Nima
مدیر انجمن
بچه ها panasonic 29 قیمت کردم 850 تومان به نظرتون خوبه؟ ارزش داره بگریم ؟ یعنی با 1 میلیون نمی شه یه hd سونی گرفت ؟
خوبه ، ولی مشخصاتش رو نگفتی ؟!!
با 1 میلیون هم نمیتونی تلویزیون HD سونی بگیری . در هیچ اندازه ای !
بچه ها panasonic 29 قیمت کردم 850 تومان به نظرتون خوبه؟ ارزش داره بگریم ؟ یعنی با 1 میلیون نمی شه یه hd سونی گرفت ؟
دوستان سلام
من دو روزه که یه ال سی دی تی وی سامسونگ گرفتم 40 اینچ مدل M81B
جدیدترین مدل سامسونگ با کنتراست 1:15000 و رزولوشن 1920*1080 و
HDMI version: 1.3 و....
خلاصه باید بگم فعلا تکمیل ترینه ولی میتونم بهتون بگم وقتی کال 3 رو بازی میکنید
که 1080i هستش خوده دستگاه میره رو 1080i ولی وقتی ریج ریسر7 روکه 1080p هستش
بازی میکنی تازه فرق بین این دوتا رو متوجه میشید
راستی یه نکته رو بگم که 360 اصلا 1080p رو ساپورت نمیکنه و وقتی رو 1080p میذاریش
اولا تصویر فرقی نمیکنه دوما تصویر در هر چند ثانیه پرش داره و بعد از هر نیم ساعت تلوزیون
رو ری استارت میکنه که من فکر میکنم به تی وی اسیب هم بزنه
درود،
کمترين قيمت تو که 1080p رو support ميکنه، چنده؟
شرمنده که هی سؤال ميکنم.
دیگه خیلی کم باشه زیر 2 میلیون و 200 فکر نکنم باشه .
ارزون ترین hd سونی چنده ؟ در ضمن مشخصات کاملی نمی دونم اما یکی از دوستام گرفته می گه کیفیتش خوبه و مثل سونی هست!!!
در ضمن مانیتور سونی hd هم هست ؟ اگه هست قمیت چنده ؟ 17 و 19 و 21 این 3 تا را قیمت کسی داره ؟
بچه ها این مدل Panasonic TX-29P800 تو shop.ir زده 830 الان این گیر می یاد بگریم ؟ آخه قیمتش و مدلش قدیمی هست!!!
لطف کن قیمتش رو هم بگو ، من این مدل رو ندیدم تا حالا ، ولی اینطور که شما میگید خیلی خوبه ، مخصوصا کنتراست 15000 که برای LCD عالیه .
نیما جان واقعا ممنون حالا به نظرت مانیتور سونی 17 اینچی که بالا می گی تلویزیون هم هست و قیمتش 700 تومان هست بهتره ؟ یا تلویزیون سامسونگ یا پاناسونیک ؟ در ضمن اگه جواب تلویزیون هست سامسونگ بهتره یا پاناسونیک؟ آخه من شنیدم هیچی سونی نمیشه!!!! و پی اس 3 هم سونی هست دیگه با سونی متچ شه بهتره!!!
ببخشید پست آخرتون رو نخوندم hdmi که می گی مانیتورها کدومشون دارن؟