه سوال داشتم ؟؟؟؟؟؟ من قبلا ps2 رو با یه تلویزیونی بازی میکردم که اگه مستقیم فیش ps2 رو به تلویزیون وصل میکردم یه سری رنگهارو مثل سبز و قرمز رو نشون نمیداد و من به خاطره همین موضوع یه وسیله ای به نام canvertor خریده بودم که به پشت ps2 وصل میشد و سه فیش رو به دو فیش تبدیل میکرد.{ اخه پشت تلویزیونم جای دوتا فیش بیشتر نداره} حالا من میخوام ببینم هین وسیله به ps3 هم وصل میشه یا نه؟؟ چون من میخوام ps3 رو به همون تلویزیون وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی:love:
فکر میکنم اگه به ps2 وصل میشده به ps3 هم وصل بشه . نیما تو که ps3 داری بگو ؟؟؟؟ میدونی وصل میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من یه سوال داشتم ؟؟؟؟؟؟ من قبلا ps2 رو با یه تلویزیونی بازی میکردم که اگه مستقیم فیش ps2 رو به تلویزیون وصل میکردم یه سری رنگهارو مثل سبز و قرمز رو نشون نمیداد و من به خاطره همین موضوع یه وسیله ای به نام canvertor خریده بودم که به پشت ps2 وصل میشد و سه فیش رو به دو فیش تبدیل میکرد.{ اخه پشت تلویزیونم جای دوتا فیش بیشتر نداره} حالا من میخوام ببینم هین وسیله به ps3 هم وصل میشه یا نه؟؟ چون من میخوام ps3 رو به همون تلویزیون وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی:love:

شما PS2 رو با کابل Component میخواستی وصل کنی ( کابلی که سه تا فیش به رنگهای سبز ، قرمز ، آبی داره ) در حالی که تلویزیون شما ورودی Component نداشته و فقط AV داشته .
اون دوتا جای فیش پشت تلویزیون فقط اونی که زرد رنگه برای تصویر هست و اون یکی برای صدا هست ، به همین دلیل شما مجبور شدی که از مبدل Component به Composite ( همون AV ) استفاده کنی .

ولی برای PS3 لازم نیست ، چون PS3 داخل جعبه ش فقط همون کابل Composite رو داره و به تلویزیون شما هم میخوره و دیگه لازم ندارید از مبدل استفاده کنید .

در ضمن خود PS2 هم کابل اصلی که درون جعبه داره همین Composite هست ، ولی نمیدونم چرا شما از کابل Component استفاده کردید در حالی که به تلویزیون شما نمیخورده !!!

داش نیما فکرکنم یک 1080p

سامسونگ برای ps3 کیفی باشه.

چون خوده شما میگفتی اون 1080i که گرفته بودی هم راضی کننده هستش ،

دیگه چه برسه به 1080p .

تازه از لحاظ کیفیت فکر کنم تو تلویزیونهای معمولی 200.000 هزار تومانی

سونی با سامسونگ فرق داشته باشه و کیفیت رو بتونی تشخیص بدی،

چون توی Lcd ها فکر نکنم فرقی کنه ؟

اگه میشه عکسهایی از تلویزیون 40 اینچ خودت بذار .

من 120 بار اینو فقط در جواب شما گفتم ، حالا چه در این سایت و چه در سایت دیگه ای که خودت میدونی .

عزیز من شما وقتی 1080i میگیری باید مثلا 32 یا 26 اینچ بگیری که سایزش بزرگ نباشه و افت کیفیت نداشته باشی .
وقتی هم 1080p میگیری مسلما کوچکترین سایزی که میتونی بگیری 40 اینچ هست .

پس کلا فرقی احساس نمیکنی ، فقط در بازیهایی که 1080p هستند شما میتونی با این تلویزیون 40 اینچ تصویر بزرگتر ببینی با کیفیت عالی .
باز هم میگم ، فرقش خیلی خیلی کمه .

در مورد سونی و سامسونگ هم چه LCD باشه چه CRT و یا Plasma ، به هر حال سونی تصویر بهتری ارائه ، البته نه از لحاظ رزولوشن ، بلکه کلا در مجموع تصویر زنده تر به نظر میرسه .
اینهم باز در اون حد تفاوت وجود نداره که بشه روش تاکید کرد .

هر کدوم از دوستان مبلغش براشون مهم نیست و یا اینکه خیلی وسواس دارند ، خب Sony رو انتخاب کنند .

شما در صفحه قبل هم این سوالات رو پرسیدی که من چون دیدم چندین بار تکرار شده مخصوصا برای شما جواب ندادم ، که دیدم دوباره در این صفخه هم پرسیدی !!
امیدوارم اینبار دیگه کاملا موضوع برای شما جا افتاده باشه !!!

آقا من انتخابم رو کردم خواستم بپرسم جایی سراغ دارین مدل بدم بهشون واسم سفارش بدن ییارن؟ چون من یه مانیتور دیدم 19 که ورودی hdmi هم داره سامسونگ هم هست قیمتش هم خیلی خوبه و راحت می نونم بگریم و واسه اتاقم این بهتره تا یه 29 بگیرم بزارم تو خونه و بشه تلویزیون خونگی نه فقط واسه بازی :) یه 26 اینچ هم دیدم که قیمتش زده 599 دلار که می خواستم ببینم اینجا چفدر روش می کشن و اون 19 هم قیمت زده 437 دلار!! واقعآ هم شرمنده من بیشتر می خواهم قیمت پایین بگیرم که بتونم بزارم تو اتاق خودم نه بزارم واسه خانواده!!! آخه هر چی فکر کردم دیدم 900 تومان پول تلویزیون بدم واسه اتاقم ارزش نداره!!!;)

آقا من انتخابم رو کردم خواستم بپرسم جایی سراغ دارین مدل بدم بهشون واسم سفارش بدن ییارن؟ چون من یه مانیتور دیدم 19 که ورودی hdmi هم داره سامسونگ هم هست قیمتش هم خیلی خوبه و راحت می نونم بگریم و واسه اتاقم این بهتره تا یه 29 بگیرم بزارم تو خونه و بشه تلویزیون خونگی نه فقط واسه بازی :) یه 26 اینچ هم دیدم که قیمتش زده 599 دلار که می خواستم ببینم اینجا چفدر روش می کشن و اون 19 هم قیمت زده 437 دلار!! واقعآ هم شرمنده من بیشتر می خواهم قیمت پایین بگیرم که بتونم بزارم تو اتاق خودم نه بزارم واسه خانواده!!! آخه هر چی فکر کردم دیدم 900 تومان پول تلویزیون بدم واسه اتاقم ارزش نداره!!!;)

بعید میدونم کسی برات بیاره ، اگر هم بیاره 2 برابر میکشه روش .
شما باید از اونایی که داخل ایران وجود داره انتخاب کنی ، یه روز پاشو برو جمهوری ببین چی پیدا میکنی که برات مناسب باشه .

نیما جون من کرمان هستم و تهران نیستم من اینجا قیمت اون 26 اینچ که گفتی رو پرسیدم 900 بود ببین من دنبال این مدلم Samsung LN-T1954H بچه ها خدا وکیل ببینین اونجا گیر می یاد اگه می یاد من بیام اونجا بگیرم!!! چون همون مشخصاتی که من از یه تلویزیون می خواهم داره هم تلویزیون هست هم مانیتور!!! در ضمن شباهت زیادی به مدل r71 داره!!!

میشه به منم کمک کنیدتا بهترین گزینه رو واسه خرید lcd برای وصل و بازی کردن ps3 انتخاب کنم البته قیمتش تا سقف 350 تومان باشه :blushing:
با نظراتی که تو این تاپیک خوندم بنظر میرسه 940 bw از همه بهتره با لحاظ کردن قیمت تا سقف 350 تومان اما من یه سوال داشتم که نتوستم تو تاپیک جوابشو پیدا کنم :( 940 bw مستقیم وصل میشه به ps3 یا تبدیل نیاز داره ؟ اگه مستقیمه صدای ps3 رو از کجا باید بگیرم ؟؟
:love: ممنون میشم اگه جواب بدین:love:

میشه به منم کمک کنیدتا بهترین گزینه رو واسه خرید lcd برای وصل و بازی کردن ps3 انتخاب کنم البته قیمتش تا سقف 350 تومان باشه :blushing:
با نظراتی که تو این تاپیک خوندم بنظر میرسه 940 bw از همه بهتره با لحاظ کردن قیمت تا سقف 350 تومان اما من یه سوال داشتم که نتوستم تو تاپیک جوابشو پیدا کنم :( 940 bw مستقیم وصل میشه به ps3 یا تبدیل نیاز داره ؟ اگه مستقیمه صدای ps3 رو از کجا باید بگیرم ؟؟
:love: ممنون میشم اگه جواب بدین:love:

همونطور که خودتون گفتید بهترین گزینه همون 940 BW هست .
نیاز به تبدیل نداره ، فقط باید یک کابل HDMI - DVI تهیه کنید که با اون PS3 رو به مانیتور وصل کنید .
برای صدا هم کلا 3 تا گزینه دارید :

1. به وسیله کابل کامپوزیت ( همون کابلی که درون جعبه PS3 هست ) صدا رو از یک تلویزیون بگیرید .

2. به وسیله کابل کامپوزیت صدا رو از سیستم دالبی یا Home Cinema بگیرید .

3. کابل کامپوزیت رو به Line In ضبط صوت وصل کنید ، و صدا رو از اون بگیرید .

حالا هر کدوم که برات ممکنه .

ميتونی وصل کنی
مگه ميشه نشه ؟ اين چه سؤالی بود
آقا در مورد hd پاسخ من رو بديد لطفاً ؟
در ضمن ميخوام که دمو های بازی هارو روی hd نمايش بدم
چطوری ميتونم اينکار رو کنم ؟
آيا پی اس 3 به جز blu ray ديسک های ديگه مثل سی دی يا دی وی دی رو هم ميتونه اجرا کنه ؟
يا بايد کامپيوتر رو وصل کنم به hd ?
راهنمايی لطفاً

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or