TV بگیر..... چون کامپونت و کامپوزیت و hdmi داره و از همه مهم تر دیگه مشکل صدا نداری.
ممنون دوست من !
خب اگه بخوام تو این سایز ( 20-26 ) lcd بگیرم نظرت در مورد سونی های این سایزی چیه ؟
قیمت های سونی چجوریه ؟
TV بگیر..... چون کامپونت و کامپوزیت و hdmi داره و از همه مهم تر دیگه مشکل صدا نداری.
ممنون دوست من !
خب اگه بخوام تو این سایز ( 20-26 ) lcd بگیرم نظرت در مورد سونی های این سایزی چیه ؟
قیمت های سونی چجوریه ؟
با عرض سلام و خسته نباشید یک سوال داشتم :
1-آیا من می توانم با مانیتور samsung-Sync Master N1740 بازی های پلی استیشن3 را اجرا کنم یا خیر؟
SAMSUNG MONITOR LCD N 1740 مانیتور سامسونگ ال سی دی
نوع پنل a-si TFT/LCD
اندازه تصویر واقعی 17"
اندازه پیکسل 0.264mm
روشنایی 300 cd/m²
نسبت کنتراست 600:1
زاویه دید 160°/160°
نسبت طول به عرض 5:4
واسط کاربر Analog/Digital
زمان پاسخ 8ms
وضوح تصویر 1280 x 1024
حداکثر تعداد رنگ 16.2M
نوع سیگنال ورودی Analog RGB
Sync Type Separate H/V, Composite H/V,SOG
رابط ورودی 15 Pin D-Sub
مصرف انرژی 34 watts (max)
آویز دیواری : VESA 100mm
استاندارد تشععشع TCO '99
رنگ بدنه Silver
ممنون دوست من !
قیمت های سونی چجوریه ؟
LA22S81B این مدل به درد ps3 می خوره یا نه ؟
کیفیت خوبی داره ؟
اصلا ارزش خرید داره یا نه ؟
یعنی HD هایی که زیر Full HD ( 1080p ) هستند. مثلاً 720p میشه HD Ready.سلام HD-Ready یعنی چی؟
اگر بخواین بدون VGA BOX که HDـش چیزی حدود 60 تومان قیمت داره، ( اگر اینجا باشه! ) بازی دارید، بله باید HTCP رو ساپورت کنه.آیا برای بازی کردن با مانیتور باید حتما مانیتور HDCP ساپورت باشه ؟
در ضمن مدل BENQ FP202W 20.1
HDCP رو ساپورت می کنه ؟
بچه ها كسي (غير از سيناي عزيزم) با LA22S81 كار كرده؟ راضي هست؟ PS2 رو چطور نشون ميده؟
میشه به دیوار هم وصل کردسلام
مدل LA 22 S سامسونگ رو میشه رو دیوار نصب کرد ؟؟؟
هدفون وایرلس چی ؟ اونم قابل نصبه ؟
GAME MOD یه حالت مجازیه...... یعنی این تصویری که شما در حالت گیم مد میبینید تصویر حقیقی HD نیست....جواب قبلي هارو كه كسي نداد ولي اين Game Mode چيه؟