خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

salam

شما اگه مشکل داری با ایشون پس چرا هی ازش سوال می کنی؟ من نمی دونم چرا شما عادت داری یه سوالو 5 بار بپرسی؟ شما می گی من مدل می خوام بعد نیما هم مدل تلوزیون رو برای شما گذاشته هم مارکشو!
مارک سونی و مدل BRAVIA سری X ( ایکس )
دیگه واقعا معلوم نیست منظور شما چیه...

در ضمن شوخی کردن هم جا داره و جاش اینجا نیست! پس سعی شه در این زمینه دقت بشه!

مدیر عزیز: LICH king

داداش این آخری رو حواسم نبود ،

ولی میخوام از روی کنجکاوی زیاد از هر سوالی آگاهی کافی داشته باشم .

ببخشید اگه هم شما روناراحت کردم و هم نیمای عزیز .
:blushing:

در ضمن نیما جان این سایتی که گذاشتی کار نمیکنه .:((:blushing:

با تشکر .:((

مدیر عزیز: LICH king

داداش این آخری رو حواسم نبود ،

ولی میخوام از روی کنجکاوی زیاد از هر سوالی آگاهی کافی داشته باشم .

ببخشید اگه هم شما روناراحت کردم و هم نیمای عزیز .
:blushing:

در ضمن نیما جان این سایتی که گذاشتی کار نمیکنه .:((:blushing:

با تشکر .:((

آره ، مثل اینکه مشکل دار شده ، ولی به هر حال این سایت نمایندگی سونی در ایران هست .

دوست عزیز کنجکاوی اشکال نداره ، شما بیا 1000 تا سوال مختلف راجع به یه موضوع بپرس .
اشکال شما اینه که میای یه سوال میپرسی و مثلا من یا هر کسی جواب میده ، بد دوباره میای همون سوال رو توی پست بعدی میپرسی .......... تازه بعضی وقتها چندین بار این کار رو تکرار میکنی !!!!!!
بعدشم انگار اصلا نوشته ها رو نمیخونی ، یا اگه میخونی اصلا دقت نمیکنی طرف چی گفته و میای در جوابش هم یه چیز کاملا بی ربط میگی .............

لطف کن بیشتر دقت کن که نه خودت اذیت بشی و نه بقیه .

دوستان می توننین یک LCD معرفی کنید قیمتش هم در حدود 1500000 باشه؟من خودم LA-R71 رو درنظر دارم و فکر نکنم با این پول بهتر از این گیر بیاد.ها؟:biggrin1:

سلام
آقا خوب درسته قيمت زياد مهم نيست
ولی اونقدر همی به صرف نيست
که 3.5 بدم واسه سونی
باز 1،900 رو ميشه يه کاريش کرد
راستش اولش رو هم خوب همون سامسونگ ميخواستم بگيرم
ولی تو بمن گفتی که s81 و r81 اسم مدلاش هست و از اين حرف ها فکر کنم
اگه بری توی گوگل بخش عکس ها يه سرچ بزنی اصلاً همچين مدلی به نظر نميرسه سامسونگ داشته باشه!
در ضمن من 32 اينچ سامسونگ رو همينجا طرف بهم قيمتی که از شرکت مياد آشنام بود نشونم داد 1 مليون و 400 بود نه 1 مليون يا 1 مليون و 100 که شما گفتی !
راستی کنتراست چيه ؟

اگه بری توی گوگل بخش عکس ها يه سرچ بزنی اصلاً همچين مدلی به نظر نميرسه سامسونگ داشته باشه!
در ضمن من 32 اينچ سامسونگ رو همينجا طرف بهم قيمتی که از شرکت مياد آشنام بود نشونم داد 1 مليون و 400 بود نه 1 مليون يا 1 مليون و 100 که شما گفتی !

http://samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=154&level2_id=&level3_id=

نیما:

این سوالم تکراری نیستش "

: فکرنکنم تلویزیون 40 اینچ سونی 1080i قیمتی در حد : 3/500/000

( سه میلیون و پانصد هزار تومان ) داشته باشه ،

احتمالا همون 1080p و همون (Full Hd ) هستش .

درسته؟

سلام
آقا خوب درسته قيمت زياد مهم نيست
ولی اونقدر همی به صرف نيست
که 3.5 بدم واسه سونی
باز 1،900 رو ميشه يه کاريش کرد
راستش اولش رو هم خوب همون سامسونگ ميخواستم بگيرم
ولی تو بمن گفتی که s81 و r81 اسم مدلاش هست و از اين حرف ها فکر کنم
راستی کنتراست چيه ؟

خب یعنی من کلا چرت گفتم نه ؟!

عزیز من هم R81 وجود داره ، و هم S81 ، شما نمیخواد گوگل سرچ کنی ، همین پایین صفحه لینک سایت نمایندگی سامسونگ رو برات میذارم ، اونجا هم مدل ها هست و هم قیمت ها ، من که الکی نمیام حرف بزنم !!
کنتراست هم علمی نمیدونم که بهت بگم ، ولی میشه گفت تفکیک بین رنگهای روشن و تیره ، که هر چی بیشتر باشه ، رنگها دقیقتر نشون داده میشن .

اینم لینک : http://samservice.com/products_cat_level2_fa.php?level1_id=2&level2_id=1

در ضمن این قیمتها شرکتی هستند ، شما توی بازار یکم ارزونتر هم میتونی پیدا کنی .

نیما:

این سوالم تکراری نیستش "

: فکرنکنم تلویزیون 40 اینچ سونی 1080i قیمتی در حد : 3/500/000

( سه میلیون و پانصد هزار تومان ) داشته باشه ،

احتمالا همون 1080p و همون (Full Hd ) هستش .

درسته؟

نه عزیزم ، تکراری نیست .

درسته ، خب مشخصه که 1080i ارزونتره ، فکر کنم در حدود 2 و 500 این حدودا باشه ، دقیقا نمیدونم .
ولی اگه 1080i میخوای بگیری 32 اینچ بگیری بهتره ، چون 40 اینچ بزرگ میشه واسه 1080i و یکم افت کیفیت داری ، 32 بهتره .
قیمت 32 سونی هم 1 میلیون و 800 حدودا .

درسته عزيز
به نظر ميرسه که اين تفکيک مدل هارو خود سام سرويس کرده!
چون اگه روی r81 يا s81 کليک کنيد ميبينيد که اسم مدلش چيز ديگه اي هست و دقيقاً مثل بقيه مدل های سامسونگ هست
قيمت هم به نظر ميرسه اينطوری هست ديگه...
در هر صورت ممنون

درسته عزيز
چون اگه روی r81 يا s81 کليک کنيد ميبينيد که اسم مدلش چيز ديگه اي هست و دقيقاً مثل بقيه مدل های سامسونگ هست
در هر صورت ممنون

نه ، اصلا همچین چیزی نیست ، روی هر مدل هم که کلیک کنی همین مدل رو نوشته ، من همین الان چک کردم !!!!!!!

درسته عزيز
در هر صورت ممنون

منظورت چیه خوده سام سرویس تفکیک کرده و مدلش مثل بقیه سامسونگ ها هست؟

شما درست دقت کن تفاوت بین مدلها رو پیدا خواهی کرد

m81 فول hd با کنتراست 15000:1 با 3 پورت HDMI1.3

r81 HD ready و با کنتراست 8000:1 با 3 پورت HDMI

s81 هم HD ready هستش با 2 پورت HDMI و کنتراست 7000:1

منظور از HD ready اینه که رزولوشن 1366*768 هستش یا همون 1080i

شما اگر اطلاعات دیگه ای هم خواستی بگو تا برات بنویسم

دوستان اگه امکان داره در مورد این مقاله که درپایین گذاشتم ، هر کی اطلاعاتی در

همین مورد و بیشتر داره یک کم توضیح بده ما بفهمیم چی به چیه؟

عصر تصاوير HD فرارسيده است در جاييكه انتشار HD و پخش كننده آن در برابر ما خواهد بود. تمامي سري X همگي HD Ready هستند. بنابراين شما ميتوانيد از مزاياي HD ( حدوداً سه برابر جزئيات و وضوح بيشتر) در كنار رنگ بسيار مشهور براويا لذت ببريد. اينها تجربه اي براي شما ايجاد خواهند كرد كه شبيه هيچ چيزي كه قبلاً مشاهده كرده ايد نخواهد بود. بيشتر اينكه ، با HDMI ، تلويزيون براوياي شما ميتواند به ديگر منابع HD نظير پخش كنندهاي Blu-ray ، كنسولهاي بازي نسل بعدي ، و دوربين هاي HD ، ارتباط برقرار كند. اين سيستم امكان ارتباط تماماً ديجيتال صوتي و تصويري را بين تلويزيون براويا و هر HDMI ديگري كه مجهز به اجزاي صوتي / تصويري باشد ، فراهم ميكند.

درود بر دوستان،

اميدوارم جواب اين سؤالم رو زود دريافت کنم.

من فردا دارم tv ميخرم، ( يعنی سفارش داديم ميارن فردا )...
مدلی که داريم ميخريم : R81 ، 32 اينچش هست.

اطلاعاتش رو ديدم، عالی بود، ولی تجربه دوستان که بيشتر از من هست خوب بهتر هست برای پيدا کردن جوابم.

اگر R81 خوب نيست، من همون r71 رو بخرم.

منتظر پاسخ هستم.

باز هم ممنون از همگی عزيزان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or