خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

من دیروز رفتم یه PS3 40 gig گرفتم در ضمن یه مانیتور 20.1 BENQ FP202W با ورودی DVI داشتم قرار بود با اون بازی کنم اما وقتی رفتم کابل بگیرم تازه فهمیدم که صدای دستگاه از کجا باید بیاد ? چون مانیتور من خودش اسپیکر نداره آیا من باید حتما HEADSET بگیرم یا راه بهتری هست ? ازکسایی که با مانیتور بازی می کنن کمک می خوام لطفا کمک کنید !:confused:

2 تا فیش صدا رو _سفید و قرمز) بزن پشت اسپیکر.....

دوست عزیز arash-x360 ، متاسفم که میخوای 360 بگیری،اما اینجا تاپیک ps3 هست لطفا در مورد 360 پست ندید. در صورت تکرار گزارش داده خواهد شد.:blushing:

ممنون

دوست عزیز arash-x360 ، متاسفم که میخوای 360 بگیری،اما اینجا تاپیک ps3 هست لطفا در مورد 360 پست ندید. در صورت تکرار گزارش داده خواهد شد.:blushing:
یه دفعه برای چی هیجانی میشی رفیق .
پست این دوستمون چه ربطی به 360 داشت ، گفت میخوام فلان مانیتور برای 360 بگیرم ، خوبه یا نه ؟ ، همین ... اونوقت چی شو میخوای گزارش کنی ؟

خب اینجا برای PS3 هست فقط ! یعنی عنوان تاپیک اینجوری هست...

علیرضا ! از تو بعیده این حرف :دی حالا مگه ps3 با 360 از نظر تصویری که به مانیتور میدن ، فرق میکنن که بگیم اینجا مال ps3 اه برو تو انجمن 360 سوال کن .

آخرین ویرایش:
یه دفعه برای چی هیجانی میشی رفیق .
پست این دوستمون چه ربطی به 360 داشت ، گفت میخوام فلان مانیتور برای 360 بگیرم ، خوبه یا نه ؟ ، همین ... اونوقت چی شو میخوای گزارش کنی ؟
خب اینجا برای PS3 هست فقط ! یعنی عنوان تاپیک اینجوری هست...

این بچه بازیا چیه ؟! اینجا تاپیک فلان هست اونجا تاپیک فلان ؟؟!!!!!

تاپیک برای LCD هست ، فکر نمیکنم LCD هایی که به این دو تا کنسول متصل میشن با هم فرق داشته باشن !!!!
حالا چون اسم 360 اومده دیگه مثلا باید گزارش بدین ؟!!! یکم بهتر و بیشتر فکر کنید ....

دوست عزیز ما ،کر میکنیم و من برای همین تذکر دادم، من 2 اخطار از طرف خود شما و دیگر مدیران در زمانی که بین ps3 و 360 معلق بودم (دوران جاهلیت) دریافت کردم چون همین سوالات رو درمورد ps3 در انجمن 360 پرسیدم.

بنده دیدم زده مانیتور های مناسب برای ps3 تذکر دادم.

اگر اینجور بود که GTA IV هم رو 360 هست هم رو 3 چرا تو هرکدوم تاپیک زدن؟!!!

آقا نیما، شما خودتم کاربر متخلف هستی مهمین کارارو میکنی دیگه!! ناراحت نشی شوخی کردم!

ببینم، اصلا ما چرا داریم بحث میکنیم؟!!!!!

آقا نیما، شما خودتم کاربر متخلف هستی مهمین کارارو میکنی دیگه!! ناراحت نشی شوخی کردم!

فکر کنم اون نوشته ای که بالای تگ هست رو خودشون نوشتن ... ادمین ها و مدیر های انجمن از چنین قابلیتی بهره مند هستند ;)

آخرین ویرایش:
دوستان من یه چیزی دیدم که احتمالا خیلیا دیدید
ولی تا الان ندیدم کسی چیزی راجع بهش بگه
وقتی MGS4 داره رو هارد نصب میشه و اسنیک داره سیگار میکشه یه سری توصیه هایه ایمنی و سلامتی رو صفحه نوشته میشه که فکر کنم یکیش مربوط به اینجا میشه
اونهم اینه که : بازی کردن بر رویه پلاسما و non lcd به دلیله حالت Burn in توصیه نمیشه و کمی هم راجع به برن این گفته
هدفه خاصی جز اطلاع رسانی نداشتم
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or